ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بوی نامطبوع ال سی دی سامسونگ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
پس از دستکاری تقویت کننده آنتن درحالت روشن بوی بدی از ال سی دی بلند شد بلافاصله برقها رو از سه راهی و سایر اتصالات جدا کردم بعد نیم ساعت دوباره مستقیما به برق زدم گفتم شاید واسه سه راهی یا بوستر باشه ولی باز این بو که تو مایه های سوختگی وسایل الکتریکی است بلند شد ولی ال سی دی مشکلی از بابت تصویر نداره .خواهشمندم بفرمایید چه بلایی سرش اومده و چقدر خرج برمیداره
ممنون
سلام
کسی نیست کمکمون کنه
قبل از اینکه به تعمیرکار مراجعه کنم بازش کردم بو از ورودی آنتن که به برد وصله میاد ، خازن هم که میفرمایید فکر کنم اگه خراب شه باد میکنه درسته ! که اینجوری نشده حالا میشه تخمین زد . راستی سی پی یو هم دارن این تلویزیونا ؟
هر چه بگندد نمکش می زنند وای به روزی که بگندد ال سی دی Biggrin
یه اخطار بدین به این hadisko اینقدر پست نده Biggrin

اگه سوخته باشه و میخوایین یه LCD جدید بخرید باید شیرینی بدید به بچه‌های اینجا! یا میتونید دو تا شام بدید به من؛ من به کسی لو نمیدمتون Biggrin Biggrin
(۱۸-بهمن-۱۳۹۲, ۱۰:۲۴:۴۹)hadisko نوشته است: [ -> ]قبل از اینکه به تعمیرکار مراجعه کنم بازش کردم بو از ورودی آنتن که به برد وصله میاد ، خازن هم که میفرمایید فکر کنم اگه خراب شه باد میکنه درسته ! که اینجوری نشده حالا میشه تخمین زد . راستی سی پی یو هم دارن این تلویزیونا ؟

منظورتون دقیقا از سی پی یو چیه؟ میکرو کنترلر که حتما دارن