ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آیا امکان جستجوی در جدولهای دو بانک اطلاعاتی متفاوت وجود داره ؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
(۲۰-بهمن-۱۳۹۲, ۰۸:۱۰:۲۶)sepahbod نوشته است: [ -> ]دوستان میدونید هدف من از این سوال چی بود .
من دیدم توی بعضی مواقع یک سری کارها و بخشها تراکنش بالایی دارند و بعضی بخشها تراکنش پایین برای همین تراکنش بالا باعث افزایش حجم فایل دیتابیس میشه و و توی کار بقیه بخشها که تراکنش کمتری داره خلل ایجاد میکنه .
مثلا در یک شرکت مثلا بانک و جدولی که اسامی پرسنل و غیره را نگه میداره تقریبا ثابته و زیاد تغییر نمی کنه ولی بخش دبیرخانه و یا مثلا بخشی که ورود و خروج تمام افراد را ثبت می کنه بسیار بالا هست. من می خواستم بخشهایی که تراکنش بالایی را دارند را در یک بانک و یک فایل mdf ایجاد بکنم و برای بخش کم تراکنش یک بانک دیگه یک فایل mdf دیگه و در غین حال این دو بانک بتونند اطلاعات خود را باهم به اشتراک بگذارند .
حالا شما فکری در این خصوص به ذهنتان نمیرسد ؟

وقتی میخوان یه سیستم رو طراحی کنن باید از اصول استانداردش پیروی کنن .مثلا
مهمترین چیزها که باید در نظر گرفته بشه استفاده از جدولهای رابطه ای و جلوگیری از افزونگی در جدولها هست
دومین چیزی که مهمه استفاده از ایندکسهای مناسب هست که سرعت جستجو رو خیلی بالا میبره
در صورت داشتن سرور مناسب و رعایت این نکات مشکلی برای دیتابیس  با رکوردهای چند ده میلیون و حتی چند صد میلیون هم پیش نمیاد

در بعضی جاها برای کارهای خاص از جدولهای سالانه استفاده میکنن یعنی اون جدول پر کاربرد اصلاعات هر سال در 1 جدول ریخته میشه چون نیاز اونها به اصلاعات سال جدید خیلی بیشتر از سالهای قبل هست
صفحه‌ها: 1 2