سلام دوستای عزیز .
یه سوال داشتم
آیا امکان استفاده از دو جدول در دو بانک اطلاعاتی مجزا وجود دارد ؟
مثلا در یک برنامه SQL Server 2008 R2 ما دو بانک اطلاعاتی با نام A1 و A2 داریم که در هر کدام یک جدول اطلاعاتی وجود دارد . حالا می خواهم بدانم آیا می شود در یک جستجو از اطلاعات جدول ،این دو بانک اطلاعاتی همزمان استفاده کرد .
دقیقا مثل زمانی که از دو جدول در یک بانک اطلاعاتی استفاده می کنیم .
select Personnel.ID ,Payam.name from Personnel,Payam
ولی این بار می خواهم از دو جدول در دو بانک اطلاعاتی متفاوت استفاده کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید
(۱۸-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۳۹:۳۰)sepahbod نوشته است: [ -> ]سلام دوستای عزیز .
یه سوال داشتم
آیا امکان استفاده از دو جدول در دو بانک اطلاعاتی مجزا وجود دارد ؟
مثلا در یک برنامه SQL Server 2008 R2 ما دو بانک اطلاعاتی با نام A1 و A2 داریم که در هر کدام یک جدول اطلاعاتی وجود دارد . حالا می خواهم بدانم آیا می شود در یک جستجو از اطلاعات جدول ،این دو بانک اطلاعاتی همزمان استفاده کرد .
دقیقا مثل زمانی که از دو جدول در یک بانک اطلاعاتی استفاده می کنیم .
select Personnel.ID ,Payam.name from Personnel,Payam
ولی این بار می خواهم از دو جدول در دو بانک اطلاعاتی متفاوت استفاده کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام اطلاعات جدول ها شبیه به هم هستند(اسم و نوع فیلد ها و اسم جدول ها)؟؟
یکم بحثش مفصله کلا ولی در حالت کلی بله میشه
مثلا فرض کنید در بانک اطلاعاتی A1 جدولی با نام T1 داریم که دارای سه فیلد نام ، فامیل ، کدملی است و در بانک اطلاعاتی دیگری به نام A2 جدولی با نام T2 داریم که دارای چهار فیلد شماره شناسنامه ، کد ملی ، شماره پرسنلی و نام پدر است . حالا می خواهم مثل مثالی که در بالا ذکر کردم ولی این بار در دو بانک مجزا و در یک جستجو فامیل را از بانک A1 و جدول T1 و نیز شماره شناسنامه را از بانک A2 از جدول T2 همزمان در پرسوجو استخراج کنم .
میشه کدی که این کار را انجام میده را بنویسید .
متشکرم
بانکهای اطلاعاتی متفاوت هستند؟!
من بد متوجه سوالتون شده بودم؛ اگه بانکها متفاوت باشند فکر نمیکنم بشه کاری کرد!! یعنی من نمیدونم
توی mysql و sqlserver و . . قانون اینه که اول یه بانک رو انتخاب میکنیم و بعد تا آخر با هم ون بانک میتونیم کار کنیم!!
ظاهر قضیه اینه که نمشه از دو تا بانک مختلف همزمان استفاده کرد؛
حالا شاید روشهایی باشه
برای دیتابیس با جداول شبیه به هم مثال دارم ولی اینکه جدول ها متفاوت باشه قبلا اینکارار کردم اگه سورسش را پیدا کردم!میدم بهتون!
اگه هم با جداول شبیه به هم بدردت میاد تا بهت بدم!
(۱۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۱۹:۵۱)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]اگه هم با جداول شبیه به هم بدردت میاد تا بهت بدم!
بذار دیگه
دوستان میدونید هدف من از این سوال چی بود .
من دیدم توی بعضی مواقع یک سری کارها و بخشها تراکنش بالایی دارند و بعضی بخشها تراکنش پایین برای همین تراکنش بالا باعث افزایش حجم فایل دیتابیس میشه و و توی کار بقیه بخشها که تراکنش کمتری داره خلل ایجاد میکنه .
مثلا در یک شرکت مثلا بانک و جدولی که اسامی پرسنل و غیره را نگه میداره تقریبا ثابته و زیاد تغییر نمی کنه ولی بخش دبیرخانه و یا مثلا بخشی که ورود و خروج تمام افراد را ثبت می کنه بسیار بالا هست. من می خواستم بخشهایی که تراکنش بالایی را دارند را در یک بانک و یک فایل mdf ایجاد بکنم و برای بخش کم تراکنش یک بانک دیگه یک فایل mdf دیگه و در غین حال این دو بانک بتونند اطلاعات خود را باهم به اشتراک بگذارند .
حالا شما فکری در این خصوص به ذهنتان نمیرسد ؟
(۲۰-بهمن-۱۳۹۲, ۰۸:۱۰:۲۶)sepahbod نوشته است: [ -> ]دوستان میدونید هدف من از این سوال چی بود .
من دیدم توی بعضی مواقع یک سری کارها و بخشها تراکنش بالایی دارند و بعضی بخشها تراکنش پایین برای همین تراکنش بالا باعث افزایش حجم فایل دیتابیس میشه و و توی کار بقیه بخشها که تراکنش کمتری داره خلل ایجاد میکنه .
مثلا در یک شرکت مثلا بانک و جدولی که اسامی پرسنل و غیره را نگه میداره تقریبا ثابته و زیاد تغییر نمی کنه ولی بخش دبیرخانه و یا مثلا بخشی که ورود و خروج تمام افراد را ثبت می کنه بسیار بالا هست. من می خواستم بخشهایی که تراکنش بالایی را دارند را در یک بانک و یک فایل mdf ایجاد بکنم و برای بخش کم تراکنش یک بانک دیگه یک فایل mdf دیگه و در غین حال این دو بانک بتونند اطلاعات خود را باهم به اشتراک بگذارند .
حالا شما فکری در این خصوص به ذهنتان نمیرسد ؟
برای این کار میتونید چندین دیتابیس شبیه بهم داشته باشید با مقادری جدا بعد به یک روش قرار داید(مثلا تصادفی یا زوج و فرد)اطلاعات را در انها درج کنید
زمان نمایش اطلاعات را یکجا نمایش بدهید!
برای این که دیتابیس توزیع شده داشته باشیم من از
این روش استفاده کردم!
(۱۹-بهمن-۱۳۹۲, ۰۹:۰۴:۲۱)sepahbod نوشته است: [ -> ]مثلا فرض کنید در بانک اطلاعاتی A1 جدولی با نام T1 داریم که دارای سه فیلد نام ، فامیل ، کدملی است و در بانک اطلاعاتی دیگری به نام A2 جدولی با نام T2 داریم که دارای چهار فیلد شماره شناسنامه ، کد ملی ، شماره پرسنلی و نام پدر است . حالا می خواهم مثل مثالی که در بالا ذکر کردم ولی این بار در دو بانک مجزا و در یک جستجو فامیل را از بانک A1 و جدول T1 و نیز شماره شناسنامه را از بانک A2 از جدول T2 همزمان در پرسوجو استخراج کنم .
میشه کدی که این کار را انجام میده را بنویسید .
متشکرم
از کد زیر میتونین ایده بگیرین
کد:
select family,shenasname from A1.T1 join A2.T2 on T1.code_melli=t2.code_melli