۱۷-دى-۱۳۸۴, ۱۵:۰۴:۲۱
۱۷-دى-۱۳۸۴, ۱۷:۱۰:۱۲
ويروس هايي كه روي بوت سكتور قرار مي گيرن يا اونايي كه به سخت افزار صدمه ميزنن
۱۹-دى-۱۳۸۴, ۲۳:۳۹:۴۱
سلام دوست عزيز با رفتن بر روي اين سايت مي تواني اطلاعات بسيار زيادي در مورد هك و ويروس و ... به دست بياري
http://arianhacker.100ra.net/site/nuke/h...me=Content
و همچنين با عضو شدن در سايت و در فروم سايت مي توانيد استفاده كنيد از قالب هاي بسيار زيباي رايگان نيوك و دانلود مي تواني استفاده كني
http://arianhacker.100ra.net/site/nuke/h...me=Content
و همچنين با عضو شدن در سايت و در فروم سايت مي توانيد استفاده كنيد از قالب هاي بسيار زيباي رايگان نيوك و دانلود مي تواني استفاده كني
۱۹-بهمن-۱۳۸۴, ۱۸:۱۹:۳۸
veyskarami نوشته است:ويروس هايي كه روي بوت سكتور قرار مي گيرن يا اونايي كه به سخت افزار صدمه ميزنن
ويروسي كه به سخت افزار ضربه مي زنه ؟؟
يعني چنين ويروس هاي وجود دارند ؟؟!!
۲۰-بهمن-۱۳۸۴, ۰۲:۴۷:۱۶
سلام راستش منم سيستمم به يك ويروس الوده شد كه ببخشيد مادر براي ما نگذاشت
كارش اين بودش كه 100٪ رو مي گرفت
بي از 100 بار هم ويندوز نصب كردم :cry:
هاردم رو 2باره پارتيشن بندي كردم باطم فايده نداشت
جديد ترين انتي ويروس ها رو نصب كردم هيچي نمي شناختن
بعضي وقت ها اصلا وين بالا نمي يومد :cry:
ديگه بعد 2 ماه اين درست شدش :cry:
۲۰-بهمن-۱۳۸۴, ۰۶:۴۵:۳۰
دوستان بطور كلي همچنين ويروسهايي در زمان سيستم عاملهاي مثل DOS رايح بودن و توي ويندوز رايح نيستند . وقتي اون زمان دسترسي به سكتور صفر توي هارد داده ميشد ويروس خودشو به اصطلاح توي بوت سكتور و قبل از سيستم عامل مي نوشت و در واقع قبل از سيستم عامل اجرا ميشد . اين بود كه هيچ وقت با تعويض سيستم عامل از بين نمي رفت .
امروزه همچين ويروسهايي فعال نيستند چون ويندوز و ديگر سيستم عامل ها اجازه دسترسي شما به سكتور صفر رو خيلي محدود و شايد خيلي اوقات غير ممكن مي كنند براي همينه كه امن هستند !
من شخصا به ويروسهاي سخت افزاري اعتقاد ندارم چون امروزه و با وجود مادر هاي كاملا مكانيزه و دقيق و صد البته امن ، وجود همچين ويروسهايي از نظر كاري تا حدود خيلي زيادي غير ممكن به نظر ميرسه ! :idea:
امروزه همچين ويروسهايي فعال نيستند چون ويندوز و ديگر سيستم عامل ها اجازه دسترسي شما به سكتور صفر رو خيلي محدود و شايد خيلي اوقات غير ممكن مي كنند براي همينه كه امن هستند !
من شخصا به ويروسهاي سخت افزاري اعتقاد ندارم چون امروزه و با وجود مادر هاي كاملا مكانيزه و دقيق و صد البته امن ، وجود همچين ويروسهايي از نظر كاري تا حدود خيلي زيادي غير ممكن به نظر ميرسه ! :idea:
۲۰-بهمن-۱۳۸۴, ۰۹:۰۱:۴۴
میتونی این کارم بکنی برنامتو بصورت یهbinderبنویسی که رو هر سیستمی رفت به تمام فایلهاش یا فایلهایexeاش بچسبه
۲۰-بهمن-۱۳۸۴, ۱۶:۳۵:۲۲
Mamad2003 نوشته است:دوستان بطور كلي همچنين ويروسهايي در زمان سيستم عاملهاي مثل DOS رايح بودن و توي ويندوز رايح نيستند . وقتي اون زمان دسترسي به سكتور صفر توي هارد داده ميشد ويروس خودشو به اصطلاح توي بوت سكتور و قبل از سيستم عامل مي نوشت و در واقع قبل از سيستم عامل اجرا ميشد . اين بود كه هيچ وقت با تعويض سيستم عامل از بين نمي رفت .دستت درد نكنه ممد جان
خيلي خوب و كامل بود
۲۱-بهمن-۱۳۸۴, ۰۷:۰۶:۳۳
بله درسته من هم با نظریات Mamad2003 موافقم
اگه بچه دقت کرده باشین Mamad2003 همیشه سعی کرده جواب دوستان را بدهد و نکته مهم این است که جواب کامل می دهد و از روی تجربه حرف می زند به نظر من Mamad2003 یکی از بهترین برنامه نویس های ایران ویچ هستش البته شاید هم بهترین بهترین باشد
اگه بچه دقت کرده باشین Mamad2003 همیشه سعی کرده جواب دوستان را بدهد و نکته مهم این است که جواب کامل می دهد و از روی تجربه حرف می زند به نظر من Mamad2003 یکی از بهترین برنامه نویس های ایران ویچ هستش البته شاید هم بهترین بهترین باشد
۲۱-بهمن-۱۳۸۴, ۰۸:۰۹:۳۴
m-m نوشته است:بله درسته من هم با نظریات Mamad2003 موافقم
اي بابا همش شد چوبكاري كه :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
در ضمن بنده به هيچ وجه بهترين نيستم :idea: در اين سايت ما برنامه نويس هايي رو داريم كه شايد هنوز ناشناخته هستند ولي بسيار حرفه اي و قدر هستند اگر چه شناخنه شده ها همه استاد و سرور بنده هستند و من مي تونم بگم كه از خيلي از اونها چيز ياد مي گيرم و مخلص و كوچيك همه اونها هم هستم :wink:
۲۱-بهمن-۱۳۸۴, ۱۰:۳۲:۲۲
ebliiis نوشته است:سلام راستش منم سيستمم به يك ويروس الوده شد كه ببخشيد مادر براي ما نگذاشت
از كجا مطمن هستي كه ويروس بوده ؟؟
شايد از نظر سخت افزاري مشكل داشتي ؟