ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش راه اندازی سایت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
به نام یگانه برنامه نویس عالم
با سلام خدمت دوستان Shy
در این تاپیک قصد دارم آموزش بدم که ما چطور میتونیم یک سایت رو برای خودمون راه اندازی کنیم و امکاناتی رو که میخوایم روی آن قرار بدیم.

سر فصل های آموزش:
  • هاست چیست؟
  • دامین چیست؟
  • DNSدامنه چیست؟
  • cmsچیست؟
  • نحوه ایجاد یک هاست
  • آموزش C-panel
  • نحوه کار با cms
  • آپلود فایل روی هاست با استفاده از فایل منیجر
  • امنیت سایت
  • و.....

قوانین تاپیک :
  1. اسپم ممنوع
  2. لطفا سوالتتون رو واضح بیان کنید.
  3. و انجام کلیه قوانین سایت
  4. برای پرسیدن سوالات به تاپیک سوالات مراجعه کنید

لطفا سوالات خود را در تاپیک سوالات تاپیک راه اندازی سایت بپرسید!

اگر پیشنهادی , انتقادی داشتید به من پ.خ بدید.

امید وارم مفید واقع بشه!
با سلام دوباره خدمت دوستانBiggrin
امروز میخواهیم بگیم هاست چیه؟
من با توجه به نظر یکی از دوستان سعی میکنم آموزش هارو به شیوه ای برنامه ریزی کنم که انگار داریم واقعا یک سایت میزنیم!
دوستان میدونم عجله دارید ولی فراموش نکنید مهمترین نکته در موفقیت صبر و حوصله است.Rolleyes
توجه:

Exclamationتمامی یوزر و پسورد های مثال زده شده در این تاپیک واقعی نیستند!وفقط برای مثال استفاده شده اند! Exclamation
خب شروع میکنیم:
فرض کنید ما میخواهیم یک سایت بزنیم,ما برای سایت زدن نیاز به یک فضایی در شبکه جهانی اینترنت داریم.
این به این معنی است که شما در فضای اینترنت یک فضا برای خود دارید و میتوانید یک سایت راه اندازی کنید.

به این فضا هاست(Host)میگویند,در زبان انگلیسی هاست به معنای میزبان است.
یعنی شرکتی قبول میکند که میزبان سایت شما باشد.

محتوای این کامپیوتر یک سیستم عامل است که شما انتخاب کردید لینوکس یا ویندوز.
هاست ها توسط پنلی کنترل میشوند.(بعدا به آن ها می پردازیم)
و در درایو های دیگر محتوایی که شما از طریق همان پنل برای سایت خود ریخته اید وجود دارد.

پس Host هم یک کامپیوتر است که با وسایل جانبی پیشرفته و مودم های مخصوص ، به پنل متصل شده و در شبکه اینترنت پخش می شود.
پایان درس اول
شب خوش خداحافظHeart
با سلام خدمت دوستانBiggrin
اول از همه باید بگم تشکر و استقبال خیلی کمهSad
یعنی میخواهید من ادامه ندم؟
به نظر شما ارزششو داره من با این استقبال ادامه بدم؟
بیخیالQuestion
==================================
خب امروز میخواهیم بگیم دامین(دامنه) چیه؟
خب شروع می کنیم:
به آدرس سایت میگن دامنه Amaze
همینConfused
برای مثال آدرس iranled.com دامنه است.
شاید اجزای هر URL را بدانید ولی دامنه یکی از مهم ترین قسمت های سایت و URL است. برای مثال دامنه زیر را ببینید:
google.com
Exclamationپسوند این دامنه دات کام است اما دقت کنید :Exclamation
google.com /index.php
php پسوند فایل index و com پسوند دامنه ماست. خب حالا فرق .com و .net و .ir و … در چیست؟ هر یک از پسوند های دامنه معنای خاصی دارد. مثلا پسوند .ac.com یا ac.ir را برای دانشگاه ها و موسسات آموزش می گذارند. 017

هر دامنه بسته به نوع خود در سازمان مربوطه و هر سازمان اجازه اجاره آن را از سازمان خاصی می گیرد. برای مثال برای ثبت دامنه phpassistant.ir ، ما باید به سازمان نیک مراجعه کنیم تا آن را برای ما ثبت کنند. دامنه هایی با پسوند عمومی مثل net یا com در سازمانی به نام Domain Name Register Center ثبت می شود. 017

اگر شما بخواهید دامنه ای ثبت کنید مشخصات شما را می خواهند. خواستن مشخصات به این دلیل است که مشخصات شما در پایگاه Whois ثبت شود و از دزدیده شدن دامنه شما جلوگیری شود. Whois چیست؟ کجاست؟ Whois یک پایگاه وابسته به سازمان ثبت دامنه است که با جستجوی هر دامنه DNS ، نام مشخصات مالک و نام ثبت کننده نمایش داده می شود که آن را در سایت های اجاره دامنه حتما دیده اید.017

Exclamationتوجه:Exclamation
Exclamationشاید یکم درک این موضوع سخت باشد اما نگران نباشید بعدا کامل متوجه خواهید شد!Exclamation

پایان درس دوم

شب خوش خداحافظHeart
باسلام خدمت دوستان گلمBiggrin
اول بگم از استقبالتون ناراضی ام Angry
توجه:
هرچه استقبال بیشتر = آموزش ها زود تر
و هرچه کمتر .....
######################################
خب امروز میخواهیم بگیمDNS دامنه چیه؟
DNS دامنه مانند آجرهای یک خانه است. آدرس DNS ها ممکن است به صورت زیر باشد:
  1. ns1.server.com
  2. ns2.server.com
DNS برای این که هاست شما به دامنه شما مربوط شود ، تنظیم می شود. سرور های ns1 ممکن است قطع باشند به همین دلیل باید ns2 کار کند. اگر به هر دلیلی Data Center هاست شما از بین برود ، DNS های شما نیز از بین می روند تا دامنه, بدون هاست شما دزدیده نشود.

Exclamationتوجه: Exclamation
Exclamationشاید یکم درک این موضوع سخت باشد اما نگران نباشید بعدا کامل متوجه خواهید شد!Exclamation
سلام

گلی از خودتونه.فقط من متوجه نمیشم که چطور باید استقبال کنیم!
با سلام خدمت دوست عزیزمHeart
اول بگم اینجا تاپیک آموزشیه خودتون خوب میدونید که اسپم دادن ممنوعه!Exclamation
اما جوابتون:
شما که استقبالتون خوبه Wink
منظورم بعضی هاست که دقیقه یکبار پ.خ میدن که چرا آموزشتون رو ادامه نمی دید و حتی یک بارهم تشکر نمی کنند!036
شما که بزرگوارید و بقیه باید از شما عبرت بگیرند017
یه پیشنهاد دارم که موجب استقبال بیشتر از این بحث میشه.
آموزش هات فقط متنی نباشه که کاربر از خوندنش خسته شه.
اگر امکانش هست تصویر هم تهیه کن و در کنار متن، تصویر مربوطه رو هم بذار. فکر کنم تأثیرش هم خیلی بیشتر میشه.