ايران ويج

نسخه‌ی کامل: رمز کردن فایل هدر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
خوب هستید دوستان عزیز؟
غرض ا مزاحمت یه سوال داشتم و راهنمای می خواستم:Whistle

2 تا فایل برات ضمیمه کردم:
glcd_ks0108.pes

1wire.h

خوب اگه فایل اولو باز کنید با نت پد کلا حروف های درهم نشون میده...همش
قاطی پاتی هستش...

خوب فایل دوم رو خودم نوشتم و یک هدر هستش با زبان C....
می خوام وقتی کسی بازش کرد مث بالایی نشون بده...
یا مثلا می خوام اونو کد کدم که کسی نتونه اونو بخونه و بفهمه....
برای اینکار چیکار باید کنم؟؟؟

http://up.vbiran.ir/uploads/file_2734913...944547.rar

با سپاس
یعنی میخوایین رمزش کنید؟!
واسه اینکه توی برنامه بتونید کامپایلش کنید در هر صورت باید دوباره به متن برش گردونید!!
ولی اگه فقط میوایید کدش کنید که خب این‌همه الگوریتم و نرم‌افزار واسه رمز کردن هستش!

مثلا اینو ایلان با aes-128-cbc و رمز babyy رمزش کردم

* - البته فکر کنم منظروت یه چیز دیگه بود کلا و بد سوالتون رو پرسیدین Shy
1wire يه پروتكل هست ، شما مي خوايد در واقع سورس هاتون حفظ بشه ، درسته؟
براي كار با ميكرو و ...؟

خود كامپايلرها هرچي رو بخوايد به .lib تعريف شده براي خودشون تبديل مي كنن و كسي نمي تونه بهفمه محتواي .lib چي هست. مگر سازنده ي اون IDE كه مثلا codevision و يا keil رو ديدم.

اگر رمز نگاري خودتون رو بخوايد داشته باشيد ، موقع كامپايل به هر حال كدهاي فايل .lib رو بايد يه جوري براي كامپايلر ترجمه كنيد و اصطلاحا بايد ديكد بشه ، كه بنظرم نشدني هست مگر اينكه بخوايد يه IDE جديد خودتون بسازيد.
در اين صورت از چيزي كه محمد خان گفت بايستي استفاده كنيد. البته بعيدهه براتون به صرفه باشه ، چون مشتريه IDE تون جمع نمي شه ، بگذريم كه ساخت خود IDE و اتصال به كامپايلر مكافاتش بيشترهه ...

اما از .lib در IDE هاي نام بردهه يا امثالهم مي تونيد استفاده كنيد و كد هدر خاصي رو كد كنيد كه قابل ملاحظه براي بقيه نباشه.
الان این فایل glcd_ks0108.pes مال یه کتابخونه ال اسی دی هستش که همین جور فراخونی میشه و راحت اجرا میشه...

حالا من می خوام هدرهامو مثل همین کنم...کدشده باشه...و راحت تو برنامه فراخونی بشه و اوکی باشه...
فایلهای هدر یا لیب از این دست کامپایل شده هستن کد شده نیستن
مثال
تو فایلهای exe اول هر کدوم از هدرها و یونیتها ی تشکیل دهنده برنامه جداگانه کامپایل میشن و تبدیل به یک فایل .obj یا ابجکت فایل میشن بعد این ابجکت فایلها توسط لینکر به هم وصل میشن و تشکیل فایل exe نهایی رو میدن شما میتونین این ابجکت فایلهای مربوط به کتابخانه ای که نوشتین رو لینک کنین به پروژتون و به جای اون کد هدر ازش استفاده کنید موقع کامپایل معمولا خود لینکر تشخیص میده و اونو میچسبونه به برنامه و کارها رو خودش انجام میده و نیازی به هدر خامش نیست
سلام.
مشکل اینه که من دارم با کدویژن برنامه مینوسیم واسه یه IC

بعدش تمام سوروس برنامه بصورت clear هستش....
من میخ وام حداقل اگه شده هم برنامه ها رو بصورت base64 هم شده کد کنم که حداقل قابل خوندن نباشن...
راهی که وجود داره همونه که گفتم باید کدتونو به صورت یک lib در بیارین مثل lib هایی که کسان دیگه مینویسن
همینجوری که نمیشه ، اگه نمیخواهید کسی کدتونو ببینه کامپایلش کنین. کد باینریشو بدین به طرف :d