سلام
من یه مازول التراسونیک میخوام که برد حدود ده متر داشته باشه ولی خیلی خیلی حساس باشه
یعنی موج بازگشتی رو به هر قیمتی که هست و به هر شدتی که هست احساس کنه
نظر خودم اینه که اگه سنسوری بگیرم که بورد بالایی داشته باشه اونوقت قسمت گیرندش حساس تره
کمک کنین
سلام..
srf05 بدک نیست.. راه اندازیش هم خیلی اسونه..
برای پروژه من کافی بود
موفق باش
منظور از : به هر شدتی . چی هست ؟ برای این منظور بهتر هست جای خرید ماژول، خودتون طراحی کنید . با توجه به وابسته بودن سرعت صوت به دما و میزان رطوبت، زیاد در جاهای حساس قابل استفاده نیست.
کارم اینه:
میخوام امواجو از داخل یه بلوک بتنی رد کنم
چون وقتی از یه محیط وارد محیط دیگه میشیم بازتاب وجود داره
پس اتفاقی که میوفته اینه که وقتی به یه ترک و یا حباب هوا برخورد میکنه یه فسمت از موج بازتاب میشه و قسمت دیگه به مسیر ادامه میده
پس من میفهمم که عیب کجاس
حالا وقتی همون موجی که داشت به مسیرش ادامه داد به انتهای ترک می رسه باز یه کسری از اون بازتاب و به کسر دیگه باز به مسیر ادامه میده
موجی که اینبار بازتاب شده در مسیر بازگشت به سمت ما وقتی به ابتدای ترک میرسه دوباره یه کسری ازش بازتاب میشه و کسری دیگه به مسیرش به سمت ما ادامه میده
حالا اگه بلوک ما بیشتر از یک لایه هوا داخلش باشه تجسم کنید چه اتفاقی قراره بیوفته
اینارو میشه حل کرد به شرطی که خواص سیگنال ما قابل تغییر باشه
یعنی اینکه بتونیم فرکانس و دامنه سیگنالو تو یه رنج قابل قبولی تغییر بدیم
.....
خلاصه:
آیا میتونم از یه سیگنال ژنراتور و بلند گو برای تولید موج استفاده کنم
آیا آمپلی فایر میتونه سیگنال های سیگنال ژنراتور رو برام تقویت کنه
آیا میتونم از میکروفون برای تشخیص بازتاب استفاده کنم
من رشتم فیزیکه و تئوری و محاسباتم خوبه
با مدارهای الکترونیک و بسکام و کدویژنم آشنایی دارم
لطفا کمک کنید
فکر نکنم در فرکانس های پایین به این مهم دست پیدا کنید . اگر تئوری یا مقالات بیشتری در این مورد دارید، بررسی کنین از چه فرکانسی برای این کار استفاده می شه و آیا اصلا ار التراسوند در این مورد میشه استفاده کرد یا نه.
مشکل من هم همینه که اولین نفری هستم که دارم روی این موضوع مطالعه میکنم
به طیف وسیعی ار التراسونیکو نیاز دارم
خاطر نشان میشم که من نمیخوام به طور مستقیم دستگاه بسازم
بلکه یه مطالعه عمیق و گسترده درمورد امواح التراسونیک می خوام شروع کنم
با توجه به اینکه توی سرزمین ما ابزارالات پژوهش یافت نمیشه باید خودم ابزار کارمو بسازم
سوال من درمورد بلندگو و میکروفون چقد امکان داره
یعنی یه بلندگو و آمپلی فایر چه گستره ای از امواجو میتونن تولید کنه
به دلایلی حدس می زنم این هدف با التراسوند امکان پذیر نباشه . اما اونها رو نمی گم تا ناامید نشید و فعال مدتی تحقیق کنید، شاید راه دیگه ای پیدا شد
البته شدنش که میشه اما نه با این سنسورهای آلتراسونیک معمولی .. نیاز به یه سری سونارهای ویژه و گرانقیمت داره
درست شبیه همون دستگاه هایی که در صنعت نفت و صنعت کشتیرانی و .. استفاده میشه
(۰۱-اسفند-۱۳۹۲, ۲۲:۰۵:۱۵)modj.ir نوشته است: [ -> ]به دلایلی حدس می زنم این هدف با التراسوند امکان پذیر نباشه . اما اونها رو نمی گم تا ناامید نشید و فعال مدتی تحقیق کنید، شاید راه دیگه ای پیدا شد
خب دوست عزیز شما دلایلتو بگو و از نا امیدی من نگران نباش
من باید بتونم واسه کارم توجیهات لازمو داشته باشم تا بتونم به راه ادامه بدم
دنیای فیزیک با کسی رودرباسی نداره
پس بیا فیزیکی باشیم
منتظر شنیدن ایراداتت هستم
ممنون
(۰۲-اسفند-۱۳۹۲, ۰۹:۲۱:۱۹)رسول نوشته است: [ -> ]البته شدنش که میشه اما نه با این سنسورهای آلتراسونیک معمولی .. نیاز به یه سری سونارهای ویژه و گرانقیمت داره
درست شبیه همون دستگاه هایی که در صنعت نفت و صنعت کشتیرانی و .. استفاده میشه
مرسی بابت راهنمایی
اما آیا اطلاعاتی در مورد این نوع سنسورها که البته فکر میکنم پراب نامیده میشن داری
کار من خیلی جدیه
در مورد یه سری از پراب ها خودم یه سری اطلاعات دارم اما اگه شما هم چیزایی داری اگه میشه کمک کن
ممنون