۳۰-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۵۷:۳۸
صفحهها: 1 2
۳۰-بهمن-۱۳۹۲, ۲۳:۱۲:۲۴
تنها مداری که برای فراری دادن یک انسان به نظرم می رسه . یک جرقه شدید الکتریکی یا یک بازوی سیلی زننده هست . البته یک نوار ضبط شده از الفاظ رکیک هم در مورد درصدی از افراد جواب میده !
۳۰-بهمن-۱۳۹۲, ۲۳:۱۴:۰۰
نه دوست عزیز مدارش باعث تهوع و سریجه میشه به هرحال مرسی از اسپمتون
۰۱-اسفند-۱۳۹۲, ۰۱:۱۰:۳۲
سلام..
برای فراری دادن انسان یه مدارهایی بود یه صدایی فرکانس بالا که دلهره و اظطراب بوجود میاورد...
صدای خیلی تیز...مثله سوت با تیزی زیاد(فرکانس بالا)
باید تست کنی..
برای فراری دادن انسان یه مدارهایی بود یه صدایی فرکانس بالا که دلهره و اظطراب بوجود میاورد...
صدای خیلی تیز...مثله سوت با تیزی زیاد(فرکانس بالا)
باید تست کنی..
۰۱-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۲۵:۲۳
شما مدارشو ندارید؟ دنبال مدارشم
۰۱-اسفند-۱۳۹۲, ۱۷:۲۸:۳۲
سلام از ماست...
شما یه بلند گو بردار و یه اسلاتور بساز با 555
و بعد خروجی اسیلاتور که پایه 3 این ای سی است رو تقویت کن و بده به بلندگوت..
و انوقت با پتاسیومتر فرکانس رو تغییر بده تا بتونب صدای سوت خیلی شدید رو انتخاب کنی..
ولی چشم من میگردم تو کتاب های قدیمی...مطمئنم که بود....پیدا کردم اسکن میکنم میزارم
موفق باشی
و انوقت با پتاسیومتر فرکانس رو تغییر بده تا بتونب صدای سوت خیلی شدید رو انتخاب کنی..
ولی چشم من میگردم تو کتاب های قدیمی...مطمئنم که بود....پیدا کردم اسکن میکنم میزارم
موفق باشی
۰۱-اسفند-۱۳۹۲, ۱۸:۴۰:۴۷
سلام مرسی از توجهتون ... من خیلی متوجه شدم فک کنم من خیلی شوتم
ولی خب راضی به زحمت اسکن اینا هم نیستم خودم کتاب بخت اور دارم ها اما خب من نمیدونم چرا ایشون فقط نقشه مدار گذاشته فکر نکرده بلکه یکی رشته اش الکترونیک نباشه خب چی بگم اخه....
ولی خب راضی به زحمت اسکن اینا هم نیستم خودم کتاب بخت اور دارم ها اما خب من نمیدونم چرا ایشون فقط نقشه مدار گذاشته فکر نکرده بلکه یکی رشته اش الکترونیک نباشه خب چی بگم اخه....
۰۱-اسفند-۱۳۹۲, ۲۰:۱۳:۱۹
(۰۱-اسفند-۱۳۹۲, ۱۸:۴۰:۴۷)sara90 نوشته است: [ -> ]سلام مرسی از توجهتون ... من خیلی متوجه شدم فک کنم من خیلی شوتم
سلام
خب شما مدارتون رو اسکن یا عکس بگیرید و بزارید.
۰۲-اسفند-۱۳۹۲, ۰۹:۲۵:۵۵
از اشعه های حرارتی یا لیزری یا مغناطیسی یا مایکروویو استفاده کنید (البته باید علمتون هم سطح علم آژانس فضایی ناسا و .. باشه )
۰۲-اسفند-۱۳۹۲, ۱۱:۱۴:۳۵
(۰۲-اسفند-۱۳۹۲, ۰۹:۲۵:۵۵)رسول نوشته است: [ -> ]از اشعه های حرارتی یا لیزری یا مغناطیسی یا مایکروویو استفاده کنید (البته باید علمتون هم سطح علم آژانس فضایی ناسا و .. باشه )
مثه همون فیلمی گذاشتین که با لیزر سر میبریدن
۰۲-اسفند-۱۳۹۲, ۱۴:۲۴:۰۷
(۰۱-اسفند-۱۳۹۲, ۱۷:۲۸:۳۲)EBKA نوشته است: [ -> ]سلام از ماست...
موفق باشی
اگه به این سادگی هست که من چنین چیزی رو ساختم یعنی تست کردم ، البته من از آی سی 555 استفاده نکردم ، وصلش کردم به فانکشن ژنراتور!
البته فکر نکنم آنقدرها خوب جواب بده ها...
مدارشم که کاری نداره ، من فکر کنم دارم ؛ بعدشم با همون میکرو هم میشه ساخت...
صفحهها: 1 2