با سلام به همه ی دوستان من قصد ساخت یک ریموت رسیور رو دارم.
برای یک روبات می خواهم که البته با من بیش از 200 متر فاصله دارد و می خواهم کنترل دستی داشته باشم.
دوستان اگر تجربه کار با ماژول ها رو دارند بفرمایند که برای داشتن برای مثال 30 کانال و حرکت سریع روبات از چه ماژولی استفاده بشه بهتر هست.
hmrt های وایرلس ایا همدیگر را گم نمی کنند(در سرعت حرکت بالای روبات)
نظر شما در مورد این ماژول چیست؟
در پایان تمامی اطلاعات ساخت و تصاویر در اختیار علاقه مندان گزاشته می شود.
با تشکر
سلام
اینکه 200 متر برد داشته باشه 30 کانال و وقتی که بحث نویز هم مطرح باشه ماژول hmtr بدرد این کار نمیخوره.
ماژولای fm باید خوب باشن حالا دوستان میان راهنمایی می کنن که چه ماژولی میشه استفاده کرد چون خودمم نیازمندم :)
دوست عزیز مگر hmrt ها دیتا رو ارسال نمی کنند؟ فکر کنم بشه باهاشون بی نهایت کانال رو کنترل کرد اما فکر کنم چون دیتا رو ارسال می کنند امکان گم شدن قسمتی از دیتا هست! من یه چیز مطمئن می خوام که ارتباط قطع نشه.
یه سوال دیگه به ماژول های fm میشه میکرو وصل کرد؟؟چند کانال را می توان کنترل کرد؟
راستی نویز هم داریم (لرزش و موتور الکتریکی)
سلام..
مازول های rfm12 خیلی خوبن.. من باهاش زیاد کار کردم .. اگر برد بالا احتیاج داری میتونی rfm12bp بزاری..
راه اندازیش کمی داستان داره .. به اسونی hmtr نیست....
البته یه سری دیگه از مازول ها است که اونا هم خوبن مثل nrf24l01+ که معروفن به مازول بدون خطا.. فکر نمیکنم راه اندازیش سخت باشه..
این سری هم دونوع داه با برد بالا و برد پایین..
موفق باشی
بله ماژول های بدون خطا در نوع plus که تا 1000 متر ایده ال برد دارد که دوستان در فضای باز تا 800 جواب گرفتن تا الان که بهترین گزینه موجود همین بوده ایا دوستان نظر دیگری دارن؟
ایا می شود تقویت کننده ای به این ماژول وصل کرد تا برد بیشتری داشته باشد؟
راستی فرستنده گیرنده های برد بالا بیش از 2 کیلومتر چطور گیر میان؟
اگر فرستنده گیرنده تصویر بخوام که فرستنده متحرک باشد و کیفیت ارسالی قابل قبول باشد و در صورت تغییر مکان همدیگر رو گم نکنند. باید از کجا گیر بیارم؟؟(لطفا کمک کنید)
:X(:
اقایون عزیز ما هنوز هم منتظریم (لطفا کمک کنید)!!!!
سلام .برای چه کاری لازم دارید؟
حتما باید این شکل باشه؟
حتما باید این شکل باشه؟
حتما باید این شکل باشه؟
اقا منم این مدار رو لازم دارم بهترین ماژول گیرنده فرستنده واسه این مدار nrf24l01است من با pt2262وpt22724کاناله ساختم وحالا دو هفته هس که دارم دنبا ل روش ساخت ریموت کنترلر با میکرو میگردم که بتونه رله ی زیادی رو کنترل کنه از اینا تو بازار زیاد هس ولی من میخوام خودم درستش کنم اون قدر نشستم پشت کامپیوتر که گردنم داره از جاش کنده میشه از دوستام خواهش میکنم اگه کسی در اینمورد اطلاعاتی داره بزاره