سلام :
لبتاب من 3 پورت usb داره و میخوام که 3 موس رو بهش وصل کنم و 3 کروزر روی دستکتاب داشته باشم که هر کدام مستقل عمل و حرکت کنند .
ولی هرکار کردم ویندوز همه رو یکی میبینه .
حتی vmware هم نصب کردم که با دو سیستم عامل شاید جواب بگیرم اما باز هم نشد !!!
برای این کار چکار باید بکنم ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
نقل قول: ولی هرکار کردم ویندوز همه رو یکی میبینه .
مثلا چکارهایی انجام دادید؟!!؟
خب معلومه در حالت معمولی با انکانات ویندوز نمیشه! اصلا جنین چیزی تعریف نشده واسش!
سلام
خوب هستيد شايد اين توضيح مشكلتون رو حل كنه
توي ويندوز يك شي به نام موس موجوده كه داري چند رويداد هست . ( كه با يك ايكون محلش روي دسكتاپ معلوم ميشه)
1- x
2- y
3- دكمه
وقتي يك موس به كامپوتر وصل مي شود و حركت داده مي شود در واقعه مقدار x و y اين شي موس تغيير پيدا مي كند
وقتي مقدار x و y اين شي تغيير پيدا كند ويندوز و يا هر سيستم عامل ديگري بر اساس مقادير x و y شي موس ، كروزر موس را نمايش مي دهد.
حالا اگر با وسيله ديگر ( مثلا يك موس ديگه و يا برنامه نويسي ) اين x و y را تغيير بدهيد باز ويندوز و يا هر سيستم عامل ديگر همان كار قبلي را انجام ميدهد.
بخاطر همينه كه وقتي موس جديد به كامپوتر وصل بشه در ادمه جاي قبلي كروزر موس حركت ميكنه
وقتي هر سيستم عاملي شي موس رو لود ميكنه به x و y مقدار پيش فرض داده مي شود . توي ويندوز اين مقدار براي x و y وسط صفحه نمايش است
اميدوارم كمك كنه
(۱۳-اسفند-۱۳۹۲, ۲۰:۳۵:۲۴)babyy نوشته است: [ -> ]نقل قول: ولی هرکار کردم ویندوز همه رو یکی میبینه .
مثلا چکارهایی انجام دادید؟!!؟
خب معلومه در حالت معمولی با انکانات ویندوز نمیشه! اصلا جنین چیزی تعریف نشده واسش!
(۱۳-اسفند-۱۳۹۲, ۲۳:۲۰:۰۵)saeedsmk نوشته است: [ -> ]سلام
خوب هستيد شايد اين توضيح مشكلتون رو حل كنه
توي ويندوز يك شي به نام موس موجوده كه داري چند رويداد هست . ( كه با يك ايكون محلش روي دسكتاپ معلوم ميشه)
1- x
2- y
3- دكمه
وقتي يك موس به كامپوتر وصل مي شود و حركت داده مي شود در واقعه مقدار x و y اين شي موس تغيير پيدا مي كند
وقتي مقدار x و y اين شي تغيير پيدا كند ويندوز و يا هر سيستم عامل ديگري بر اساس مقادير x و y شي موس ، كروزر موس را نمايش مي دهد.
حالا اگر با وسيله ديگر ( مثلا يك موس ديگه و يا برنامه نويسي ) اين x و y را تغيير بدهيد باز ويندوز و يا هر سيستم عامل ديگر همان كار قبلي را انجام ميدهد.
بخاطر همينه كه وقتي موس جديد به كامپوتر وصل بشه در ادمه جاي قبلي كروزر موس حركت ميكنه
وقتي هر سيستم عاملي شي موس رو لود ميكنه به x و y مقدار پيش فرض داده مي شود . توي ويندوز اين مقدار براي x و y وسط صفحه نمايش است
اميدوارم كمك كنه
با تشکر از لطف شما دوستان .
ببینید من روی سیستم همزمان 2 تا OS اجرا کردم و 2 تا موس وصل کردم و در یکی usb1 رو غیر فعال و usb2 رو فعال کردم و در دیگری usb1 رو فعال و usb2 رو غیرفعال کردم و بطور اتفاقی دقیقا 2تا کروزر مجزا روی سیستم داشتم . ولی بعدا دیگه هرچی اینکار رو تکرار کردم نشد که نشد .
آیا ویندوز جایی داره که من این x , y رو تبدیل به xها , هاy کنم ؟
مثلا x1y1 , x2y2 , y3x3 , ...
یا اصلا نرم افزاری نمیشناسید که این کار رو انجام بده ؟
کسی راهی به ذهنش نرسید ؟؟؟؟!!!!!!!
مي شه توضيح بدي آخرش مي خواي چكار كني؟ من خيلي متوجه دليل كار شما نشدم شايد راه بهتر و ساده تري وجود داشته باشه
سلام
همونطور که دوستان توضیح دادن بصورت ذاتی تو خود سیستم عامل همچین چیزی تعریف نشده ولی نه به این معنی که نمیشه .
تنها کاربردی که این حالت داره اینه که توی بحث ها و جلسات چند نفره هر کسی با ماوس خودش به یه قسمتی اشاره بکنه .
نرم افزارهایی هستن که این امکان رو فراهم کردن یکیشون هم اینه :
TeamPlayer
(۲۱-اسفند-۱۳۹۲, ۲۲:۴۲:۴۱)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]سلام
همونطور که دوستان توضیح دادن بصورت ذاتی تو خود سیستم عامل همچین چیزی تعریف نشده ولی نه به این معنی که نمیشه .
تنها کاربردی که این حالت داره اینه که توی بحث ها و جلسات چند نفره هر کسی با ماوس خودش به یه قسمتی اشاره بکنه .
نرم افزارهایی هستن که این امکان رو فراهم کردن یکیشون هم اینه :
TeamPlayer
مشاا...
خدا میدونه تو چندتا وب سایت این سوال رو مطرح کردم که همه هم مدعی بودند . فقط شما تونسیتی چیزی که میخوام ارائه بدید .
یعنی سپاس از وبسایتتون ...
سلام دوستان من توی یک شرکت کار میکنم و سیستم روی استاندارد و من به هیچی دسترسی ندارم چطوری میتونم توی کاربر استاندارد رمز کاربر ادمین رو در بیارم
بگین ممنون میشم