ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال.نحوه کار و اشنایی با ترانزیستور و مدارات منطقی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
میشه بم بگین چطوری میتونم کار با ترانزیستورها و مدارات دیجیتالی کوچک و ساده کار کنم واز طرز کار اونا باخبر بشم و مدارات ساده با گیت ها و ترانزیستورها بسازم .من قدرت تموم کردم ولی به مدارات الکترونیکی خیلی علاقه دارم تو خونه تمام وسیله هارو هم دارم ولی میخوام سریع و کاربردی و علمی یاد بگیرم نه تجربی.اکثر کتابا بدرد نمیخورن زود دل ادمو میزنه مطالبشون بیشتر محاسباتی سنگینه
با تشکر
(۱۴-اسفند-۱۳۹۲, ۲۳:۵۲:۴۱)ش ع نوشته است: [ -> ]سلام
میشه بم بگین چطوری میتونم کار با ترانزیستورها و مدارات دیجیتالی کوچک و ساده کار کنم واز طرز کار اونا باخبر بشم و مدارات ساده با گیت ها و ترانزیستورها بسازم .من قدرت تموم کردم ولی به مدارات الکترونیکی خیلی علاقه دارم تو خونه تمام وسیله هارو هم دارم ولی میخوام سریع و کاربردی و علمی یاد بگیرم نه تجربی.اکثر کتابا بدرد نمیخورن زود دل ادمو میزنه مطالبشون بیشتر محاسباتی سنگینه
با تشکر

خب هدفتون چیه؟
شما باید ابتدا ی کلیتی از اینها بدونید و بعد هر جایی که به مشکل خوردید برید دنبالش و اون مطلب خاص رو پیدا کنید... یعنی نیازی نیست همه ی این مطالب رو مثل کتاب داستان بشینید از اول تا آخر بخونید...

بعدشم متاسفانه همونطور که گفتید کتاب ها مناسب نیستن بنابراین هر جایی که به مشکل خوردید باید توی فروم مطرح کنید تا ساده شده ی اون مطلب یا فرمول رو بهتون بگن...
بحث یادگیری بیش تر تجربه ای هست و همه ی اطلاعات رو یکجا دسته بندی نکردن که شما برید بخونید

بعدش منظورتون از مدارات دیجیتالی چیه؟ اینهمه مدار داریم..
من یه راه خووب بهت پیشنهاد میدم.
بهت قول میدم پشیمووون نشی.

توویه سایت فعالیت کن. سوال بپرس بخون و... .
دو ماه بعد نتیجه کارتوو می بینی.
(۱۴-اسفند-۱۳۹۲, ۲۳:۵۲:۴۱)ش ع نوشته است: [ -> ]سلام
با تشکر

سلام بردوست گرامی
شمابرای فهمیدن نحوه ونوع کارکرد ترانزیستور وقطعات بابد به کتابهای مربوطه مراجعه کنیدهمچنین تو میتونی باجست وجو در اینترنت باتوجه به علاقه اقدام به انتخاب نقشه های ساده درعین حال کاربردی کنی وباساخت چندمدار وطراحی اون روی فیبر مدارچاپی میتونی دانش الکترونیک رو درحوزه عملی تقویت کنی .من برای شروع این مدارو پیشنهاد میکنم هم کاربردی وهم راحته.
بستگی داره شما می خوای با ترانزیستور چی کار کنی؟ می خوای تو مباحث آنالوگ باهاش کار کنی یا دیجیتال؟ منطقت TTL یا cmos ؟ همینطور فله ای که نمی شه. یک مبحث رو انتخاب کن توی همون تحقیق و تست کن