۲۸-خرداد-۱۳۹۴, ۲۰:۰۵:۰۹
۲۸-خرداد-۱۳۹۴, ۲۲:۵۴:۱۳
(۲۸-خرداد-۱۳۹۴, ۱۹:۵۱:۵۸)علی عابدینی نوشته است: [ -> ]سلام اقا من یه بار دیگه می خوام از اول برد روبات رو بسازم
می گم نمی خواد معد سنسور رو عوض کنیم یا بردش رو عوض کنیم
اگه امکانش هست پس معدل سنسور جدید و یا اگر برد جدیدی می خواد . اگر ممکنه نقشه برد جدید
سلام
سنسورا مشکلی ندارن و دقت فوق العاده دارن
انشالله بعد خرداد ماه پاسخگو سوالات خواهم بود
موفق باشید.
۲۹-خرداد-۱۳۹۴, ۱۱:۱۷:۲۰
سلام .
اقا درسته همون pcb هست .
پس سنسور ها مشکل نداره .
شاید درایور مشکل داره .
اگه 7805 رو بخواهیم مدل بالا تری ازش بگیریم که تا 6 امپرو جواب بده چی ؟
یعنی من همون روباط رو با قطعات قبلی بزارم یا قطعات رو تغییر بدم .اگه با همون قطعات بگید تا من برم همون ها رو خرید کنم ؟
اقا این برا پروژه پایان تحصیلم هست . باید تا هفته دیگه بسازم و درست کار کنه و تحویل بدم
اقا درسته همون pcb هست .
پس سنسور ها مشکل نداره .
شاید درایور مشکل داره .
اگه 7805 رو بخواهیم مدل بالا تری ازش بگیریم که تا 6 امپرو جواب بده چی ؟
یعنی من همون روباط رو با قطعات قبلی بزارم یا قطعات رو تغییر بدم .اگه با همون قطعات بگید تا من برم همون ها رو خرید کنم ؟
اقا این برا پروژه پایان تحصیلم هست . باید تا هفته دیگه بسازم و درست کار کنه و تحویل بدم
۲۹-خرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۵۲:۰۷
مشکل الان ربات شما اینه دور موتورات بالاست
حتی سنسورم عوض کنی با این سرعت نمیتونه مسیر و بخونه
مگر اینه یه الگوریتم Pid چیزی واسش بنویسی یا انکودر بذاری
با همون سورسی که فرستادم سرعت موتورت و بیار پایین
دور موتورات نباید بیشتر از 120 rpm باشه واگرنه از مسیر خارج میشه
اصول تیون کردن اینه از سرعت پایین شروع کنی
دومین مشکلت اینه تو فیلم مشخصه سیمت اتصالی داره
حتما اون و برطرف کن
سومین مشکل سنسورات هستن که خروجی صفر و یک نمیدن
احتمالش هست lm324 فعال نباشه و عمل مقایسه صورت نگیره(جامپرات و درست وصل نکرده باشی)
دو سر مولتی متر به پایه های 4 و 11 از lm324 بزن ببین 5 ولت داره یا نه
حتی سنسورم عوض کنی با این سرعت نمیتونه مسیر و بخونه
مگر اینه یه الگوریتم Pid چیزی واسش بنویسی یا انکودر بذاری
با همون سورسی که فرستادم سرعت موتورت و بیار پایین
دور موتورات نباید بیشتر از 120 rpm باشه واگرنه از مسیر خارج میشه
اصول تیون کردن اینه از سرعت پایین شروع کنی
دومین مشکلت اینه تو فیلم مشخصه سیمت اتصالی داره
حتما اون و برطرف کن
سومین مشکل سنسورات هستن که خروجی صفر و یک نمیدن
احتمالش هست lm324 فعال نباشه و عمل مقایسه صورت نگیره(جامپرات و درست وصل نکرده باشی)
دو سر مولتی متر به پایه های 4 و 11 از lm324 بزن ببین 5 ولت داره یا نه
۳۱-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۴۷:۲۸
اقا سلام من چند تا سئوال دارم
1_ همون قطعات قبلی رو خریداری کنم ؟ چون قطعات سوختن .
2_ می تونیم LM 324 رو بر داریم و از تبدیل خود مگا 16 استفاده کنیم ADC? زحمت برناکمه اش رو شما می کشید .؟
3_ منبع تغذیه ای که من استفاده کردم 12 ولت 6 امپر فکر کنم همین باعث سوختن 7805 شد می شه یه مدل قوی تر بزاریم که همین کارو کنه . اگر عوض بشه نمی خواد برد (pcb)رو عوض کنیم .
4_ منظورتون از اتصالی چی ؟ از کجا فهمیدید بردم اتصالی داره . ؟
1_ همون قطعات قبلی رو خریداری کنم ؟ چون قطعات سوختن .
2_ می تونیم LM 324 رو بر داریم و از تبدیل خود مگا 16 استفاده کنیم ADC? زحمت برناکمه اش رو شما می کشید .؟
3_ منبع تغذیه ای که من استفاده کردم 12 ولت 6 امپر فکر کنم همین باعث سوختن 7805 شد می شه یه مدل قوی تر بزاریم که همین کارو کنه . اگر عوض بشه نمی خواد برد (pcb)رو عوض کنیم .
4_ منظورتون از اتصالی چی ؟ از کجا فهمیدید بردم اتصالی داره . ؟
۰۱-تير-۱۳۹۴, ۰۷:۲۵:۰۵
سلام
1-آره همونا رو بگیر
مگر اینکه بخوای خودت یه تغییراتی توش بدی
که در این حالت من تغییرات توش نمیتونم بدم و از موقعیت زمانیم خارج هست!
2-میشه ولی استفاده از مقایسه کننده در این ربات بهتره
3-از 7805 میتونی 1آمپر بکشی
این آمپرکشی بستگی به المان های مدار و خصوصا موتورت داره
برد من رو هم رفته 600-700 میلی آمپر میکشید و مشکلی نبود
اگه موتورهات بیشتر جریان میکشی با همو 7805 یه 7805 دیگه موازی ببند
یا تونستی تو طراحی 7805k (قابلمه ای با جریان بالا) بذار
ولی اول از همه اینا باید مطمعن بشی که بردت اتصال کوتاه نشده باشه و جریان کشی بالا از اون نباشه
واسه تست این مورد مولتی متر رو روی حالت تست دیود به مسیر + و - بردت بزن ببین حاصل اتصال کوتاه رخ میده یا نه
4-تو فیلم مشخصه رباتت میره وایمیسته و حرکتشش ممتد نیست
این از اتصال سیمات هست ظاهرا
چک کن قطع و وصل نداشته باشه
1-آره همونا رو بگیر
مگر اینکه بخوای خودت یه تغییراتی توش بدی
که در این حالت من تغییرات توش نمیتونم بدم و از موقعیت زمانیم خارج هست!
2-میشه ولی استفاده از مقایسه کننده در این ربات بهتره
3-از 7805 میتونی 1آمپر بکشی
این آمپرکشی بستگی به المان های مدار و خصوصا موتورت داره
برد من رو هم رفته 600-700 میلی آمپر میکشید و مشکلی نبود
اگه موتورهات بیشتر جریان میکشی با همو 7805 یه 7805 دیگه موازی ببند
یا تونستی تو طراحی 7805k (قابلمه ای با جریان بالا) بذار
ولی اول از همه اینا باید مطمعن بشی که بردت اتصال کوتاه نشده باشه و جریان کشی بالا از اون نباشه
واسه تست این مورد مولتی متر رو روی حالت تست دیود به مسیر + و - بردت بزن ببین حاصل اتصال کوتاه رخ میده یا نه
4-تو فیلم مشخصه رباتت میره وایمیسته و حرکتشش ممتد نیست
این از اتصال سیمات هست ظاهرا
چک کن قطع و وصل نداشته باشه
۰۱-تير-۱۳۹۴, ۰۸:۴۸:۲۷
این پیام حذف نشد
۰۱-تير-۱۳۹۴, ۰۹:۱۰:۱۲
سلام
1_ 7805 رو تغییر می دم با مدل قابلمه ای . من منبع تغذیه که درست کردم 6 آمپر می ده و حدود17 ولت اگه این قطعه عوض بشه دیگه به قطعات دیگه ضربه نمی زنه ؟
2_ اگه ریگلاتورتغییر کنه برای درایور مشکلی به وجود نمی یاره ؟ چون الان خیلی داغ می کنه هنوز عوض نکردم ؟
3_ راستی سیم موتور ها رو درست وصل کرده بودم .چون توی عکسی که گذاشته بودید چیزی رو نفهمیدم .؟منم موتور وصل کردم به دو سر خازنی که کنار پل دیود هست ؟
4 _ (راستی نقشه یه روبات ندارید که اونو بسازم که هم بهتر کار کنه و دقیق تر همه pcb باشه هم پروتئوس اش ) به نظر شما بهتر نیست . راستش می ترم برای بار سوم هزینه کنم ولی کار کنه ؟
5_
1_ 7805 رو تغییر می دم با مدل قابلمه ای . من منبع تغذیه که درست کردم 6 آمپر می ده و حدود17 ولت اگه این قطعه عوض بشه دیگه به قطعات دیگه ضربه نمی زنه ؟
2_ اگه ریگلاتورتغییر کنه برای درایور مشکلی به وجود نمی یاره ؟ چون الان خیلی داغ می کنه هنوز عوض نکردم ؟
3_ راستی سیم موتور ها رو درست وصل کرده بودم .چون توی عکسی که گذاشته بودید چیزی رو نفهمیدم .؟منم موتور وصل کردم به دو سر خازنی که کنار پل دیود هست ؟
4 _ (راستی نقشه یه روبات ندارید که اونو بسازم که هم بهتر کار کنه و دقیق تر همه pcb باشه هم پروتئوس اش ) به نظر شما بهتر نیست . راستش می ترم برای بار سوم هزینه کنم ولی کار کنه ؟
5_
۰۱-تير-۱۳۹۴, ۱۴:۱۸:۲۳
سلام
1- نه برای دیگر قطعات مشکلی پیش نمی یاد ولی 17 ولت زیاده اگه کمتر باشه بهتره واسه همینه که رباتت خیلی سریعه!
2- نه اصولا باتوجه به موتورات درایور نباید گرم کنه به احتمال زیاد از همون اتصالی هست که داغ می کنه نه از رگولاتور به درایور ربطی نیست.
3- بله ولی شاید توی اون جا که سیم ها رو وصل کردی یه کمی از سیم لخته و اتصال میده.
4- توی نت بگردی پروژه مسیریاب زیاد هست. ولی هینو اقا امید بسه به خوبی هم کار میکنه.
5- _
1- نه برای دیگر قطعات مشکلی پیش نمی یاد ولی 17 ولت زیاده اگه کمتر باشه بهتره واسه همینه که رباتت خیلی سریعه!
2- نه اصولا باتوجه به موتورات درایور نباید گرم کنه به احتمال زیاد از همون اتصالی هست که داغ می کنه نه از رگولاتور به درایور ربطی نیست.
3- بله ولی شاید توی اون جا که سیم ها رو وصل کردی یه کمی از سیم لخته و اتصال میده.
4- توی نت بگردی پروژه مسیریاب زیاد هست. ولی هینو اقا امید بسه به خوبی هم کار میکنه.
5- _
۰۱-تير-۱۳۹۴, ۱۵:۰۵:۱۶
سلام
1_اگه دور گیرنده و فرستنده رو با چسب برق یه لایه ببندم بهتر نیست ؟ شاید خیلی نردیک هم هستند ؟
2 _ دور موتور رو چقدر تغییر بدم ؟ زیاد کنم ؟
3_ بردی که گذاشتید اتصالی نداره ؟ چون من فقط چاپ کردم همین ؟
1_اگه دور گیرنده و فرستنده رو با چسب برق یه لایه ببندم بهتر نیست ؟ شاید خیلی نردیک هم هستند ؟
2 _ دور موتور رو چقدر تغییر بدم ؟ زیاد کنم ؟
3_ بردی که گذاشتید اتصالی نداره ؟ چون من فقط چاپ کردم همین ؟
۰۲-تير-۱۳۹۴, ۱۳:۱۸:۰۲
سلام
1- بله خیلی بهتر میشه. اگه وارنیش بزنید بهتره ولی همون چسب برق هم جواب میده.
2- نه دور موتور رو هر چقر می تونید کم کنید راه بره کافیه بعد یواش یواش زیاد میکنیم.
3- نه عزیز گفنتن که خودشون هم چند بار ساخته اند همونو
1- بله خیلی بهتر میشه. اگه وارنیش بزنید بهتره ولی همون چسب برق هم جواب میده.
2- نه دور موتور رو هر چقر می تونید کم کنید راه بره کافیه بعد یواش یواش زیاد میکنیم.
3- نه عزیز گفنتن که خودشون هم چند بار ساخته اند همونو