سلام
من اینترنتم فعال بود
ویندوز نصب کردم الآن با گوشی وصلم منتها هر کاری میکنم با لپ تاپ نمیتونم وصل بشم.کانکشن ساختم.یعنی الآن باید دوباره مودمو نصب کنم؟
سی دی مودمو گذاشتم همش خطا میده.
مودمم وایرلسه.
چرا وقتی میخوام برم vpi . Vciتنظیم کنم تو مرورگر آی پی برای تنظیمات مودم میزنم صفحه نمیاد بالا؟
خب با گوشیت کانفیگش کن
![Biggrin Biggrin](https://www.iranled.com/forum/images/smilies2/biggrin.gif)
وقتی ویندوز رو عوض می کنین که نیازی به کانفیگ مجدد مودم نیست.
به هرحال اگر خواستین کانفیگش کنین مودمتون رو با کابل شبکه به سیستم وصل کنین.
الآن از اینترنت خود گوشی استفاده می کنین یا از اینترنت مودم می گیرین؟
موردم رو با چی وصل کردید به لپتاپ؟!
اگه با کارت شبکه وصله احتیاج به نصب درایور ندارید؛ باید بشناسه
اگه با Usb وصله باید درایورشو نصب کنید؛
آقای سیدی من از مودم وایرلس برای گوشی استفاده میکنم.
خب پس الآن درایور بلوتوث و وایرلس لپ تاپو نصب کنین کفایت می کنه دیگه
نصبه؟
نه usb نیست.
باید شبکه باشه.
آقای سیدی فعاله.
الآن من باید تو لپ تاپ کانکشن هم بسازم.درسته؟ ولی فعال نیستا
من زیاد وارد نیستم.شرمنده.
کلا نیازی نیست مودم دوباره کانفیگ شه
اگر با کابل شبکه وصل میشین، اول باید از نصب صحیح درایور شبکه مطمئن بشین.
بعدش باید فایروال ویندوز رو چک کنین. چون ممکنه اون باعث محدودیت و عدم برقراری ارتباط بشه.
بعد ببینین با 192.168.1.1 (که خودتون کدشو بلد هستین) وارد صفحه مودم بشین تا ببینین اصلا با مودم می تونه ارتباط برقرار کنه یا نه؟
اگر ارتباط برقرار بشه احتمالاً وصل شدن به اینترنت هم به راحتی امکان پذیره و مشکلی نداره.
اگر برقرار نشد باید چک کنین ببینین با دادن آی پی به سیستم می تونین به مودم وصل بشین.
ولی به طور کل اگر با گوشی دارین از اینترنت مودمتون استفاده می کنین، پس این سیستمه که باید تنظیم بشه.
آی پیو زدم تو مرورگر نمیاره.اصلا صفحه باز نمیشه.
Ping کردم میگه خطا داره.
(۰۴-فروردین-۱۳۹۳, ۱۹:۱۰:۴۳)فاطمه وطن دوست نوشته است: [ -> ]آقای سیدی فعاله.
الآن من باید تو لپ تاپ کانکشن هم بسازم.درسته؟ ولی فعال نیستا
من زیاد وارد نیستم.شرمنده.
نه دیگه، الآن تو گوشیتون کانشکن ساختین که به اینترنت وصل شدین؟
اگر جواب مثبته که باید اینترنت گوشی رو قطعش کنین و یعد برین سراغ فعال کردن اینترنت سیستم.
اگر هم منفیه که پس یوزرنیم و پسورد روی مودم ست شده و نیازی به ایجاد کانکشن نیست.
دو روش اصلی برای اتصال به اینترنت ADSL از طریق مودم هست.
1- کانفیگ مودم روی حالت Bridge که در این حالت فقط شما vpi و vci رو تنظیم می کنین و بعدش باید توی سیستمتون کانکشن بسازین برای اتصال.
2- حالت PPPOE که در این حالت علاوه بر تنظیم vpi و vci باید Username و Password اتصال به اینترنت رو هم روی مودم وارد کنین. اینطوری هروقت که مودم رو روشنش می کنین خودش به اینترنت وضل میشه و دیگه فرقی نمی کنه که سیستم عاملتون چی باشه. فقط کافیه با شبکه یا وایرلس به مودم وصل بشین.