سلام دوستان.
قصد دارم یک وب سایت شخصی برای معرفی خدمات بسازم.
یخورده متن و احتمالا تصویر دارم براش.
هر چند وقت یک بار هم احتمالاً بهش مطلب و تصویر اضافه میشه.
خودم ASP بلدم یخورده که باهاش می تونم فقط روی هاست ویندوز کار کنم.
هاست لینوکس هم خوبیش اینه که می تونم CMS های زیادی نصب کنم. و البته PHP وارد نیستم.
حالا پیشنهادشما چیه؟
برم هاست لینوکسی بگیرم و جوملا یا وردپرس روش نصب کنم و یا هاست ویندوزی بگیرم و با ASP کار کنم روش.
اصلا روی هاست ویندوز چه CMSی می تونم نصب کنم که نیاز به mySQL نداشته باشه؟
سلام
ب نظر من اگر با خود پشتیبانی سایتی که فضا ازش میگیرید مطرح کنید بهتر بهتون پاسخ میدن.
و بهتره با توجه به معلوماتتون تو زمینه برنامه نویسی پیش برید تا راحت تر به هدفتون برسید.
خب اگر CMS باشه مطلب گذاشتنش راحت تره.
من که بلد نیستم سایت پویا بسازم.
سلام
به نظر من اگر خودت طراحی کنی خیلی بهتر هست!
سلام سید
سرور لینوکس بگیر یه ورد پرس هم بریز روش و حالشو ببر
شما که قصد نداری پی اچ پی یاد بگیری و فکر هم نمی کنم وقت نوشتن سایت برا خودتو هم داشته باشی .
پس میشه کم خرج بالا نشین .
راستی سال نوت هم مبارک .
اگر ورد پرس نصب کنی همه امکانات ورد پرس را داری حالا اینکه یه سری اضافه و یه سر کمبود ها ولی وقتی خودت طراحی کنی دقیقا همونی درست میشه که خودت لازم داری!
(۰۵-فروردین-۱۳۹۳, ۰۲:۲۸:۲۴)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]سلام سید
شما که قصد نداری پی اچ پی یاد بگیری و فکر هم نمی کنم وقت نوشتن سایت برا خودتو هم داشته باشی .
موافقم(البته اگه فرصت یادگیری php-css-html رو نداری)
(۰۵-فروردین-۱۳۹۳, ۰۹:۵۹:۴۲)lord_viper نوشته است: [ -> ] (۰۵-فروردین-۱۳۹۳, ۰۲:۲۸:۲۴)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]سلام سید
سلام حامد جان و مبین جان. سال نوتون مبارک.
با حرف حامد موافقم و توی فکر خودمم بود، HTML و CSS رو یاد دارم (البته نه خیلی حرفه ای، ولی راخت می تونم باهاشون کار کنم). PHP هم خب اگر نیاز بشه از سر مجبوری یاد می گیریم (مثل خیلی چیزای دیگه).
پس میرم سراغ هاست لینوکس
(۰۵-فروردین-۱۳۹۳, ۱۳:۱۱:۵۲)Loyal نوشته است: [ -> ] (۰۵-فروردین-۱۳۹۳, ۰۹:۵۹:۴۲)lord_viper نوشته است: [ -> ] (۰۵-فروردین-۱۳۹۳, ۰۲:۲۸:۲۴)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]سلام سید
سلام حامد جان و مبین جان. سال نوتون مبارک.
با حرف حامد موافقم و توی فکر خودمم بود، HTML و CSS رو یاد دارم (البته نه خیلی حرفه ای، ولی راخت می تونم باهاشون کار کنم). PHP هم خب اگر نیاز بشه از سر مجبوری یاد می گیریم (مثل خیلی چیزای دیگه).
پس میرم سراغ هاست لینوکس
اول طراحی کن بعد هاست و دامین بخر!
ممکنه وسط کار نظرت عوض بشه!
خیلی سایت خوبی دارید مطالب هم عالی بود واقعا لذت بردم. موفق و پیروز باشید.