ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خطاي ssl
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من از آنتي ويروس **** node 32 استفاده مي كنم تنظيماتي رو كه در تايپيك هاي قبل نوشتيد رو انجام دادم و تاريخ و ساعت سيستم هم به روز رساني شده اما نمي تونم به هيچ درگاه پرداخت اينترنتي متصل بشم مرورگرهاي مختلف پيغام هاي متفاوتي مي دن به طور مثال با مرورگر كروم وارد سايت ثبت نام و پرداخت مي شم كليه مراحل ثبت نام انجام ميشه اما درآخر به درگاه پرداختي بانك متصل نمي شه و پيغام
SSL connection error

Less

Unable to make a secure connection to the server. This may be a problem with the server, or it may be requiring a client authentication certificate that you don't have.
Error code: ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR
رو مي ده چطور مي تونم اين مشكل رو حل كنم
سلام
احتمالا آنتی ویروس از امنیت سرور ایراد میگیره که بیشتر مواقع نباید زیاد بهش توجه کنید
برای رفع مشکل هم میتونید موقع اتصال به سرور، پروتکشن آنتی ویروس رو غیرفعال کنید و بعد اتمام کار دوباره فعالش کنید
برای اینکار مطابق عکس زیر درمحیط گزینه temporarily disable protection و بعد yes بزنید

[تصویر:  temporarily_disable_protection.jpg]
متاسفانه با غيرفعال كردن آنتي ويروس هم نشد به نظرتون عوض كردن ويندوز مي تونه كمك كنه
آنتی ویروس نسخه آپدیت هستش؟
پروتکشن روی ماکزیمم قرار داره؟
یعنی مشابه تصویر زیر باید یه عنوان maximum protection سبز رنگ وجود داشته باشه

[تصویر:  311127-eset-nod32-antivirus-6-maximum-protection.jpg]

البته من پیشنهاد میکنم از مرورگر کروم استفاده نکنید
با نسخه آپدیت مرورگر فایرفاکس یا اپرا تست کنید

راستی یادم رفت...
اینا رو هم تست کنید
_حافظه کش مرورگر رو خالی کنید
_به option مرورگر کروم برید و از Advanced Settings مطمعن بشید که گزینه Use SSL انتخاب شده باشه
بعد دوباره اتصال به سرور رو تست کنید.

لینک زیر رو هم یه نگاه بندازید
کد php:
http://www.roezer.com/LostBlog/error-neterr_ssl_protocol_error/