ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بررسی کامل استفاده از سیستم عامل لینوکس در میکرو کنترلر ARM
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من استادم یه مقاله بهم داده بررسی کامل استفاده از سیستم عامل لینوکس در میکروکنترلر های ARm هست اما متاسفانه هر چی سرچ میکنم هیچ مقاله ای در این مورد پیدا نمیکنم لطفا اگه مقاله ای در این مورد دارین برام بزارین
من دانشجوی ترم 1 هستم ممنون میشم اگه مقاله ندارین حداقل یه راهنمایی بکنید چیکار کنم ؟سپاس
(۰۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۵:۰۱:۴۹)4610 نوشته است: [ -> ]من دانشجوی ترم 1 هستم ممنون میشم اگه مقاله ندارین حداقل یه راهنمایی بکنید چیکار کنم ؟

بیخیالی طی کن Biggrin
کلا یسری تحقیقات میدن که نه خودشون سر در میارن ازش و نه دانشجو؛ آخر سر هم به درد کسی نمیخوره
و دانشجو هم درس رو پاس میشه و میره پی کارش
(۰۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۷:۳۳:۰۶)babyy نوشته است: [ -> ]بیخیالی طی کن Biggrin
کلا یسری تحقیقات میدن که نه خودشون سر در میارن ازش و نه دانشجو؛ آخر سر هم به درد کسی نمیخوره
و دانشجو هم درس رو پاس میشه و میره پی کارش

همینی که ایشون میگنBiggrin

(۰۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۵:۰۱:۴۹)4610 نوشته است: [ -> ]بررسی کامل

معلومه استاد نیازشه و شایدم میخاد یه پروژه بزنه و کلی پول هم به جیب Biggrin

هرچی سخت بگیری سخت تر میشه.
(۰۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۵:۰۱:۴۹)4610 نوشته است: [ -> ]سلام من استادم یه مقاله بهم داده بررسی کامل استفاده از سیستم عامل لینوکس در میکروکنترلر های ARm هست اما متاسفانه هر چی سرچ میکنم هیچ مقاله ای در این مورد پیدا نمیکنم لطفا اگه مقاله ای در این مورد دارین برام بزارین
من دانشجوی ترم 1 هستم ممنون میشم اگه مقاله ندارین حداقل یه راهنمایی بکنید چیکار کنم ؟سپاس

سلام
خوش اومدید
چندتا مقاله واستون پیدا کردم امیدوارم مفید واقع بشه
البته زبان اصلی هستند و فارسی گیر نیاوردم

موفق باشید.
(۰۷-فروردین-۱۳۹۳, ۲۰:۱۷:۴۴)r0b0 نوشته است: [ -> ]
(۰۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۵:۰۱:۴۹)4610 نوشته است: [ -> ]سلام من استادم یه مقاله بهم داده بررسی کامل استفاده از سیستم عامل لینوکس در میکروکنترلر های ARm هست اما متاسفانه هر چی سرچ میکنم هیچ مقاله ای در این مورد پیدا نمیکنم لطفا اگه مقاله ای در این مورد دارین برام بزارین

سلام
خوش اومدید
چندتا مقاله واستون پیدا کردم امیدوارم مفید واقع بشه
البته زبان اصلی هستند و فارسی گیر نیاوردم

موفق باشید.
خدا خیرتون بده انشالله که هر چی از خدا میخواین بهتون بده