۲۱-دى-۱۳۸۲, ۱۳:۳۵:۳۴
۲۴-دى-۱۳۸۲, ۱۲:۳۵:۱۲
hojjat4 نوشته است:با سلامشرمنده در اين باره من تخصصي ندارم دوستان اگه كسي ميدونه بگه كه منم محتاجم شديد :lol:
چطوري من مي تونم يك اي اس پي رو هك كنم يعني اينترنت مجاني ازش بگيرم ؟؟؟؟؟؟
كمكم كنيد ممنون :oops:
۲۹-دى-۱۳۸۲, ۰۷:۲۱:۵۵
سلام
اين راه درازيه
شما بايد از اون شل بگيرين بهد يه ليست از يوزر نيم هاي اون آى اس پس مياد براي سرقت بانك اطلاعاتي بايد اكسپولايت بنويسي
اين راه درازيه
شما بايد از اون شل بگيرين بهد يه ليست از يوزر نيم هاي اون آى اس پس مياد براي سرقت بانك اطلاعاتي بايد اكسپولايت بنويسي
۲۹-دى-۱۳۸۲, ۰۸:۲۶:۵۰
netbaz نوشته است:سلامممنون از توضيحت ، اگه ميشه يكم بيشتر بگو يا اگه تو سايت خودت چيزي هست لينكش رو اينجا بزار تا برو بچ بيان اونجا صفا.
اين راه درازيه
۰۱-بهمن-۱۳۸۲, ۲۱:۰۴:۵۸
هك كردن آي اس پي رو نمي دونم ولي ميدونم چه جوري مي شه تايمر آي اس پي رو معكوس كرد :
اين روش در همه موارد موفقيت آميز نیست و همه چيز بستگی به ISP (سرويس دهنده اينترنت) شما داره
در اين روش (در صورت موفقيت آميز بودن) ميتوانيد از يک کارت اينترنت مثلا 2 ساعته حدود چند ماه استفاده نماييد و در صورت عدم موفقيت تايمر ISP را حدود 7 دقيقه قفل ميکنه
با انجام اين کار تايمر ISP را که بر روی اکانت شما به صورت معکوس کار ميکند را متوقف ميکنه
برای انجام اينکار در دايکتوری windows به دنبال فايل system.ini ميگرديم به طور مثال c:\windows\system.ini
بعد از يافتن فايل بايد آنرا طبق دستورالعمل اديت کنيد فايل را باز کرده (توسط notepad) ودر آن به دنبال عبارت [enh386] ميگرديم ودر سطر پايين آن اين عبارات را اضافه می کنيم
Com0@00 Irq0000@0 Buffer=1024
@ number = ( 3,1,4,1,5,9)
@ letters = ( " this", " is ", "a" , "test" )
$word , $ anther - word - ) = ( " one " , "two" )
woafont=dosapp.FON
که با اضافه نمودن اين عبارات فايل حاصل در XP به صورت زير در میاد :
for 16-bit app support ;
[drivers]
wave=mmdrv.dll
timer=timer.drv
[mci]
[driver32]
[enh386]
woafont=dosapp.FON
woafont=dosapp.FON
EGA80WOA.FON=EGA80850.FON
EGA40WOA.FON=EGA40850.FON
CGA80WOA.FON=CGA80850.FON
CGA40WOA.FON=CGA40850.FON
[vicax]
msacm711=86957
msacm811=178757
msacm911=42405
[Display]
DevBMP=0
سپس فايل را save کرده ويندوز را restart کنيد
اين روش در همه موارد موفقيت آميز نیست و همه چيز بستگی به ISP (سرويس دهنده اينترنت) شما داره
در اين روش (در صورت موفقيت آميز بودن) ميتوانيد از يک کارت اينترنت مثلا 2 ساعته حدود چند ماه استفاده نماييد و در صورت عدم موفقيت تايمر ISP را حدود 7 دقيقه قفل ميکنه
با انجام اين کار تايمر ISP را که بر روی اکانت شما به صورت معکوس کار ميکند را متوقف ميکنه
برای انجام اينکار در دايکتوری windows به دنبال فايل system.ini ميگرديم به طور مثال c:\windows\system.ini
بعد از يافتن فايل بايد آنرا طبق دستورالعمل اديت کنيد فايل را باز کرده (توسط notepad) ودر آن به دنبال عبارت [enh386] ميگرديم ودر سطر پايين آن اين عبارات را اضافه می کنيم
woafont=dosapp.FON
که با اضافه نمودن اين عبارات فايل حاصل در XP به صورت زير در میاد :
for 16-bit app support ;
[drivers]
wave=mmdrv.dll
timer=timer.drv
[mci]
[driver32]
[enh386]
woafont=dosapp.FON
woafont=dosapp.FON
EGA80WOA.FON=EGA80850.FON
EGA40WOA.FON=EGA40850.FON
CGA80WOA.FON=CGA80850.FON
CGA40WOA.FON=CGA40850.FON
[vicax]
msacm711=86957
msacm811=178757
msacm911=42405
[Display]
DevBMP=0
سپس فايل را save کرده ويندوز را restart کنيد
۰۱-بهمن-۱۳۸۲, ۲۲:۱۵:۲۳
از لحاظ منطقي و عقلي و ... به هيچ عنوان نميشه كه شما سيستم خودتونو دسكاري كنين بعد تايمر سرور معكوس بزنه
۰۲-بهمن-۱۳۸۲, ۱۵:۵۱:۱۳
حتما شده كه براي شما عزيزان نوشتمش !
هر كي از اين روش خوشش نمي آد ميتونه از روشهاي ديگه اي استفاده كنه.
هر كي از اين روش خوشش نمي آد ميتونه از روشهاي ديگه اي استفاده كنه.
۲۹-بهمن-۱۳۸۲, ۲۱:۲۴:۴۱
من ميخواستم بگم اگه ميشه كاملاٌ توضيح بديد چطور ميشه از اي اس پي شر گرفت :idea: ايميل من :amani_a_f داخل ياهو
مرسي
خداحافظ
مرسي
خداحافظ
۰۷-اسفند-۱۳۸۲, ۲۰:۳۷:۰۵
سلام
فقط تو بعضي از آي اس پي هاي قرن بوق مي شه شل گرفت .
البته كم نيستن آي اس پي هايي تو ايران كه هنوز هم مي شه از اونا شل گرفت مثل :roll:
فقط تو بعضي از آي اس پي هاي قرن بوق مي شه شل گرفت .
البته كم نيستن آي اس پي هايي تو ايران كه هنوز هم مي شه از اونا شل گرفت مثل :roll:
۰۹-اسفند-۱۳۸۲, ۱۷:۴۲:۱۹
اين كد كار ميكرد ولي تقريبا همه ي آي اس پي ها اونو پچ كردن در مورد شل گرفتن هم بايد بگم كه اين كار عملي هست و مراحلي داره:
1- پيدا كردن يك باگ در آي اس پي ي مورد نظر
2- پيدا كردن يك اكسپلوييت مربوط به اون باگ يا اينكه خودتون اكسپلوييتشو بنويسيد
3- استفاده از اكسپلوييت و گرفتن شل
4 كار گزاري يك تروجان
5- دزديدن ديتا بيس (همون اطلاعات مربوط به پسورد ها)
6 - پاك كردن رد پا
1- پيدا كردن يك باگ در آي اس پي ي مورد نظر
2- پيدا كردن يك اكسپلوييت مربوط به اون باگ يا اينكه خودتون اكسپلوييتشو بنويسيد
3- استفاده از اكسپلوييت و گرفتن شل
4 كار گزاري يك تروجان
5- دزديدن ديتا بيس (همون اطلاعات مربوط به پسورد ها)
6 - پاك كردن رد پا
۱۰-اسفند-۱۳۸۲, ۰۹:۰۳:۳۴
سلام جناب ماني.
اتفاقا چند وقت پيش يكي از من پرسيده بود يه باگ توي يه ISP پيدا كردم ميخوام اكسپلويت كنم و ...
من حقيقتا بلد نبودم گفتم اينجا پست بزن تا ديگران بهت جواب بدن. البته فعلا نزده .
اتفاقا چند وقت پيش يكي از من پرسيده بود يه باگ توي يه ISP پيدا كردم ميخوام اكسپلويت كنم و ...
من حقيقتا بلد نبودم گفتم اينجا پست بزن تا ديگران بهت جواب بدن. البته فعلا نزده .