ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال مهم ولی ساده؟؟؟؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ببخشید اگر سوالم پیش پا افتاده است ولی واقعا جوابشو نمیدونم:
من سه تا کلید دارم میخوام اگر حالت هر کدوم تغییر کرد با یه مدار واسطی بتونه ورودی یکی از وقفه ها (مثلا INT0) را یک کنه که برنامه بفهمه یکی از کلیدها تغییر حالت داده.
الان مشکلم فقط اون مدار واسطه هست که نمیدونم چی باید باشه یکی میگه فلیپ فلاپه یکی میگه گیت Xor باید استفاده کنم......
اگه کسی میتونه راهنماییم کنه
مرسی
سلام.
ترانزیستور ببند خو Biggrin
خروجی هرکدومو به یک مقاوت وصل کن و بعد بهم وصلشون کن :)
یه مثال هم پیوست کردم :)
(۱۴-فروردین-۱۳۹۳, ۱۷:۲۳:۴۸)hamedcfc نوشته است: [ -> ]ببخشید اگر سوالم پیش پا افتاده است ولی واقعا جوابشو نمیدونم:
من سه تا کلید دارم میخوام اگر حالت هر کدوم تغییر کرد با یه مدار واسطی بتونه ورودی یکی از وقفه ها (مثلا INT0) را یک کنه که برنامه بفهمه یکی از کلیدها تغییر حالت داده.
الان مشکلم فقط اون مدار واسطه هست که نمیدونم چی باید باشه یکی میگه فلیپ فلاپه یکی میگه گیت Xor باید استفاده کنم......
مرسی

سلام

همیشه موفقیت های بزرگ و خیره کننده آغازی ساده,حقیر و باور نکردنی دارند Wink

XOR میشه با یه مگا 8 و شرط ساده هم شدنیه. فلیپ فلاپ فکر نکنم بشه فکر نکردم بهش...
(۱۴-فروردین-۱۳۹۳, ۱۷:۲۳:۴۸)hamedcfc نوشته است: [ -> ]ببخشید اگر سوالم پیش پا افتاده است ولی واقعا جوابشو نمیدونم:
مرسی

کلیدها با چه ولتاژی سوئیچ میشن؟
با ترانزیستور که دوستمون گفتن شدنیه
فقط باید سطح تریگر رو درنظر بگیرید که با سوئیچ ترانزیستور چه ولتاژی به پین اعمال میشه و ورودی با چه لبه ای تریگر میشه

ولی با گیت xor راحت تره
چون از منطق صفر و یک تبعیت میکنه
اینم نقشه واسه xor
(۱۴-فروردین-۱۳۹۳, ۱۸:۱۷:۲۳)h.unique نوشته است: [ -> ]سلام.
ترانزیستور ببند خو Biggrin
خروجی هرکدومو به یک مقاوت وصل کن و بعد بهم وصلشون کن :)

نخندیناBiggrin ولی منم با ترانزیستور درگیرمConfused میشه بهم بگین ترانزیستور دقیقا چیکار میکنه

(۱۴-فروردین-۱۳۹۳, ۱۹:۵۰:۱۱)r0b0 نوشته است: [ -> ]ولی با گیت xor راحت تره
چون از منطق صفر و یک تبعیت میکنه
اینم نقشه واسه xor

گیت ها میشد چندتا ورودی داشته باشن نه؟!
چرا شما 2 تا ...
ببین عزیزه من ، ترانزیستور قلب الکترونیکه .
هزارو یک کاربرد داره.
یکیش سوئیچه ، تولید موج و ....
چند تا مقاله دارم در این مورد ، برات پیوستش میکنم ، اما باید بگردم ، شاید طول بکشه.
(۱۴-فروردین-۱۳۹۳, ۲۰:۱۱:۵۶)helma نوشته است: [ -> ]نخندیناBiggrin ولی منم با ترانزیستور درگیرمConfused میشه بهم بگین ترانزیستور دقیقا چیکار میکنه

وقتی کلید کنتاکت میکنه یه ولتاژی رو عبور میده و به ورودی بیس اعمال میکنه و باعث میشه بیس ترانزیستور تحریک و ترانزیستور فعال بشه

(۱۴-فروردین-۱۳۹۳, ۲۰:۱۱:۵۶)helma نوشته است: [ -> ]گیت ها میشد چندتا ورودی داشته باشن نه؟!
چرا شما 2 تا ...

فرقی نداره یه گیت 3ورودی باشه یا خودمون با دوتا گیت 2ورودی بسازیم
من چون کتابخونش و نداشتم با گیت 2ورودی ساختم