۱۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۳:۱۵:۰۷
سلام خسته نباشید
یه درخواست داشتم
من تو هاستم یه دیتابیس ساختم به نام database_test و نام کاربری test و رمز 123456
1- میخوام به زبان php با این دیتابیس ارتباط برقرار کنم که یه جدول بنام table1 و شامل رکورد نام و شماره شناسنامه ایجاد کنه
2- به زبان php چهار تا رکورد به این جدول اضافه کنه
3- در مرحله بعد هم تمام رکورد هارو نمایش بدم
4- فردی که شماره شناسنامه اش 123456789 هسته از جدول حذف کنه و تمام رکورد هارو نمایش بده
5- کسی که شماره شناسنامه اش 789456123 هسته مشخصاتشو نمایش بده
----------------------
برای کسی که php بلده فکر نمیکنم کار سختی باشه
ممنون میشم اگر کسی به زبان خودمونی !! جواب منو بده و تکه تکه کدهارو برام توضیح بده
درسته کسی الاف یا بیکار نیسته بشینه دوساعت وقتشو هدر بده این لطف به بنده بکنه و درسته کتاب ها و مقاله های زیادی در این رابطه وجود دارد و ...
با این حال اگر امکان داره ممنون میشم اگر کسی بزرگواری کنه واسه بنده توضیح بده !
یه درخواست داشتم
من تو هاستم یه دیتابیس ساختم به نام database_test و نام کاربری test و رمز 123456
1- میخوام به زبان php با این دیتابیس ارتباط برقرار کنم که یه جدول بنام table1 و شامل رکورد نام و شماره شناسنامه ایجاد کنه
2- به زبان php چهار تا رکورد به این جدول اضافه کنه
3- در مرحله بعد هم تمام رکورد هارو نمایش بدم
4- فردی که شماره شناسنامه اش 123456789 هسته از جدول حذف کنه و تمام رکورد هارو نمایش بده
5- کسی که شماره شناسنامه اش 789456123 هسته مشخصاتشو نمایش بده
----------------------
برای کسی که php بلده فکر نمیکنم کار سختی باشه
ممنون میشم اگر کسی به زبان خودمونی !! جواب منو بده و تکه تکه کدهارو برام توضیح بده
درسته کسی الاف یا بیکار نیسته بشینه دوساعت وقتشو هدر بده این لطف به بنده بکنه و درسته کتاب ها و مقاله های زیادی در این رابطه وجود دارد و ...
با این حال اگر امکان داره ممنون میشم اگر کسی بزرگواری کنه واسه بنده توضیح بده !