ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كمي خنده براي سلامتي مفيد است بيا تو بابا جان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ياد دوران دانشجويي بخير
يه استاد داشتيم كه ميگفت بيل گيتس و امثال انها با من جلسات متعددي داشته اند و ار من راهنمايي ميگرفتند يارو ميدونست كه دروغ كيلومتر نميندازه همينطوري ميبست يه روز از روي اجبار و از بدبختي ما شد استاد درس مهندسي نرم افزار ما
چون ميدونست نميتونه درس بده گفت از امروز هر جلسه يكي در مورد يه موضوع كنفرانس ميده
خلاصه كنفرانسها شروع شد يكي داشت در مورد فلش صحبت ميكرد كه آقا حس استاديش كل كرد و گفت
بله فلش برنامه قوي است يه روز ما داشتيم براي يه شركت آلماني برنامه مينوشتيم كه بانك آن فاكس بود در بين كار به مشكلاتي برخورد كرديم و بعضي از توابع فاكس به خوبي كار نمي كرد
لذا من از آنجايي كه ده سال فلش كاركرده بودم توسط ابزاري به نام فريم كه در فلش است مشكل بانك را برطرف كردم خوب ديگه براي امروز بسه بريد استراحت كنيد من با رييس مركز فن آوري اطلاعات جلسه مشاوره دارم
گذشت تا رسيد به ما من داشتم در مورد ado , ado.net كنفرانس ميدادم كه يارو دوباره شروع كرد به اظهار فضل و در ادامه صحبتهاي من كه در ان موقع در مورد oledb بود گفت :
بزاريد براتون اين مساله را راحتتر بگم oledb دقيقا همان uses crt در پاسكال است كه در همه سيستمها كار نميكنه حال كرديد با يك جمله همه چيز را براي شما روشن كردم در اين لحظه من ديگه مردم و رفتم تو چمناي دانشگاه دوساعت غلت ميزدم و ميخنديدم
واقعا يادش بخير چه روزايي بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يادش بخير منم دانشگاه بودم از درس برنامه نويسي افتادم فقط بخاطر اينكه بجاي فورترن با پاسكال جواب سوالها رو داده بودم Amaze البته اول ترم به استاده گفتم بابا من فورترن بلد نيستم ولي پاسكال بلدم اونم گفت اشكالي نداره ولي آخر ترم كه افتادم بهم گفت : من گفتم اشكالي نداره نگم تو امتحان هم اشكال نداره در صورتي كه من فك ميكردم منظورش اين بوده كه اشكالي نداره تو تو امتحان به پاسكال جواب بدهAmaze :P بعد از اعتراض من تنها لطفي كه بهم كرد اين بود كه بهم نمره 10 داد :evil: و گفت خيلي بهت ارفاغ كردم برو بعد از اين درس بخون.
بعدها فهميدم گفته بود : اين بابا(منظورش من بودم) بهش گفتم اشكالي نداره به پاسكال بنويسي بخاطر همين سر كلاسهاي فورترن نيومده انتظار هم داره نمره بهش بدم .
پس بگو ناراحت بوده چرا سر كلاسش نرفتم :wink: :P Amaze ، ولي جدا دوره دانشجويي يه دوره خيلي خيلي خوبه.