ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Crack Embarcadero RAD Studio XE6
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان. HappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappy

اینم از کرک Crack Embarcadero RAD Studio XE6 برای دوستان عزیز.

ولی اگه نظر من بخواهید بهترین دلفی، RAD Studio XE3 هست چون واقعا عالی هست.

راستی نرم افزار Embarcadero RAD Studio XE6 فکر کنم هنوز یک هفته نشده که آمده که هم میشه دانلودش کرد و هم کرک شد.

آخه آدم وقتی میبینه این نرم افزار با این همه تشکیلات در کمتر از یک هفته کرک میشه دیگه کلا بی خیال قفل گذاشتن روی برنامه هاش میشه.
(۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۰:۴۲:۲۶)The.Ghost نوشته است: [ -> ]سلام دوستان. HappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappy

راستی نرم افزار Embarcadero RAD Studio XE6 فکر کنم هنوز یک هفته نشده که آمده که هم میشه دانلودش کرد و هم کرک شد.

آخه آدم وقتی میبینه این نرم افزار با این همه تشکیلات در کمتر از یک هفته کرک میشه دیگه کلا بی خیال قفل گذاشتن روی برنامه هاش میشه.

سلام موقع نصب برنامه شماره سریال چی باید بدیم؟
سلام
اول فایل Xe6Slip.exe اجراء می کنی، بعد گزینه سریال میزنی که بهت یک سریال بده.
بعد از نصب کامل فایل rad.studio.xe6.architect-patch.exe کپی کن ببر جای فایل اصلی دلفی بعد اجراء کن و گزینه دست چپ بزن همین.
بعد دلفی اگه باز کنی کاملا کرک شده.
این دو تا فایلی که گفتم درون همان فایل فشرده ای است که در پست اول گذاشتم.

موفق باشید.
(۱۴-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۳:۲۵:۱۱)The.Ghost نوشته است: [ -> ]سلام
اول فایل Xe6Slip.exe اجراء می کنی، بعد گزینه سریال میزنی که بهت یک سریال بده.
بعد از نصب کامل فایل rad.studio.xe6.architect-patch.exe کپی کن ببر جای فایل اصلی دلفی بعد اجراء کن و گزینه دست چپ بزن همین.
بعد دلفی اگه باز کنی کاملا کرک شده.
این دو تا فایلی که گفتم درون همان فایل فشرده ای است که در پست اول گذاشتم.

موفق باشید.

دقیقا همون کار را کردم ولی سریالی که میده وقتی تو نصب دلفی میزنم پیام میده که invalid هستش. من قبلا نسخه xe5 را روی سیستمم داشتم که انون حذف کردم و میخواستم اینو نصب کنم که متاسفانه نمیشه امکان داره چون نسخه قبلی روی سیستمم بود این خطا را داده باشه؟ آیا شما خودتون با موفقیت نصبش کردین؟
راستی پس از نصب نباید Generate Activation File را بزنیم؟
بله خودم نصب کردم بعد خوشم ازش نیامد پاکش کردم بعد Delphi XE3 نصب کردم چون خیلی بهتر هست.

شما اگه ویندوز عوض کنی مشکلات حل میشه، من خودم تست کردم.

کد:
RAD Studio XE6[ISO]
http://altd.embarcadero.com/download/radstudio/xe6/delphicbuilder_xe6_win.iso

How to Use:
1. Install RAD Studio XE6 Architect.
2. Run rad.studio.xe6.architect-patch.
3. Click \"Generate Activation File\".
4. Start RAD Studio.

It's recommended to block all internet access from the application!

اگه مشکلت شماره سریال موقع نصب هست؟ این که کاری نداره برو توی سایت Embarcadero RAD Studio بعد توی سایتش ثبت نام کن، کاملا هم رایگان هست بعد خودش هر موقع که دلفی جدید وارد بازار میشه یک شماره سریال معتبر فقط برای تو که تکراری نیست می فرسته.
و همچنین می تونی از آخرین اخبار هم اطلاع داشته باشی.
(۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۰:۴۲:۲۶)The.Ghost نوشته است: [ -> ]سلام دوستان. HappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappy

خیلی ممنون از شما ،دنبال یک کرک درست و درمون می گشتم
برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد. (اشنباخ)
مجله اینترنتی پامپا
http://magazine.pampa.ir