ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یک بازی یک سرگرمی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2

مهمان

آی برنامه نویسا آی متفکرا یک سوال تست هوش :

البته مال پروژمه ها :

آقا 12 تا توپ داریم مثل هم ولی یکی ناسالمه و معلوم نیست سبکتر از بقیست و یا سنگینتر و حال ما باید با سه بار توزین این توپجیگر رو پیدا کنیم
حالا کسی نظری داره بفرمایید :
اينم جوابش :
اول 6 تا 6 تا وزن ميكنيم (6 تا يه ور ترازو و 6 تا يه ور ديگه )
هر كدوم طرف سبك تر بود برميداريم و ايندفعه 3 تا 3 تا وزن مينكيم.
هر كدوم از سه تا كه سبك بود رو برميداريم و يكيش رو يه طرف و يكي ديگش رو يه طرف ديگه ترازو ميزاريم و يكيش هم تو دستمون.
حالا اگه هر طرف ترازو سبك بود اون هست و اگه هيچ كدوم سبكتر نبود اوني كه تو دستت هست . :wink:

مهمان

اشکان جان دستت درد نکنه ولی به سوال توجه نکردی وزن مهره ناسالم معلوم نیست یعنی نمی دانیم که سنگینتر از بقیه است یا سبکتر از بقیه ولی باز هم تشکر میکنم که زحمت کشیدید و درباره این مسئله فکر کردید
اين سوال سر كاري است
چون وقتي وزن توپ رو نتوني تشخيص بدي قضيه توزين بي معني است

مگر اينكه از ظاهرش معلوم باشه
کی می گه اشتباهه اشکان خان درست می گن دیگه خود مساله هم گفته با توزین دیگه .
اينو من صبح ديدم ولي يكم فكر كردم نشد چند تا ورژن ديگه از اين معما رو ديدم ولي اين يكي يكم مشكل بيد فكر كنم وزن توپ سالم بايد مشخص باشه ترازو هم دو كفهاي نباشه يعني بتونه وزن رو نشون بده وگرنه نوشد
يه راه جالب ( البته با قوانين تو جور در نمي آد )
يك بار كه اين كار را بكني مي فهمي كدوم توپ سبكتره
از ارتفاع 10 متري توپ ها رو بريز تو استخر هر كدوم ديرتر
رفت ته اون سبكتره Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze

مهمان

آقایون دانشمند با سلام اگه همه مطمئنین که نمیشه بگین تا من بم یک نمره مفت بگیرم از این استاد گران
نقل قول: آقایون دانشمند با سلام اگه همه مطمئنین که نمیشه بگین تا من بم یک نمره مفت بگیرم از این استاد گران
چرا مي شه فقط بايد كامل تر بگي
با توجه به شرايط بازي
تشخيص امكان پذير نيست

منم كلي از اين بازي هاي سركاري كه آخرش جوابش معلوم نيست
و پژوهشگران هنوز جوابي براش پيدا نكردن دارم
اگه خواستيد براتون مي گم

مهمان

آقا هادی آخه چقدر کاملتر بگم؟

خوب مشخصه دیگه 12 تا توپ هم قیافه که هستن و یک ترازوی عهد قاجار که دو تا کفه داره وبا سه بار وزن کردن این توپها بدون هیچ نوع وزنه و یا مشخصه دیگه باید بفهمیم که از بین این 12 تا توپ کدوم با بقیه فرق داره و در غیر اینصورت نمی فهمیم
صفحه‌ها: 1 2