ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Rave Report 11.0.5
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
از دوستان عزیز کسی کرک نرم افزار Rave Report 11.0.5 داره؟؟
وقتی می خواهم اینو نصب کنم در مرحله نصب یک شماره سریال می خواهد که من هر چقدر جستجو کردم نتوانستم پیدا کنم. Angry

اگر کسی میتونه لطفا به من کمک کنه چون خیلی لازمش داره.
برای دلفی XE3 می خواهم، البته میدونم ابزار های دیگه ای هم هست برای گزارش گرفتن ولی من فقط دنبال Rave Report برای دلفی Xe3 هستم.

با تشکر.
rave Report مال خود دلفی هست از دلفی قبل از 7 بوده اصلا سریال نمیخواهد
من هم 3 داشتم هم الان که 4 دارم هیچ وقت سریال نمیخواهد
(مهندسیش نکن بزار حالت پیشفرض نصب بشه :d )
(۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۰:۳۴:۲۵)lord_viper نوشته است: [ -> ]rave Report مال خود دلفی هست از دلفی قبل از 7 بوده اصلا سریال نمیخواهد
من هم 3 داشتم هم الان که 4 دارم هیچ وقت سریال نمیخواهد
(مهندسیش نکن بزار حالت پیشفرض نصب بشه :d )

AmazeAmazeAmazeAmazeAmazeAmaze
فکر کنم داری اشتباه می کنی چون من که Delphi XE3 دارم همیشه نصب می کنم و اصلا هم دست به تنظیماتش نمیزنم اصلا Rave Report نیستAngry
فقط FastReports هست Amaze

من خیلی Rave Report برای دلفی Delphi XE3 نیاز دارم لطفا میشه بگی برای شما چطوری نصب میشه؟؟؟

چون من حتی بعد از نصب هم کامپوننت های Rave Report توی دلفی نمی بینم؟؟
واقعا دیگه نمیدونم باید چه کار کنم لطفا راهنمایی کنید.

دلفی که دارم Embarcadero RAD Studio XE3 که از خود سایت دلفی به صورت iso دانلود کردم و بعد کرکش پیدا کردم.

دلفی کامل کامل فقط هر چی جستجو می کنم Rave Report پیدا نمی کنم :divar::divar::divar::divar::divar::
برای نصب Rave باید برید حالت نصب custom و تیکشو بزنین که نصب بشه چون به صورت پیشفرض غیرفعال هست
دوست عزیز میشه به این عکس ها نگاه کنی من که هر چی گشتم نبود.Sad

شما فایل اجرایی شو نداری به من بدی؟؟ چون فایل exe باید داشته باشه.

لطفا راهنمایی کنید؟؟
خب Rave در دلفی xe2 و بالاتر از لیست پکیجهای دلفی خارج شده و Fast Report به جاش اومده
(اخرین نسخه Rave در xe بوده)