۱۱-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۱:۲۳:۳۶
صفحهها: 1 2
۱۱-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۱:۳۸:۰۳
سینتکس بیسیک کلا چیزیه که همیشه به درد میخوره همهجا - حالا با یه مقدار تفاوت در بعضی از جاها
دقیقا مخیوایین توی رباتیک چه استفادهای کنید ازش؟
دقیقا مخیوایین توی رباتیک چه استفادهای کنید ازش؟
۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۵:۰۶:۲۸
برای کنترل ربات تقریبا
۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۶:۰۱:۲۹
همه زبانها برای کار با سریال و پورتها کتابخونههایی دارند
میشه با تمام زبانها بدون مشکل کار کرد!!
میشه با تمام زبانها بدون مشکل کار کرد!!
۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۰:۲۴:۰۸
کدوم زبان بیشتر مورد استفاده در رباتیک قرار میگیره ؟
یه زبانی رو میخوام که هم تو رباتیک بدردم بخوره هم کامپیوتر
یه زبانی رو میخوام که هم تو رباتیک بدردم بخوره هم کامپیوتر
۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۰:۴۲:۴۱
هم سی هم بیسیک :)
سی در کل تو کامپیوتر یکم درده سر داره ، چون شی گراس (( البته برای کسی که با بیسیک کار کرده و بعد میخواد سی رو کا کنه ))
اما بیسیک از اسمش معلومه دیگه
سی در کل تو کامپیوتر یکم درده سر داره ، چون شی گراس (( البته برای کسی که با بیسیک کار کرده و بعد میخواد سی رو کا کنه ))
اما بیسیک از اسمش معلومه دیگه
۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۰:۵۹:۴۶
(۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۰:۴۲:۴۱)h.unique نوشته است: [ -> ]سی در کل تو کامپیوتر یکم درده سر داره ، چون شی گراس (( البته برای کسی که با بیسیک کار کرده و بعد میخواد سی رو کا کنه ))
تکذیب میکنم من سی پلاس پلاس و سیشارپ شی گرا هستند؛
سی؛ شیگرا (یه این معنی در عرف) نیست!
۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۰۲:۰۱
درسته c++ شی گراست ولی c نیست
ولی به هر حال c کاربرد خودشو داره داخل کامپیوتر و
بیشتر برای ساخت برنامه های سیستمی استفاده میشه تا برنامه های کاربردی بر عکس c وی بی برای ساخت برنامه های کاربردی مورد استفاده قرار میگیره!
ولی اگر هدفتون اینه که یک زبانی یاد بگیرید که براتون همه کار انجام بده سخت در اشتباهید
با اینحال زبان پایتون و سی پلاس پلاس برای هدف شما نسبت به زبان های دیگه مناسب ترن
ولی به هر حال c کاربرد خودشو داره داخل کامپیوتر و
بیشتر برای ساخت برنامه های سیستمی استفاده میشه تا برنامه های کاربردی بر عکس c وی بی برای ساخت برنامه های کاربردی مورد استفاده قرار میگیره!
ولی اگر هدفتون اینه که یک زبانی یاد بگیرید که براتون همه کار انجام بده سخت در اشتباهید
با اینحال زبان پایتون و سی پلاس پلاس برای هدف شما نسبت به زبان های دیگه مناسب ترن
۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۰۸:۳۰
من که شنیده بودم سی همش شی گراست :) نمیدونستم ، خودمم فقط سی شارپ دات نت کار کردم ، که مناسبه واسه ما :)
ولی یکی میپفت جاوا کار کنید چون هم تو ویندوز و هم تو لینوکس کار میکنه :)
ولی یکی میپفت جاوا کار کنید چون هم تو ویندوز و هم تو لینوکس کار میکنه :)
۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۴۱:۱۴
(۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۰۲:۰۱)grimm نوشته است: [ -> ]ولی به هر حال c کاربرد خودشو داره داخل کامپیوتر و
از جایی که علاقه به تکذیب کردن دارم! اینم تکذیب میکنم!
جملتون شاید در ویندوز صحیح باشه ولی در لینوکس خیلی از برنامههای کاربری هست که با سی c نوشته شده و میشه و خواهد شد
(۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۰۲:۰۱)grimm نوشته است: [ -> ]با اینحال زبان پایتون و سی پلاس پلاس برای هدف شما نسبت به زبان های دیگه مناسب ترن
از کجا به این نتیجه رسیدین؟ با چه معیارهایی اینو گفتین؟
مثلا مزیت c++ نسبت به c# (اگه هدف کنترل ربات باشه) چیه؟
یا مزیت پایتون نسبت به vb (اگه هدف کنترل ربات باشه) چیه؟
۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۵:۰۷:۱۴
من لینوکسی نیستم :d
ولی شنیده بودم برنامه های لینوکس رو با پایتون مینویسن!
مرسی به اطلاعاتم اضافه شد!
در مورد روباتیک من اطلاع زیادی ندارم ولی C++ برای کنترل روبات و نوشتن برنامه های بزرگ مورد استفاده قرار میگیره و از این جهت اینو گفتم.
الان خیلی از نرم افزار های بزرگ (انتی ویروس ها،موتورها،...)با سی پلاس پلاس ساخته میشن تا با سی شارپ
پایتون هم جدیدا چند تا کتاب ازش تو اینترنت برای میکرو کنترل و روباتیک دیدم
ولی شنیده بودم برنامه های لینوکس رو با پایتون مینویسن!
مرسی به اطلاعاتم اضافه شد!
در مورد روباتیک من اطلاع زیادی ندارم ولی C++ برای کنترل روبات و نوشتن برنامه های بزرگ مورد استفاده قرار میگیره و از این جهت اینو گفتم.
الان خیلی از نرم افزار های بزرگ (انتی ویروس ها،موتورها،...)با سی پلاس پلاس ساخته میشن تا با سی شارپ
پایتون هم جدیدا چند تا کتاب ازش تو اینترنت برای میکرو کنترل و روباتیک دیدم
صفحهها: 1 2