ممد جان : والله اونو نگاه نکردم، بعد الانم پاکش کردم دیگه ، خیلی آزار دهنده بود ، ولی یادمه سی پی یو زیاد درگیر نبود ، رم هم 2 گیگش پر بود ، ولی به نظرت هر چقدر در گیر باشه اندازه اون چیزی که بت گفتم بشتر که درگیر نیست ؟ هست ؟ تو اون شرایط سیستم آخ نگفت !
آره دوست گگلم ،گذاشتم دانلود شه :) 88 مگ دیگه مونده تا دانلود شه
(۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۱۱:۱۶)h.unique نوشته است: [ -> ]بعد الانم پاکش کردم دیگه
دوروزه داریم سر نرمافزار پاک شدت بحث میکنم؟
مجازی سازهای مشهور vmware و virtual box
vmware که حرفهایه! یادش بگیری ضرر نمیکنی
اون یکی هم مال اون شرکت سازنده ویندوزه که ننگ خدا بر او باد
از vmware استفاده کنی بهتره(تقریبا حرف اول رو میزنه)
احتمال داره برنامه visual box که نصب کردین ستاپش یا فایلی ازش بعد نصب مشکل داره که این حالت پیش میاد
چشم دوستان ، خیلی ممنون :)
راستی من یه ویندوز XP 64 بیت سرویس پک 2 با بد بختی گیر آوردم (( راستی ، سرویس پک 3 ، 64 بیت نداریم ؟ )) بعد وقتی نصب میشه اصلاً تو دیوایس منیجر هیج کدوم از درایور هامو نمیشناسه :| این دیگه مشکلش چیه ؟
به عشق ممد هم یه اولونتو گرفتم
، ولی هنوز نصبش نکردم ، برنامه های ویندوز روش میاد بالا، درایور های ویندوز روش نصب میشه یا بازم باید برم دنبال درایور بگردم ؟
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۸:۲۷:۰۳)h.unique نوشته است: [ -> ]چشم دوستان ، خیلی ممنون :)
راستی من یه ویندوز XP 64 بیت سرویس پک 2 با بد بختی گیر آوردم (( راستی ، سرویس پک 3 ، 64 بیت نداریم ؟ )) بعد وقتی نصب میشه اصلاً تو دیوایس منیجر هیج کدوم از درایور هامو نمیشناسه :| این دیگه مشکلش چیه ؟
به عشق ممد هم یه اولونتو گرفتم ، ولی هنوز نصبش نکردم ، برنامه های ویندوز روش میاد بالا، درایور های ویندوز روش نصب میشه یا بازم باید برم دنبال درایور بگردم ؟
آخه XP 64بیتی دیگه چی چی هست
از این من درآوردی ها هست ولش کن
---
توی لینوکس درایور نمی خوای بیشترش هست فقط برای کارت گرافیک لازم میشه که یه گشتی توی فروم ها بزنی پیدا می کنی
-
برنامه های ویندوزم تا چی باشه خیلی توقع نباید داشته باشی یه wine و mono باید نصب کنی
پروتئوس که روش بالا میاد
توی وبسایت wine همه ی اینا تست شده و می تونی ببینی کدوم کار می کنه کدوم نه
-
خیلی از اینا جایگزین لینوکسی دارن که دلیلی نداره دیگه از اینا استفاده کنی
اتمل و آلتیوم اجرا نمیشن متلب و اینا ورژن لینوکسی دارن بسکام و کدویژن و اینا که ران می شن
کروم و فایرفاکس و اینا لینوکس هستن
دیگه کلا بقیه CD های خونه رو بیار بهت بگم کدوم کار می کنه کدوم نه
من توی لینوکس دوتا مشکل دارم که پدرمو در اورده 1- دانلود منیجر بدرد بخور نداره
2- برای طراحی 3D مهندسی چیز بدرد بخوری که من باهاش حال کنم نبوده
برای ورود به لینوکس باید فراموش کنی که چه نرم افزار هایی داشتی توی ویندوز و چی خیلی راحت انجام می شده
تا وقتی که عادت کردی می شی مثل محمد که به میکروسافت فوش میده
(می کشم می کشم انکه سورس کد را کشت
)
آره منم دیگه میخوام از دنیای ویندوز خداحافظی کنم
دیگه بچه بازیه
راستی ، اگه بخوام یه ویندوز و یه لینوکس تو درایو سی نصب باشه بدون این برنامه های مجازی ساز ، زمانی که سیستم روشن شد ازت بپرسه کدومو میخوای اجرا کنی ، باید چیکار کنم ؟
مثل اینکه جدیدا لینوکس ها این جنگولک بازی ها رو می فهمن و خودشون منوی
بوت دوگانه رو درست می کنن
قبلنا من با یه نرم افزاری این کارو می کردم پیدا نشد
حالا شما نصب کن اگه خودش درست کرد که خیلی هم خوب اگه درست نکردمن اون نرم افزاره رو پیدا کنم
روی یک پارتیشن نمی شه دو تا رو نصب کرد باید پارتیشن ها شونو جدا کنی
این نرم افزاره بود
EasyBCD
لینوکس رو نصب می کردم بعد سی دی ویندوز رو می زاشتم بوتشو درست می کردم می رفت توی ویندوز اینو نصب می کردم
و از طریق این تنظیمات رو انجام می دادم
البته نیازی به اینا دیگه نیست Ubuntu باهوش شده
how-do-i-set-up-a-dual-boot-with-windows-and-ubuntu
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۹:۴۸:۱۹)behzady نوشته است: [ -> ]من توی لینوکس دوتا مشکل دارم که پدرمو در اورده 1- دانلود منیجر بدرد بخور نداره
2- برای طراحی 3D مهندسی چیز بدرد بخوری که من باهاش حال کنم نبوده
aria2 خوبه که! wget هم هست!! چی میخوایی دیگه
برادر autocad نسخه لینوسکی نداره؟
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۰:۱۴:۳۲)h.unique نوشته است: [ -> ]آره منم دیگه میخوام از دنیای ویندوز خداحافظی کنم
دیگه بچه بازیه
چرا؟ اتفاقا خیلی هم خوبه
اینکه لینوکس رو هم یادبگیری خوبه؛ ولی هیچوقت هیچکدوم به دیگری برتری نداره!!
اون سادگی کمه ویندوز داره رو لینوکسی نداره! اون برنامهّای ویندوزی رو لینوکس نداره و . . .
هرکدوم واسه هدفی ساخته شدن؛ باید با هدف رفت دنبالشون
الان بهزادی عین چی پشیمونه رفته سراغ فدورا
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۲۸:۵۴)h.unique نوشته است: [ -> ]من الآن دارم اوبونتو نصب میکن ، چقدر طولانیه نصبش .
نصب اوبونتو طولانیه!؟!؟!
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۴۱:۲۲)behzady نوشته است: [ -> ]aria2 هست axel هم هست + 100 دیگه ولی هیچ کدوم کار IDM رو نمی کنن! اخرش من فایل با حجم بیش از 100 مگ بخوام دانلود کنم می رم سراغش اگه کمتر باشه با مرورگر یا با wget اصلا از اون دوتا خوشم نمی یاد
چرا؟! با aria2 میشه چندین قسمتی دانلود کرد!!
IDM هم هینکارو میکنه!!
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۴۱:۲۲)behzady نوشته است: [ -> ]من تصمیم گرفتم به حرف بزرگ تر گوش بدم و مینت نصب کنم
بمون یه چندسال دیگه نصبش کن
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۴۱:۲۲)behzady نوشته است: [ -> ]می گم دوستان این چت باکس لینوکسی دقیقا هدفش چی بوده
حسین بیا جواب بده