۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۳:۰۵:۲۸
صفحهها: 1 2
۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۸:۳۰:۴۴
اگه حوصله نداری سرچ کنی ، اینارو از امید بپرس .
باید ببیت اون تمت چه پوشه هایی داره ، محتویات اون پوشه هارو بریز توی پوشه های انجمنت ، بعد دیگه میری رو پوسته و عوضش میکنی ، منتهی قبل اینکار حتماً یه بک آپ از فایل هات بگیر :)
باید ببیت اون تمت چه پوشه هایی داره ، محتویات اون پوشه هارو بریز توی پوشه های انجمنت ، بعد دیگه میری رو پوسته و عوضش میکنی ، منتهی قبل اینکار حتماً یه بک آپ از فایل هات بگیر :)
۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۴:۱۱:۱۴
سلام
روی هاستم هم فروشگاه دارم هم انجمن ولی هرچی عکس داخل انجمن هست دیشب تاحلا لود نمیشن! حتی اون عکسی امنیتی که موقع ثبت نام ظاهر میشه. دلیلش چیه؟!
روی هاستم هم فروشگاه دارم هم انجمن ولی هرچی عکس داخل انجمن هست دیشب تاحلا لود نمیشن! حتی اون عکسی امنیتی که موقع ثبت نام ظاهر میشه. دلیلش چیه؟!
۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۴:۱۸:۳۲
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۴:۱۱:۱۴)Ambassador نوشته است: [ -> ]روی هاستم هم فروشگاه دارم هم انجمن ولی هرچی عکس داخل انجمن هست دیشب تاحلا لود نمیشن! حتی اون عکسی امنیتی که موقع ثبت نام ظاهر میشه. دلیلش چیه؟!
تنظیماتشو دستکاری نکردی؟
مجوز فایل اینا رو توی cpanel دستکاری نکردی؟!
۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۵:۴۹:۳۰
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۴:۱۸:۳۲)babyy نوشته است: [ -> ](۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۴:۱۱:۱۴)Ambassador نوشته است: [ -> ]روی هاستم هم فروشگاه دارم هم انجمن ولی هرچی عکس داخل انجمن هست دیشب تاحلا لود نمیشن! حتی اون عکسی امنیتی که موقع ثبت نام ظاهر میشه. دلیلش چیه؟!
تنظیماتشو دستکاری نکردی؟
مجوز فایل اینا رو توی cpanel دستکاری نکردی؟!
نه فقط دیشب پلاگن فارسی کردن تاریخ رو ریختم روش.
الان شما هم نمیتونید عکسارو ببینید؟
بخاطر همون فارسی کردن بود چون غیر فعالش کردم درست شد.پلاگینش مشکل داره!
صفحهها: 1 2