۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۳:۳۳:۰۴
۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۴:۰۵:۵۱
سلام.
نوشتن این برنامه که کاره 2 - 3 دقیقس ، من خودم حداقل 3-4 تا از اینو نوشتم و تو سایت گذاشتم ، حالا دیگه بقیه بجه های بماند ، یه سرچ در حد 4 دقیقه تو سایت انجام بده به نتیجه مرسی :)
نوشتن این برنامه که کاره 2 - 3 دقیقس ، من خودم حداقل 3-4 تا از اینو نوشتم و تو سایت گذاشتم ، حالا دیگه بقیه بجه های بماند ، یه سرچ در حد 4 دقیقه تو سایت انجام بده به نتیجه مرسی :)
۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۱:۴۴:۱۲
میشه اینجا واسم بذارید؟ من خیلی گشتم جیزی پیدا نکردم . ممنون میشم
۱۴-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۶:۲۵:۴۲
میخواین خودش بشمره یا شما با هربار زدن کلید عدد کم و از طرف دیگه زیاد شه؟
۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۱۶:۰۰
(۱۴-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۶:۲۵:۴۲)a.mehran نوشته است: [ -> ]میخواین خودش بشمره یا شما با هربار زدن کلید عدد کم و از طرف دیگه زیاد شه؟
bayad khodesh beshmore
----
باید خودش بشمره
۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۱۹:۵۹
این برنامه رو ببین بکارت میاد ؟ ، همین الآن نوشتمش .
چون مشخص نکردی میکرو چی باشه ، سون سگمنتا چطوری وصل بشن و .... من خودم از ساده ترین روش استفاده کردم ، اگه برنامه یا شبیه ساز لازم داشت که تغییرش بدی و نتونستی ، یا سوالی داشتی مطرح کن درخدمتم :)
چون مشخص نکردی میکرو چی باشه ، سون سگمنتا چطوری وصل بشن و .... من خودم از ساده ترین روش استفاده کردم ، اگه برنامه یا شبیه ساز لازم داشت که تغییرش بدی و نتونستی ، یا سوالی داشتی مطرح کن درخدمتم :)
۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۳۳:۵۳
(۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۱۹:۵۹)h.unique نوشته است: [ -> ]این برنامه رو ببین بکارت میاد ؟ ، همین الآن نوشتمش .
خیلیییییی ممنونم
۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۳:۵۶:۴۵
فائزه عزیز ، اینم تغییراتی که گفتین تو برنامه ایجاد کنم.
راستی سرعت شمارشم میشه تغییر داد ، کافه اون دستور شرطی I>20 رو تغییر بدی ، مثلا اگه I>5 باشه سرعت بیشتر میشه و اگر I>40 باشه سرعت کمتر میشه ، به عبارتی هر چه اون عدد که متغیر I با اون مقایسه میشه کمتر باشه ، سرعت بیشتره و هرچی بیشتر باشه ، سرعت کمتره !
موفق باشید :)
راستی سرعت شمارشم میشه تغییر داد ، کافه اون دستور شرطی I>20 رو تغییر بدی ، مثلا اگه I>5 باشه سرعت بیشتر میشه و اگر I>40 باشه سرعت کمتر میشه ، به عبارتی هر چه اون عدد که متغیر I با اون مقایسه میشه کمتر باشه ، سرعت بیشتره و هرچی بیشتر باشه ، سرعت کمتره !
موفق باشید :)