ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت برنامه ی ثبت نام و متصل کردن به php myadmin
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
n درود
میخواستم یه برنامه با ویژوال بیسیک 6 بسازم که دارای چند تا تکست باکس و یه کامند باتون هستش که کاربر اطلاعاتی رو که داخل تکست باکس ها وارد بکنه و روی کامند باتون کلیک بکنه اطلاعات به دیتابیسی که من روی هاستم درست کردم ارسال بشه . آیا کامپوننت خاصی میخواد ؟
امیدوارم نا امیدم نکنید . هرچی گشتم تو گوگل دور زدم نبود یا هم بلد نبودم چجوری سرچش کنم
راحتترین و بهترین راه اینه که کامپوننت وب (فکر کنم اسمش هست ie ؛ همون که یه صفحه مرورگر رو میاره داخل برنامه)
از اون استفاده کنی؛ و یه برنامه تحت وب بسازی که پارامترهاش رو با متد get بگیره و توی بانک ذخیره کنه

یعنی مثلا توی برنامه vb شما این دو مقدار رو گرفتید:
کد php:
text1 USER
text2 
RESU 

از روی این مقادیر یه استرینگ بسازی مثلا به این شکل:
کد php:
text1=USER&text2=RESU 

و بعد اینو جلوی آدرس سایتت قرار بدی و به اون کامپوننت Ie بگی اینو باز کنه واست؛ ا
کد php:
yoursite.ir/index.php?text1=USER&text2=RESU 

و بعد توی برنامه تحت وبت (که فرض میکنم php هست) این مقادیر به راحتی قابل دریافت هستند:
کد php:
text1 $_GET['text1'];
text2 $_GET['text2'];
//اتصال به دیتا بیس و باقی مراحل 

ساده ترین راهش که درگیر http کلا و برنامت‌هم یه امنیت نسبی رو داشته باشه همینه!
داداش اصلا متوجه نشدم
ببخشید .
یه مثال روی لوکال هاست برام میزنی؟ با عکس هم اگه باشه که مرام کش کردی منو . سپاسگزارم
متاسفانه نه ویندوز دارم نه vb

فکر میکنم شما کلا از برنامه نویسی تحت وب چیزی نمیدونی!
اینکاری که شما میخوایی بکنی و مثالی که من زدم کاملا به وب مربوطه و اگه یکم در این مورد تحقیق کنید مثالم رو راحت میتونید متوجه بشید!

امکاناتش رو ندارم واستون بنویسم
شما برای این کار میتونید از کتابخانه mshtml استفاده کنید و از اینترفیس IHTMLDocument2
راه حل هايي كه دوستان پيشنهاد دادن خيلي هم خوبه،‌خيلي هم پيشرفته است واقعا هم لطف دارن

اما همين حرفها رو مي زنيد كه هي براي اين وي بي ننه مرده حرف در ميارن مي گن قديمي شده ديگه!! Wink

عزيزم شما با تكنولوژي 1995 وي بي 6 و بدون استفاده از هيچ كامپوننت ديگه اي مي تونيد به اكثر بانك هاي اطلاعاتي حتي SQL 2012 هم متصل بشيد!! فقط يه كوچولو امنيتش پائينه اونم فداي آيكن سبز و سفيد قديميش! هركي امنيت خواست بره با لايف ري و تامكت بانكش رو روي اوراكل بالا بياره حالش رو ببره!! 017

شما يه پروژه جديد باز كن ،‌بعد برو تو ريفرنسهات گزينه Microsoft ActiveX Data Object 2.6 Library‌رو تيك بزن تا ADO به برنامه ات اضافه بشه.

حالا كدهاي زير رو داخل فرم لود يا داخل يك باتن بزار :

کد php:
Dim cn As ADODB.Connection
Dim ConStr 
As String

DataBaseName 
"DiDiDEMO"
ServerName "http://205.207.168.1:8080"
UserName "Admin"
Password "123"

ConStr "DRIVER={SQL Server};SERVER=" ServerName ";UID=" UserName ";PWD=" Password ";DATABASE=" DataBaseName ";"

Set cn = New ADODB.Connection
    cn
.Open ConStr

If cn.State adStateOpen Then
        MsgBox 
"اتصال با موفقيت انجام شد"

Else

MsgBox "برنامه قادر به اتصال به بانك اطلاعاتي نيست"

End If 

به همين سادگي!!

پيوست : نكته اساسي در كار با ADO استفاده از كانكشن استرينگهاي صحيح براي ايجاد ارتباط با بانك هاي مختلف هست، براي ايجاد يك كانكشن استرينگ صحيح مي تونيد يا خودتون اون رو بنويسيد يا از ويزارد ADO استفاده كنيد يا اصلا گوگل كنيد!
چجوری تکست باکس هامو و کامند باتون هامو به دیتا بیس وصل کنم؟
اين همه ما راه حل هاي جور واجور توضيح داديم تازه آخر سر داري مي پرسي ليلي زن بود يا مرد!!!آخه چيه كامند باتون رو مي خواي به كجاي ديتابيس متصلي كني!!

دوست خوبم من اتصال تكست باكس به بانك رو برات توضيح مي دم اما توصيه اكيد دارم اول برو يه پروژه براي اتصال به بانك اكسس

روي سيستم خودت تعريف كن، باهاش خوب كار كن بعد كه همه چي دستت اومد برو وصل شو به SQL 2008، با كوئري ها و توابعش حسابي آشنا كه شدي و قلقش دستت اومد بعد برو بزارش رو يه هاست ديگه و بهش متصل شو، الان براي كاري كه مي خواي بكني خيلي زوده...

براي اتصال TextBox‌به بانك اول بايد يه عنصر Data يا ADO رو فرمت تعريف كني ،بعد تنظيمش كني كه به ديتابيس وصل بشه

حالا بايد متناسب با اونها از DataTextBox يا DBTextBox استفاده كني و مقدار DataSource و DataField اون رو روي عنصر ديتايي كه كار كردي تنظيم كني.
خب من اونارو بلدم .بلدم دیتا گرید رو به ado وصل کنم . بلدم ado رو کانکشن استرینگ بدم و جدول اکسس رو بهش وصل کنم ولی اینکاری که من میخوام بکنم با اینترنت سروکار داره. تازه تکست باکس رو ایی که میخوام به تیبل وصل کنم باید دیتا سورسش رو به یک فیلد وصل کنم . | فقط بگو کجاش فرق میکنه !!
ببین من میخام توی تکست باکس چیزی رو مینویسم و روی کامند باتون کلیک کنم بره توی تیبلی که مشخص کردم توی پی اچ پی مای ادمین اون جا ثبت بشه . بعدشم برای اینکه بخام به سرور دیتابیسم وصل بشه باید چه پورتی رو بهش بدم؟ مثلا روی لوکال هاست باید مینوشتم localhost ولی الان باید آی پی بهش بدم؟ آی پی سرورم اینه : http://144.76.25.213 باید چجوری بدم؟ جلوش باید چه پورتی نوشته بشه؟
تو کانکشن استرینگت جای نام سرور ip:port سرورت رو میدی بعد اسم دیتابیس-نام کاربری و رمز عبور دیتابیس

پورت پیشفرض mysql هم 3306 هست