ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست سورس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
(۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۷:۲۰:۱۳)babyy نوشته است: [ -> ]
(۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۵:۲۶:۵۴)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]تو وی بی راحت ترین راحش استفاده از کنترل اسکریپت هست
این در واقع vbs رو اجرا میکنه و خروجیش رو برمیگردونه دیگه! نمیشه گفت vb هستش! درسته؟
بله درسته وی بی اسکریپت اجرا میکنه .ولی ،متوجه نشدم "وی بی نیست " یعنی چی؟ پس چی هست ؟Amaze
برای حل یه رشته ریاضی یا باید براش پارسر نوشت یا از این اسکریپت استفاده کرد .Smile
البته این بدرد دوستمون نمیخوره - چون پروژه مدرسشونه .

(۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۸:۱۵:۳۹)afi2000 نوشته است: [ -> ]من دانش آموزش دوم رشته کامپیوترم ما هنوز آرایرو نخوندیم و چیزی ازش سر در نمیارم شرمنده این برنامه پروژه مدرسه است تا فردا هم لازمش دارم اگه میتونید کمکم کنید (اگه میشه اون برنامه تبدیل مبنا هارو بگید)
شما چند تا مثال از ورودی و خروجی متناظرش برای این سوال بنویسین - شاید دوستان بتونن کمکتون کنن .
عزيز واضح بگو چي ميخواي؟

من هر چي بخواي واست مينويسم فقط بگو تا بفهمم چي ميخواي
سلام
من یه سوال درمورد برنامه نویسی وی بی تو اکسل داشتم ممنون میشم کمکم کنید
من باید یه برنامه بنویسم که یه دنباله از اعدادو بگیره و تعداد روند های صعودی و نزولی رو مشخص کنه!!
این تعدادو چطور باید تعریف کنم؟!
ینی نمیدونم وقتی دو تا عددو با هم مقایسه میکنه و مثلا میفهمه که این روند صعودیه چطور نمایشش میده؟؟؟؟!!
ممنون میشم سریع جوابمو بدین!
صفحه‌ها: 1 2