ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست سورس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
من یه برنامه میخواستم با این تیتر:

برنامه ای بنویسید که با دریافت یک عبارت ریاضی (چند جمله ای از ورودی دریافت کرده و باشرط بر این که علامت مساوی پایان چند جمله ای باشد) عبارت مورد نظر را محاسبه کرده و نتیجه را چاپ کند.

برنامه باید بدون ارایه باشه
چه عملگرهایی میتونه مورد استفاده قرار بگیره؟ جمع و تفریق فقط؟
(۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۰۳:۳۷)babyy نوشته است: [ -> ]چه عملگرهایی میتونه مورد استفاده قرار بگیره؟ جمع و تفریق فقط؟

هر عملگری
اون‌چیزی که میبینید به راحتی توی زبان‌های برنامه‌نویسی مثلا ۳ - ۲ رو محاسبه میکنند؛ قبلا واسش تعریف شده که در برخورد با "-" چه کاری انجام بدن و..

اول باید بدونید چه عملگرهایی میخوایید! و بعد واسه هرکدوم تعیین کنید چه پارامترهایی میتونند بگیرند و عملیات مناسب رو انجام بدن

اینم میره توی بحث نظریه زبان و اینجور چیزا و . .
واسه عملیات تفریق و جمع (یادم نیست ضرب اینا هم بود یا نه) یه زبان سی توی کتاب کامپایلر‌ها میتونید سورسش رو یپدا کنید
تبدیلش به وی‌بی هم کار نداره؛‌ ولی واسه گسترش دادنش که عملگرهای دیگه‌رو پشتیبانی کنه باید نظریه زبان و ماشین رو بلد باشید
نمیتونید سورس عملگر جمع و تفریقشم بگید؟

یه برنامه دیگه هم هست تبدیل هر مبنایی به همدیگه اینم باید بدون ارایه باشه کلا میشه 12 تا
سلام
من چند بار خوندم متوجه نشدم.برنامه بدون آرایه باشه یعنی چی ؟ روش حلش بدون آرایه باشه؟
کلا برنامه باید بدون آرایه نوشته شه
سلام دوستان
بابا خيلي بد توظيح ميدي
يعني چي؟
يه مثال بزن ،قشنگ توظيح بده
من هرچي خواسي واست مينويسم فقط واظح بگو
سلام

تو وی بی راحت ترین راحش استفاده از کنترل اسکریپت هست
Microsoft Script Control
میندازی رو فرم
بعد اینجوری اجراش میکنی :
کد:
msgbox scriptcontrol1.eval("6-5+1")
اینم بهت جوابشو میده
حتی میتونی توابع مثلثاتی هم بدی بهش .
(۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۵:۲۶:۵۴)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]تو وی بی راحت ترین راحش استفاده از کنترل اسکریپت هست

این در واقع vbs رو اجرا میکنه و خروجیش رو برمیگردونه دیگه! نمیشه گفت vb هستش! درسته؟
من دانش آموزش دوم رشته کامپیوترم ما هنوز آرایرو نخوندیم و چیزی ازش سر در نمیارم شرمنده این برنامه پروژه مدرسه است تا فردا هم لازمش دارم اگه میتونید کمکم کنید (اگه میشه اون برنامه تبدیل مبنا هارو بگید)
صفحه‌ها: 1 2