۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۱۱:۵۳
۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۳:۴۱:۴۴
سلام.
شما میگی AVR ، بعد تو ARM پست میزنی ؟
شما یه عکس از اون ارور برامون بزار :)
احتمالا خیلی زیاده.
احتمالا خیلی زیاده.
۲۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۱:۵۱:۵۲
(۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۳:۴۱:۴۴)h.unique نوشته است: [ -> ]سلام.
احتمالا خیلی زیاده.
سلام دوست عزیز من تازه کارم ببخشید
وقتی جواب منفی را میزنم یه خط ابی رنگ پر میشه مثل اینکه ای سی پرگرام میشه ولی توی مدار که میزارم ای سی جواب نمیده
۲۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۸:۱۶:۵۲
من زیاد تجربه پروگرام کردن با خود کامپایلر رو ندارم ، اما چند بار با بسکام پروگرام کردم.
شما تیک Check Signature رو بزن ، اگه Signature داد یعنی آی سی سالمه ، به درستی هم با پروگرامر ست هست ، مشکل از جاییه دیگه میشه ، اگرم که Signautre نداد ، دیگه بازم احتمالا زیاد میشه ، ممکنه از تغزیه باشه ، یا از کابل ها باشه ، پروگرامرت خراب باشه ، یا حتی میکرو خراب باشه !
راستی وقتی به این روش میخوای پروگرام کنی باید میکرو تغزیه اش از جایه دیگه باشه ، ولی GND تغذیه مدار با GND تغزیه پروگرامر مشترک باشند :)
شما تیک Check Signature رو بزن ، اگه Signature داد یعنی آی سی سالمه ، به درستی هم با پروگرامر ست هست ، مشکل از جاییه دیگه میشه ، اگرم که Signautre نداد ، دیگه بازم احتمالا زیاد میشه ، ممکنه از تغزیه باشه ، یا از کابل ها باشه ، پروگرامرت خراب باشه ، یا حتی میکرو خراب باشه !
راستی وقتی به این روش میخوای پروگرام کنی باید میکرو تغزیه اش از جایه دیگه باشه ، ولی GND تغذیه مدار با GND تغزیه پروگرامر مشترک باشند :)
۲۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۰:۲۷:۴۷
سلام
بازم نشد
حالا با بسکام هم می خوام پرگرام کنم خطا توی خط 1 و2 میده چند تا برنامه برای آزمایش امتحان کردم بازم همین خطا را میده
یه عکس میزارم ببینید
بازم نشد
حالا با بسکام هم می خوام پرگرام کنم خطا توی خط 1 و2 میده چند تا برنامه برای آزمایش امتحان کردم بازم همین خطا را میده
یه عکس میزارم ببینید
۲۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۱۰:۴۵
اصلاً پرورام شدن به سرورس ربطی نداره ، فقط فایل هگزو بش میده ، خودش میریزه تو میکرو !
شما جدید ترین نسخه بسکام رو دانلود کنم ، شاید فرجی شد !
راستی تمام اون مواردی که گفتم رو رعایت کردی ؟؟
شما جدید ترین نسخه بسکام رو دانلود کنم ، شاید فرجی شد !
راستی تمام اون مواردی که گفتم رو رعایت کردی ؟؟
۲۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۲۶:۳۵
شما خود برنامه HEX رو توی بسکام باز کردی! خوب معلومه ارور میده
باید پروگرامرش رو باز کنی بعد فایلو بهش بدی تا پروگرام بکنه
توی کدویژن هم همین مشکل هست شما باید فایلو به پروگرامرش بدی نه به کامپایلرش
باید پروگرامرش رو باز کنی بعد فایلو بهش بدی تا پروگرام بکنه
توی کدویژن هم همین مشکل هست شما باید فایلو به پروگرامرش بدی نه به کامپایلرش
۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۰:۳۹:۲۱
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید
اخه من تازه کارم ازتون ممنونم
بازم سلام
من توی تنظیمات اپشن بسکام قسمت چیپ نمی تونم اتمگا 8 را پیداش کنم چه جوریاس؟
میشه بیشتر توضیح بدید
اخه من تازه کارم ازتون ممنونم
بازم سلام
من توی تنظیمات اپشن بسکام قسمت چیپ نمی تونم اتمگا 8 را پیداش کنم چه جوریاس؟
۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۵:۰۶:۳۱
شما توی بسکام یه فایل جدید باز کن و بعد روی دکمه سبزه که مال پروگرام کردنه کلیک کن یه چند تا چیز می گه شما همه رو Ok بزن بعد صفحه پروگرام باز میشه
اون جا فایلو لود کن توی پنجره ای که برای این کار باز میشه نوع فایل رو Hex انتخاب کن
بعد کلیک تشخیص خودکار میکرو رو بزن تا میکرو رو بشناسه و اسمش رو نشون بده از همون جا هم می تونی پروگرام کنی بعدم که دکمه پروگرام رو میزنی
البته قبلش توی تنظیمات بسکام نوع پروگرامر و ... رو باید تنظیم کرده باشید که احتمالا آموزش پروگرامرتون اینا رو داره
عکس بهتر نشد درست کنم اگه خوب نیست دوستان زحمتش رو بکشند
اون جا فایلو لود کن توی پنجره ای که برای این کار باز میشه نوع فایل رو Hex انتخاب کن
بعد کلیک تشخیص خودکار میکرو رو بزن تا میکرو رو بشناسه و اسمش رو نشون بده از همون جا هم می تونی پروگرام کنی بعدم که دکمه پروگرام رو میزنی
البته قبلش توی تنظیمات بسکام نوع پروگرامر و ... رو باید تنظیم کرده باشید که احتمالا آموزش پروگرامرتون اینا رو داره
عکس بهتر نشد درست کنم اگه خوب نیست دوستان زحمتش رو بکشند