ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کارآفرینی الکترونیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
فروشش رو چیکار کنم مهندس ؟
اصلا ازم میخرن !؟
چجوری بفروشم ؟
راهنمایی میخوام
لطفا
(۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۲۶:۱۹)a.mehran نوشته است: [ -> ]قیمت هر ریموت تو بازار مشهد شاید 15 تومن باشه ولی تهران تو میتونی با 12 تومنم بخری .
منظورم همون دستگاه مرکزی دزدگیر اماکن هستش.
قابشم تو پاساژ امجد هست قیمتشم فکر کنم 20 تومن بود
ترانسشم 7-8 تومن میشه
میمونه مدارت که با فیبرش و وسایلاش نزدیک 20

باطری رو فراموش کردی Biggrin

کمه کمش بالای 30 تومن فقط پول باطریش میشه!!

-------------

برای اینکه تولیدی راه بندازین و خودتون برد و .. بزنین فقط و فقط در صورتی سود قابل قبول میکنین که یا خودتون قطعات رو وارد کنین و یا واردکننده های اصلی رو پیدا کنین و از اونا خرید کنین

در غیر اینصورت سود کمتری نصیبتان خواهد شد و فقط زحمتش براتون خواهد ماند!!

برای فروش هم فقط و فقط باید تبلیغاتتون قوی باشه
اقا رسول باتری جزوه دستگاه مرکزی نیست باید جدا تهیه شه !
باید بری مغازه هایی که تو کار سیستم های امنیتی هستن ازشون سوال کنی ببینی میخرن یانه (اونا به فکر سود خودشونن اگه ببینن خوب سود میکنن حتما میخرن ) اگر هم خودتم مغازه بزنی که خیلی بهتره (وقتیم کارت رونق گرفت یه شاگرد میزاری و خودت میری پی کارات و تولیدیتم که حتما گرفته )
شما اگه میتونی یه نمونه بساز و ببر پیش فروشنده ها و نشونش بده ببین میخوان یا نه اگه ساختی به منم تصاویرشو بفرست تا تو اینجا برات مشتری پیدا کنم
کسی پیشنهاد دیگه ای نداره ؟
لطفا راهنمایی کنید ..
دوستانی که تو بازار هستند پیشنهاداتی بدن
تابلو روانم شنیدم خیلی خوبه
(۰۱-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۲۶:۱۴)a.mehran نوشته است: [ -> ]تابلو روانم شنیدم خیلی خوبه
منم تایید می کنم
کلا تابلو سازی کار خیلی خوبیه
مخصوصا اگر سرمایه داشته باشید و فقط روان بسازینWink
منم تقریبا مشکل دوستمون رو دارم میخوام یک کار جدید بکنم... میخواستم برم تو کار تولید برد های الکترونیکی (کارخانه) البته در حجم پایین می خواستم بپرسم کسی آمار تجهیزات لازم و میزان سرمایه اولیه را دارد... البته با شرکت iran smd part صحبت کوتاهی داشتم و گفت قیمت دستگاه های رو میزی از 40 میلیون شروع میشه و قیمت صنعتیش از 386 میلیون شروع میشه... کسی هست اطلاعات کامل تری داره!!؟
سلام الان به نظر شما یه دانشجوی الکترونیک که میخواد کار مرتبط با رشتش انجام بده چی کار میتونه بکنه؟نه یه کار با درآمد بالا!!!در حد ماهی 300 400 تومن که خرجش در بیاد...از طرفیم یه تجربه ای تو حوزه رشتش کسب کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۱۰-دى-۱۳۹۳, ۰۰:۳۵:۴۴)porche نوشته است: [ -> ]سلام الان به نظر شما یه دانشجوی الکترونیک که میخواد کار مرتبط با رشتش انجام بده چی کار میتونه بکنه؟نه یه کار با درآمد بالا!!!در حد ماهی 300 400 تومن که خرجش در بیاد...از طرفیم یه تجربه ای تو حوزه رشتش کسب کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
با توجه به اینکه دانشجویی میتونی پروژه بگیری انجام بدی
پروژه های بچه های دانشگاه خودتونو بگیری کلی کاسب شدی Wink
آقا مهران اگه کار دیگه ای بخوایم انجام بدیم چه کاریه؟مثلا با همکلاسیام بشیم 2 نفر یا 3 نفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم بیشتر توضیح بدین!!!!!!!!!!!
2-3 نفر باهم تایید نمیکنم مشارکی کار پروژه انجام بدید
تکی اینکه مهران گفت خوبه
حساب کتابتون میریزه بهم:)
تازه اونقدری هم نمیشه کار گرفت که بخواهید تقسیم کنید

با 2-3 نفر میتونید تدریس انجام بدید
هر کدوم شاخه ای رو که تخصص بیشتری داره تدریس کنه
برای همدیگه هم کارآفرینی کنید
میتونید هر کدوم کارت ویزیت چاپ کنید

البته من پیشنهادم اینه قبل هرکاری
یا حداقل در موازات هرکاری دنبال رزومه باشید
چندتا مدرک از اینور اونور واسه خودتون جور کنید
الان ملت شما رو فقط با رزومه تون میشناسن