ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تایمر ساده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
:0-0:     :0-0:     :whistle:
کسی نیس کمکم کنه؟

درود و سلام

[تصویر:  relaytimer.gif]

کد:
لیست قطعات مدار :

R1 1 Meg Potanciometer

R2 10 K

C1 10uf 25V

C2 0.01uf

D1,D2  1N914 Diodes

U1 555 Timer IC

RELAY 9V Relay

S1 1A 120V Switch

.

برگرفته شده از http://motavasete.blog.ir

اگر میخواهید حالت قطع و وصل رله برعکس شود.

At راه نخست :  باید پایه زمین سیم پیچ  رله  را به "مثبت" داد و جهت دیود های یک و 2 را برعکس کرد.

At راه دوم : خروجی رله "نرمال کانکت" را با "نرمال اپن" عوض کنید.

نقل قول:
نقل قول: فکر کنم سوالمو بد گفتم که کسی جواب نمیده
من یه تایمر تاخیر در وصل شدن می خوام که از ۲ تا۵ ثانیه بشه تغییرش داد وپایه تریگرش با تحریک داعم کار کنه یعنی اگه تایمر روی ۵ ثانیه تنظیم شده باشه با تحریک ۵ ثانیه ای تریگر  تایمر بهم خروجی بده واگه زود تر از ۵ ثانیه تریگر را قطع کنم تایمر هم قطع بشه ودوباره آماده به کار شه
نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه

برای برانگیختگی (= تحریک = تریگر) دوباره باید پایه 4 در بازه بیش از 300 نانو ثانیه زمین شود.

سپاس از صبوریتان  Wink

.
سلام استاد
نظرتون در مورد این مدار چیه آخه تمام موارد ی که گفته بودم را داره فقط برای ریست کردن مدار باید تغذیه مدار قطع و وصل  بشه وجایی که می خوام استفاده کنم از مدار تعداد دفعات قطع و وصل شدنش زیاده 
این مورد اشکالی برای مدار پیش نمیاره
با تشکر

این کار را با پایه 4 انجام میدهیم .نامش هم روش است : ریست.

در مدار رله دار
پایه 4 را از مثبت قطع و یک مقاومت 10 کیلو تا 100 کیلو اهم بین این پایه و مثبت بگذاریم و
از پایه 4 به سر کلید اس یک وصل شود .

حال با فشردن کلید مدار دوباره زمان سنجی میکند.

.
ممنونم استاد از راهنمایتون
(۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۶:۲۸:۴۹)fateme70 نوشته است: [ -> ]سلام
کسی میتونه بهم کمک کنه با آی سی یه تایمر 2 ساعته بسازم که یه رله رو از مدار خارج کنه تا چراغی که توسط رله روشن شده خاموش بشه؟

سلام دوست عزیز. براحتی با یک خازن و مقاومت و یک ترانزیستور میتونید مدارتون رو طراحی کنید. هطینشم خیلی ارزون میشه.
صفحه‌ها: 1 2