ايران ويج

نسخه‌ی کامل: طراحی PCB فرکانس بالا [PDF + VIDEO]
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
درود

طی این تابستان، میخوام خیلی جدی شروع کنم به یادگیری کلیات این موضوع.

بطور دقیق که نمیشه گفت دقیقا موضوع چیه

مثلا :
*طراحی بورد های چندلایه(4 لایه و ببشتر)
*اصول layout برای شماتیک های پر حجم
*اصول layout برای فرکانس های بالا

لطفا تاپیک یکطرفه نباشه/ هرکسی ویدئو یا pdf خوبی سراغ داشت، لینک بده یا روی خود سایت آپلود کنه.

اگر امکانش هست، این تاپیک رو سنجاق کنید بالای تالار، تا بین انبوه تاپیک های متفرقه ، گم نشه

سوال:
ویدئو هایی که سراغ داریم رو چطوری لینک بدیم یا احیانا آپلود / مستقیم، کنیم؟
من رفتم یه اکانت لیچر گرفتم (از filegir.com)
ولی اینم فقط 7 روز فایل ها رو روی سرورش نگه میداره.
پیشنهادی دارین؟
مثلا میشه از لینک مستقیم شده توسط filegir.com ، فیلم هارو روی آپارات، انتقال داد؟(بدون اینکه خودم دانلود کنم)
صالح جون من دانلودشون کردم .. فقط این ویدیوی شماره 2 چرا سرعتش اینقدر زیاده .. آدم سرگیجه میگیره

حالا با این سرعت زیاد شده 1.5 ساعت

اگه معمولی بود میشد 5 ساعت Biggrin

همچین اگه ویدیوهایی برای پروتئوس هم داشتی زحمتشو بکش بذار (البته اگه بشه همچین بردهای فرکانس بالایی رو با پروتئوس طراحی کرد Biggrin )
(۰۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۰۵:۰۶)salehjg نوشته است: [ -> ]http://fs2.filegir.com/salehjg/Extreme_P...g22%5D.mp4
مسیر کشی حرفه ای ddr3 و میکرو bga
بورد 10 لایه
(۰۸-خرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۳۲:۵۳)salehjg نوشته است: [ -> ]ولی ارزش این ویدئو خیلی زیاده
کلی تجربه مفت، گیرت میاد...
دوستان دقیقا نکته آموزشی این فیلم چی بود؟:d چیزی از توش که نفهمیدم:d

دوستان علاقه من به Orcad (Allegro) این جا مجموعه ای کامل از آموزش قابلیت های خوب این نرم افزار رو داره
differential pair

یکی از مهم ترین بخش های یک طرح فرکانس بالا، همونطور که میشه حدس زد، differential pair ها هستن

لطفا اگه اطلاعی در این زمینه دارین، همینجا share کنید.

این تاپیک صرفا آموزشی نخواهد بود چون بحث ها زیاد جا افتاده نیستن، و باید هرچی میدونیم رو share کنیم و بریم جلو.... پس اگه جالب بود براتون، شما هم شرکت کنید

خب differential pair چیه؟
سادست، ویکی پدیا خیلی واضح توضیح داده
بطور خلاصه اطلاعات بطور معمول بصورت single ended فرستاده میشه(همون PIO میکرو که یا 0 هه یا 1)

اما در differential pair، شما برای هر مسیر، 2 تا خط دارین، که جهت جریان درشون، در خلاف جهت هم هستش.

که برای همین خلاف جهت بودن جریانه هه که، میدان های مغناطیسی میتونن هم دیگه رو تضعیف کنن و باعث کاهش cross talk بشن و در نهایت، سرعت های خیلی خیلی بالایی رو میشه باهاشون(d.p) بدست آورد.

خب برای مسیر کشی pcb ی این خطوط differential pair، باید یه سری مسایل رو در نظر گرفت...

1) فاصله ی خطوط + و - از هم تا حد امکان ثابت بمونه و نزدیک به هم باشن.
2) امپدانس خطوط مهم هست. چون اساس کار differential pair ها، جریان هست، متفاوت بودن امپدانس دو مسیر + و -، میتونه اختلاف پتانسیل ایجاد کنه که مشکل ساز میشه.
3) بخاطر برآورده شدن بند2، باید طول 2 خط + و -، یکسان باشه(تا حد امکان)

ادامه دارد....
سلام.این جانب طراح حرفه ای بردهای مولتی لایر pcb در نرم افزار الگرو کیدنس و یا التیوم می باشم.در صورت داشتن سوال یا آموزش میتوانم تجربیات خودم رو در اختیارتون قرار بدم.
با تشکر