۰۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۵۷:۲۱
سامو علیکم
چند روز پیش داشتم تو کرمانشاه یه چرخی میزدم که یه هویه بادی بخرم که رفتم پاساژ ولعصر . رفتم قیمتا رو که دیدم جا خوردم . یه هویه چینی داشت میگفت 180 هزار تومن. (جالب اینجا بود یکی از مشترای داخل مغازه میگفت من همینو سال پیش 65 هزار تومن گرفتم).
آقا چون تورم دست و پای مارو بسته به این نتیجه رسیدم که خودم یکی بسازم.
رفتم یه دسته هویه گرفتم 30 هزار تومن که خودش فن هم داشت.
تا یه جاهایی پیش رفتم که قصد دارم تکمیلش کنم.
سر هویه رو باز کردم که با تصویر زیر مواجه شدم.
[attachment=11820]
اول از همه دو تا سیم که به سمت هیتر رفته که با VIB+ و VIB - مشخص شده رو از رو مدار قطع کنید. این دو سیم به یه کلیک مغناطیسی متصل میشه که تقریبا استفاده ای نداره .
[attachment=11821]
این کلید زیر همون نوار سفید رنگ متصل به داخل هیتر هست اگه اون نوار رو کنار بزنید نمایان میشه . تصویر زیر همون کلید هست که من زدم شکستمش
[attachment=11822]
جدول سیم هاش به شکل زیر بود.
- دو سیم سفید برای اتصال به هیتر هست که با ولتاژ 220 AC متصل میشه
-سیم قرمز و سیاه اتصال سنسور دما هست.
- سیم قهوه ای زمین هست که به بدنه هویه وصل شده
- سیم زرد پایه منفی فن هست
-سیم سبز پایه مثبت فن هست
توجه فن با ولتاژ +12 کار میکنه.
توجه: vib که کلید مغناطیسی هست ذکر نشده.
در نهایت پس از طی مراحلی به تصویر زیر رسیدم.در روز های آینده جزئیات ساخت رو قرار میدم که چطور سرعت فن و دمای هیتر رو کنترل کنیم.
[attachment=11823]
چند روز پیش داشتم تو کرمانشاه یه چرخی میزدم که یه هویه بادی بخرم که رفتم پاساژ ولعصر . رفتم قیمتا رو که دیدم جا خوردم . یه هویه چینی داشت میگفت 180 هزار تومن. (جالب اینجا بود یکی از مشترای داخل مغازه میگفت من همینو سال پیش 65 هزار تومن گرفتم).
آقا چون تورم دست و پای مارو بسته به این نتیجه رسیدم که خودم یکی بسازم.
رفتم یه دسته هویه گرفتم 30 هزار تومن که خودش فن هم داشت.
تا یه جاهایی پیش رفتم که قصد دارم تکمیلش کنم.
سر هویه رو باز کردم که با تصویر زیر مواجه شدم.
[attachment=11820]
اول از همه دو تا سیم که به سمت هیتر رفته که با VIB+ و VIB - مشخص شده رو از رو مدار قطع کنید. این دو سیم به یه کلیک مغناطیسی متصل میشه که تقریبا استفاده ای نداره .
[attachment=11821]
این کلید زیر همون نوار سفید رنگ متصل به داخل هیتر هست اگه اون نوار رو کنار بزنید نمایان میشه . تصویر زیر همون کلید هست که من زدم شکستمش
[attachment=11822]
جدول سیم هاش به شکل زیر بود.
- دو سیم سفید برای اتصال به هیتر هست که با ولتاژ 220 AC متصل میشه
-سیم قرمز و سیاه اتصال سنسور دما هست.
- سیم قهوه ای زمین هست که به بدنه هویه وصل شده
- سیم زرد پایه منفی فن هست
-سیم سبز پایه مثبت فن هست
توجه فن با ولتاژ +12 کار میکنه.
توجه: vib که کلید مغناطیسی هست ذکر نشده.
در نهایت پس از طی مراحلی به تصویر زیر رسیدم.در روز های آینده جزئیات ساخت رو قرار میدم که چطور سرعت فن و دمای هیتر رو کنترل کنیم.
[attachment=11823]