۰۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۰۷:۳۳
با سلام و وقت بخیر
من نرم افزار eplan بنصبم.
استادم میگفت واسه نصب باید اول xp/mode بنصبم چون نزم افزار روی ویندوز سون نمیشه.خودش که همین کار رو کرد.
اما من توی نت که سرچ میکردم دیدم گفته که اگر win7/sp1 باشه نیازی به نصب xp/mode نیست.
منم گرفتم نرم افزار رو نصب کردم.
اما واسه کرک دچار مشکل شدم
دقیقا مثه راه حل نصبش میرم اما نمیشه
نحوه فعال سازی Eplan :
مرحله 1 ) بعد از نصب فایل Emulator.exe را از پوشه کرک اجرا کنید . در ویندوز 7 بر روی آن کلیک راست کرده و گزینه run as adminstrator را بزنید .
مرحله 2 ) به تب Driver بروید و دکمه INSTALL را کلیک کنید . در این لحظه باید متن Status : driver is installed در پایین صفحه ظاهر شود
مرحله 3 ) به تب Emulator بروید و دکمه Start Service را کلیک کنید . اگر تا اینجا مشکلی نبود متن HASP/HARDLOCK Emulator Service is running نمایش پیدا خواهد کرد . در ویندوز سون 64 بیتی اروری دریافت می کنید و نمی توانید نرم افزار را کرک کنید .
مرحله 4 ) به تب DONGLES وارد شوید . دکمه Load dump کلیک کنید . فایل 5189.dng را از پوشه کرک انتخاب نمایید.
مرحله 5 ) فایل SN-U10066.EGF در پوشه کرک را به آدرس زیر کپی نمایید .
برای ویندوز اکس پی :
C:/Documents and Settings/All Users/Application Data/EPLANCommon/
برای ویندوز 7 :
C:\Users\Public\EPLAN\Common
---------------------
----------------------
مشکل من مرحله سوم هست که اجرا نمیشه.
باتشکر
من نرم افزار eplan بنصبم.
استادم میگفت واسه نصب باید اول xp/mode بنصبم چون نزم افزار روی ویندوز سون نمیشه.خودش که همین کار رو کرد.
اما من توی نت که سرچ میکردم دیدم گفته که اگر win7/sp1 باشه نیازی به نصب xp/mode نیست.
منم گرفتم نرم افزار رو نصب کردم.
اما واسه کرک دچار مشکل شدم
دقیقا مثه راه حل نصبش میرم اما نمیشه
نحوه فعال سازی Eplan :
مرحله 1 ) بعد از نصب فایل Emulator.exe را از پوشه کرک اجرا کنید . در ویندوز 7 بر روی آن کلیک راست کرده و گزینه run as adminstrator را بزنید .
مرحله 2 ) به تب Driver بروید و دکمه INSTALL را کلیک کنید . در این لحظه باید متن Status : driver is installed در پایین صفحه ظاهر شود
مرحله 3 ) به تب Emulator بروید و دکمه Start Service را کلیک کنید . اگر تا اینجا مشکلی نبود متن HASP/HARDLOCK Emulator Service is running نمایش پیدا خواهد کرد . در ویندوز سون 64 بیتی اروری دریافت می کنید و نمی توانید نرم افزار را کرک کنید .
مرحله 4 ) به تب DONGLES وارد شوید . دکمه Load dump کلیک کنید . فایل 5189.dng را از پوشه کرک انتخاب نمایید.
مرحله 5 ) فایل SN-U10066.EGF در پوشه کرک را به آدرس زیر کپی نمایید .
برای ویندوز اکس پی :
C:/Documents and Settings/All Users/Application Data/EPLANCommon/
برای ویندوز 7 :
C:\Users\Public\EPLAN\Common
---------------------
----------------------
مشکل من مرحله سوم هست که اجرا نمیشه.
باتشکر