نظر نداره خیلی جاها گزاشتنش

تو سایتم هست.
پروگرامر موازی و های ولتاژ رو می بندی بعد میکرو رو ریست میکنه
این همه زور میزنی اینو می سازی خوب یک باره پروگرامر موازی رو بساز بدرد می خوره
برو تو Wle.ir ببین چه خبره

ولی قدیمیه ، این فقط واسه حالتی بدرد میخوره که فیوز بیت سریال رو اشتباهی بسته باشی و نتونی از پروگرامر استفاده کنی ، این میاد همه فیوز بیت هارو به حالت اول میبره !
من فیال شمارو ندیدم ، سورس رو هم گذاشتین ؟
سلام
ميشه يكي از اساتيد يه راهنمايي بكنن
من اين مدار را ساختم ولي ال اي دي ها روشن نميشه ولتاز هم از ال اي دي ها گرفتم ولت ندارن 3 تا ترانزيستور را هم عوض كردم بازم افاقه نكرد برنامه را هم كه به ميكرو اتمگا دادم را چك كردم برنامه داخل ميكرو بود نمي دونم مشكل از كجاس ميشه راهنمايي كنيد
ممنون
(۰۹-خرداد-۱۳۹۳, ۲۰:۴۲:۳۶)h.unique نوشته است: [ -> ]برو تو Wle.ir ببین چه خبره 
ولی قدیمیه ، این فقط واسه حالتی بدرد میخوره که فیوز بیت سریال رو اشتباهی بسته باشی و نتونی از پروگرامر استفاده کنی ، این میاد همه فیوز بیت هارو به حالت اول میبره !
من فیال شمارو ندیدم ، سورس رو هم گذاشتین ؟
سلام مهندس جان
فايل سورس را نميدونم داره يا نه ولي فايل هگز و بين را داره اين مدار به صورت پي دي اف امده مراحل ساخت را توضيح داده
یعنی شما میکرویی که میخوای ریستش کنی رو میزاری اون تو و اون پایهErase رو وصل می کنی و روشن نمی شه؟
خوب شاید سریع خاموش روشن میشه

شما میکرو رو دستی ریجیسترش رو تغییر بده مثلا بزار 8 مگ داخلی بعد بزارش روی برددت ببینن بعد از ریست برمیگرده به قبل یانه یه موقع کار میکنه

ب قول معروف کاچی به از هیچی!
دیروز ساختم عالی بود دو س تا میکرو داشتم بخاطر همین دستکاری فیوز بیتا قاطی کرده بودن همه رو برگردوند:
دوتا رو بخاطر اینکه لاک بیتاشون دستکاری شده بود ،پروگ نمیشد
یکی هم بیت DWEN رو دستکاری کرده بودم ،ک برگردوندش
(((چندا میکرو هم داشتم اررور ID:FFFFFF و ID:000000 میداد(داخل بسکام)که البته فکر کنم ایراد تغذیه داشتن (سوخته بودمشون)البته یکی شون یادمه ی بار ی تغذیه 40 ولتی واسه کمتر از 1 ثانیه باهاش دست و پنجه نرم کرد ،فکر کردم سوخته ولی ن تقریبا کار خودش رو انجام میداد؛ولی کند تر و یکمی ناقص،خلاصه هر چی بود دکتر مرضشون رو تشخیص نداد و نتونست واسشون نسخه بپیچه! )))
(۲۷-خرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۴۴:۱۰)student-p نوشته است: [ -> ]ب قول معروف کاچی به از هیچی!
دیروز ساختم عالی بود دو س تا میکرو داشتم بخاطر همین دستکاری فیوز بیتا قاطی کرده بودن همه رو برگردوند:
دوتا رو بخاطر اینکه لاک بیتاشون دستکاری شده بود ،پروگ نمیشد
یکی هم بیت DWEN رو دستکاری کرده بودم ،ک برگردوندش
(((چندا میکرو هم داشتم اررور ID:FFFFFF و ID:000000 میداد(داخل بسکام)که البته فکر کنم ایراد تغذیه داشتن (سوخته بودمشون)البته یکی شون یادمه ی بار ی تغذیه 40 ولتی واسه کمتر از 1 ثانیه باهاش دست و پنجه نرم کرد ،فکر کردم سوخته ولی ن تقریبا کار خودش رو انجام میداد؛ولی کند تر و یکمی ناقص،خلاصه هر چی بود دکتر مرضشون رو تشخیص نداد و نتونست واسشون نسخه بپیچه! )))
سلام دوست عزیز
میشه یه عکس از پشت مدارتون بزارید من یه مشکلی دارم ومدارم هنوز راه نیفتاده
با تشکر
اینم از پشت فیبر،
:exclamation فقط تعداد و جای قرارگیری جامپرها و جهت سوکت ها رو دقت کنید،
(۲۸-خرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۱۰:۰۳)student-p نوشته است: [ -> ]اینم از پشت فیبر،
:exclamation فقط تعداد و جای قرارگیری جامپرها و جهت سوکت ها رو دقت کنید،
سلام دوست عزیز
ممنونم از عکس ها یه سوال آیا روغن لحیم ممکنه تاثیر در عملکرد مدار داشته باشه؟
اگه تاثیر داره چجوری از روی مدارم پاکشون کنم؟
با تشکر از راهنماییتون
بله،بی تاثیر نیست
میتونی بردت رو با الکل صنعتی یا تینر فوری و توسط ی برس یا مسواک بدرد نخور شستوشو بدی!
البته بدلیل ضخامت و قطر کم خطوط و پدها بهتره دقت بیشتری روی مراحل مختلف تهیه فیبر و همچنین لحیم کاری بشه.موفق باشید
دوستان چرا توو این مدار دکتر فیوزبیت مقاومتو قطب مثبت ال ای دی ها نگذاشته به جاش لومده به قطب منفی ال ای دی ها سری کرده ایا دلیل خاصی داره؟