ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جایگزین رگلاتور سوئیچینگ C3150 در پاور کامپیوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام دوستان
یک پاور کامپیوتر دارم که دارم تعمیرش میکنم .به یه قطعه رسیدم به نام C3150 که طبق دیتاشیتش یک رگلاتور سوئیچینگ هست.در ضمن این قطعه رو تست کردم که مشخص شد سوخته.مشکلی که هست اینه که نمیتونم توی بازار پیداش کنم . پس اگه جایگزینی براش میشناسید لطفا معرفی کنید.
---------------------------
مشخصات C3150 طبق دیتاشیت:800V/3A
مشخصات پاور :300W

با تشکر
سلام
میتونید بجاش NTE2325 بذارید
(۱۰-خرداد-۱۳۹۳, ۲۱:۵۹:۳۹)r0b0 نوشته است: [ -> ]سلام
میتونید بجاش NTE2325 بذارید
با تشکر از شما دوست عزیز
اگه به دیتا شیت این قطعه C3150 مراجه کنید دیده میشود که این قطعه یک رگلاتور سوئیچینگ هست ولی قطعه NTE2325 یک ترانزیستور سوئیچینگ هست.
با توجه به توضیحاتی که دادم آیا درسته که به جای C3150، قطعه NTE2325
رو جایگزین کنم؟ و آیا این کار عملی هم تست شده یا خیر؟
با تشکر
کار 2SC3150 تو مدارتون چیه؟
فقط سوئیچ میکنه دیگه!رگوله ولتاژ که انجام نمیده؟
این NTE2325 هم کارش همینه
800 ولت 3 آمپر و میتونید باهاش سوئیچ کنید
امروز13009 رو به جای c3150 گذاشتم که همین که به برق زدم فیوز و این ترانزیستور رو(13009) سوزوند.[در ابتدا یک خازن 1000uf/16v و یک فیوز 6.3A/250V سوزونده بود که من اونا رو تعویض کردم] .بعدش پل دیود رو چک کردم که دو تا از دیودها سوخته بود.حالا به نظرتون همشو عوض کنم یا همون دوتایی که سوخته رو؟
+آیا بعد از تعویض دیودها دوباره مدار رو به برق بزنم یا بیشتر روی المانهاش تست انجام بدم؟
در ضمن مدل پل دیود RL205 هست که طبق دیتا شیتش Rectifier, 600V, 2A هست.من یه سرچی کردم و 1N5406 رو پیدا کردم.به نظرتون خوبه؟وشما چه پیشنهادی میکنید؟

با تشکر
سلام
خوب هستيد براي تست پاور تعمييري هميشه يك لامپ 100 وات رو با ورودي پاور سري كنيد تا اگر اتصال كوتاه شد و يا مدار درست نبود فيوز نپره و به ديگر قطعات سالم كمترين اسيب برسه
همه پل ديود تعويض بشه بهتره اين ماسفت رگولاتور زماني ميسوزه كه توي قست دوم اتصال كوتاه باشه و يا خازن هاي 10 ميكرو خراب باشند. راستي پاور گرين هستش درسته؟
به اميد ديدار
با سلام
منظورتون از "قسمت دوم" کجاست؟+پاور گرین نیست،مدلشو نمیدونم ولی رنگ برچسب مشخصاتش آبیه.فک کنم NEXT باشه.
در ضمن نظرتون در مورد 1N5406 چیه؟ اگه میشه چند تا دیگه معرفی کنید تا اگه نبود اونا رو بگیرم

با تشکر
(۱۲-خرداد-۱۳۹۳, ۱۰:۰۲:۰۴)cortex-m3 نوشته است: [ -> ]با سلام
در ضمن نظرتون در مورد 1N5406 چیه؟ اگه میشه چند تا دیگه معرفی کنید تا اگه نبود اونا رو بگیرم

با تشکر

سلام
1N5406 دیود یکسوساز کاربردش برای جریان بالا تا 3 آمپر

NTE2325 رو نتونستید پیدا کنید؟
مشابه دیگه ای سراغ ندارم!
(۱۰-خرداد-۱۳۹۳, ۲۰:۱۶:۰۸)cortex-m3 نوشته است: [ -> ]به یه قطعه رسیدم به نام C3150
مشخصات C3150 طبق دیتاشیت:800V/3A

سلام

اسم کامل و اصلی ترانزیستور شما 2SC3150 هستش

مشابهاتش میشه اینا :

BUT11A
BUV46A
2SC3490
2SC3491

با سلام
دیود پل رو که RL205 بود رو عوض کردم و به جاش از 1N5408 استفاده کردم و به جای C3150 هم ، 13007 گذاشتم.خبر خوب اینه که فیوز نسوخت!
ولی فک کنم اصلا دیگه روشن نشد...
بعد از اینکه به برق زدم سیم سبز و مشکی رو به هم متصل کردم(تا فن روشن بشه) و بعدشم هم ولتاژ سیمهای دیگه رو گرفتم ولی خروجی نداشتم،فن هم روشن نشد.
بنظرتون مشکل کجاست؟
در ضمن روش تست پاور رو مطمئن نیستم بلد باشم،لطفا در مورد این هم یه توضیح بدید.(روشی که انجام دادم: سیم سبز و مشکی رو به هم متصل کردم(تا فن روشن بشه) و بعدشم هم ولتاژ سیمهای دیگه رو گرفتم)آیا روشم درسته؟مشکل کجاست؟
در ضمن آیا 1N5408 انتخاب مناسبی هست یا نه؟
سبز و مشکی درسته باید روشنم شه .
رو اون سوکت 20 - 24 تایی ببین خروجی 5 ولت تو حالت خاموشی داری یا نه ؟
پاور تو حالت خاموشی یه پنج ولت میده بیرون
صفحه‌ها: 1 2