با سلام خدمت همه اساتید
من یه سری فایل حسابداری دارم که مربوط به شرکتمون میشه. من اونا رو برای امنیت بیشتر رمزگذاری کردم. حالا هرچی فکر می کنم رمزش یادم نمیاد. فایل ها خیلی ضروری هستن.
فایل ها از نوع اکسل بودن که من با نرم افزار LockXLS V5.0.1 اونا رو قفل کردم (که آدرسشو در آخر می ذارم). حالا هرچی فکر می کنم یادم نمیاد اون روزی که اینا رو قفل کردم دقیقا چیکار کردم.
بخاطر این کار مجبور شدم کلی در مورد کرکینگ مطالعه کنم اما برای من که چیز زیادی بلد نیستم خیلی سخته. لطفا کمکم کنید. من باید تا آخر خرداد پروژه رو تحویل بدم
ممنونم از راهنماییاتون
منتظرم
http://www.lockxls.com/download.asp
نقل قول: VBA project is vulnerable to password-cracking applications. There is no way to gain access to your VBA Code.
يه دونه از فايل هات رو بزار و بگو دقيقا چطور قفل گذاشتي روش و كجاش قفله، چون ظاهرا اين برنامه فقط فرمول ها رو قفل مي كنه نه كل فايل رو
(۱۶-خرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۴۸:۲۷)miladmiladi نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت همه اساتید
من یه سری فایل حسابداری دارم که مربوط به شرکتمون میشه. من اونا رو برای امنیت بیشتر رمزگذاری کردم. حالا هرچی فکر می کنم رمزش یادم نمیاد. فایل ها خیلی ضروری هستن.
فایل ها از نوع اکسل بودن که من با نرم افزار LockXLS V5.0.1 اونا رو قفل کردم (که آدرسشو در آخر می ذارم). حالا هرچی فکر می کنم یادم نمیاد اون روزی که اینا رو قفل کردم دقیقا چیکار کردم.
بخاطر این کار مجبور شدم کلی در مورد کرکینگ مطالعه کنم اما برای من که چیز زیادی بلد نیستم خیلی سخته. لطفا کمکم کنید. من باید تا آخر خرداد پروژه رو تحویل بدم
ممنونم از راهنماییاتون
منتظرم
شما نیاز به اسکریپ رمز گشا دارین .
اگه خواستید pm بدید
(۲۳-تير-۱۳۹۳, ۲۳:۳۱:۴۵)NO DONGLE نوشته است: [ -> ] (۱۶-خرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۴۸:۲۷)miladmiladi نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت همه اساتید
ممنونم از راهنماییاتون
منتظرم
شما نیاز به اسکریپ رمز گشا دارین .
اگه خواستید pm بدید
اگر امکان داره من هم نیاز به اسکریپ رمز گشا دارم چطوری میتونم تهیه کنم
باتشکر
با سلام اگر امکان داره اسکرپ رمز گشا رو برای من بفرستید من یه فایل دارم که با LOCKXLS قفل گذاشتم واگر راه دیگری سراغ دارید پیشنهاد کنید
باتشکر از وقتی که گذاشته اید
یاحق
سلام
یه برنامه هست باید آنپک بشه . فهمیدم که با net generic باید آنپک بشه. اما نمیشه آنپکش کنم!
اگه راهنمایی کنن دوستان. خیلی نیازمندم
راستی این نام کاربری هم مال هرکی هست راضی باشه.هرکار کردم نتونستم تو سایت ثبت نام کنم! مجبور شدم نام کاربری یکی استفاده کنم! عذر خام کار خوبی نیس. ولی مجبور بودم
اگه از نوع پروتکشن مطمئنی از آنپکر .net generic unpackerاتوماتیک استفاده کن:
ttp://www.ntcore.com/netunpack.php
اگه نتونستی برنامه تو آپلود کن (قبلش قوانین مربوط به قسمت کرک رو مطالعه کن)
سلام دوست عزیز. ممنون
اما من از این برنامه استفاده کردن واسه آنپک...
متسفانه نرم افزار generic برنامه من رو تشخیص نداد. نمدونم چرا! از نرم افزار exeinfo pe واسه ی تشخیص آنپکر استفاده کردم همینو معرفی کرد . اگه امکانش هست ایمیلتو بده برات بفرستم برنامه رو ... اگه هم امکانش نیس همینجا آپ کنم:) بازم ممنون
برنامه ی شما با (اونم آخرین ورژن)Agile پک و مبهم سازی شده
شما شروع کنید هرجاش مشکلی داشتید بنده و دوستان درخدمتیم (;