۱۶-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۴۴:۰۹
۱۷-خرداد-۱۳۹۳, ۰۸:۱۶:۰۲
این ویروسها سخت افزاری نیستن
اخرین نسل ویروسهای سخت افزاری چرنبیل بود که سال 1998 بوجود اومد
سورس اصلی این ویروسها رو نت یافت نمیشه بلکه یک سری کدهای cوc++ که بوسیله مبدلها از برنامه اصلی تبدیل شده رو نت وجود داره احتمالا با جستجو میتونین پیداش کنید
اخرین نسل ویروسهای سخت افزاری چرنبیل بود که سال 1998 بوجود اومد
سورس اصلی این ویروسها رو نت یافت نمیشه بلکه یک سری کدهای cوc++ که بوسیله مبدلها از برنامه اصلی تبدیل شده رو نت وجود داره احتمالا با جستجو میتونین پیداش کنید
۱۷-خرداد-۱۳۹۳, ۰۸:۵۶:۲۸
همونطور كه مبين عزيز گفتن سورس اين ويروس ها روي اينترنت وجود نداره بلكه قطعه كدهايي كه به وسيله دكامپايلر يا شبيه سازي
كد ويروس به دست اومده روي نت وجود داره، اما اين ويروس ها گرچه به سخت افزار كامپيوتر آسيبي نمي زنن اما با دست كاري
نرم افزارهاي كنترل دستگاه هاي خاص باعث ايجاد خرابي فيزيكي در موتور يا ديگر قطعات اونها مي شن.
كد ويروس به دست اومده روي نت وجود داره، اما اين ويروس ها گرچه به سخت افزار كامپيوتر آسيبي نمي زنن اما با دست كاري
نرم افزارهاي كنترل دستگاه هاي خاص باعث ايجاد خرابي فيزيكي در موتور يا ديگر قطعات اونها مي شن.
۱۹-خرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۲۶:۴۳
ممنون دوستان اما چطوری می تونم شروع کنم به نوشتن این نوع برنامه ها؟؟
من همه جور آموزشی که بگید نگاه کردم حتی با API های ویندوز اما می خوام که کارمو گسترش بدم
چطوری می تونم؟؟
دارم C هم یاد می گیرم ایا فقط با آموزش دیدن این زبان می تونم این کارو کنم؟؟
من همه جور آموزشی که بگید نگاه کردم حتی با API های ویندوز اما می خوام که کارمو گسترش بدم
چطوری می تونم؟؟
۱۹-خرداد-۱۳۹۳, ۰۱:۱۲:۲۲
(۱۹-خرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۲۶:۴۳)tootro20 نوشته است: [ -> ]ممنون دوستان اما چطوری می تونم شروع کنم به نوشتن این نوع برنامه ها؟؟
چطوری می تونم؟؟
این چیزا یه دوره حسش میاد توی وجود ادم و بعد میره
تا وقت هست روی چیزایی که ارزش یادگیری داره سرمایه گذاری کن بنظرم!
یاد گیری زبان برنامه نویسی فقط یه قسمت از پروسه ی یادگیریه؛ روی ساختار ماشین و .. هم باید تمرکز کنی
البته منظورم این نیست که یاد بگیریش که مخرب باشی! میتونی اینا رو یاد بگیری در آینده به دردت میخوره
۱۹-خرداد-۱۳۹۳, ۱۰:۰۳:۱۲
(۱۹-خرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۲۶:۴۳)tootro20 نوشته است: [ -> ]ممنون دوستان اما چطوری می تونم شروع کنم به نوشتن این نوع برنامه ها؟؟خیر نمیتونید انجام بدید
چطوری می تونم؟؟
دونستن api های ویندوز یا بلد بودن برنامه نویسی زبان C کافی نیست نوشتن ویروس به این شکل به چیزهایی فراتر از اینها نیاز داره مثل تسلط به هسته ویندوز (کتاب windows internals)-درایور نویسی - اشنایی کامل به علم کرک - Exploit نویسی و ....
دور زدن انتی ویروسها و سیستمهای امنیتی تکنیکهای پیچیده ای داره
اگه خیلی دوست دارین چنین کاری رو انجام بدید باید از پله اول شروع کنید نوشتن ویروسهای کوچک مثل newfolder به صورتی که انتی ویروسها اونو شناسایی نکنن بعد قابلیتهاشو افزایش بدید
(در کل وقتتو بزار واسه یه چیزی که توش نون و آب باشه)