ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت کواد کوپتر با موتور dc!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من میخوام یه کواد با موتور dcبسازم بنظرتون جواب میده ؟
-----
[تصویر:  quad2.jpg]

چیدمان ملخ ها باید اینجوری باشه. درسته ؟
اگه من بتونم موتور هارو با یه سرعت روشن کنم باید بالا بره . باقیش که میمونه سنس کردن زاویه کواد که اونو تقریبا ثابت نگه داره
اگه من این دوتا کارو انجام بدم آیا کواد میره هوا (البته مثل ادم و دور خودش نچرخه)
با قسمت مکانیک کاری ندارم فعلا میخوام الکترونیکش حل بشه بعد .
اگه کسی تجربه ای داره لطف کنه بگه تا به یه جایی برسه
داش گلم موتور دی سی دورش پایینه ، کاری نمیتونی باش بکنی :)
موتوری دارم با ملخ 24000rpmدورشه!!!

خودم دورشو گرفتم

کانتر نمیزاره جواب بدی؟؟!
چند آمپر میکشی با 24.000 دور ؟
حدود 5 امپر !
قبول دارم دی سی جریا میکشه ،نویز زیادی تولید میکنه ، و زود میسوزه ولی میخوام حتی برای ده دقیقه هم شده با دیسی پرواز بدم
خب 5 آمر واسه 1 موتور.
4 تا موتور میخوای
میشه 20 آمپر :|
البته بیشتر از اینا جریان میکشه..
بعدشم چطور میخوای کنترل کنی ؟
براشلس کنترل داره ، دی سی که نداره.
حتماً میخوای با l298 اینکارو بکنی ؟ Biggrin
مطرح کردم ببینم چقدر مشکلات به ذهنمون میرسه .
کار نشد نداره ولی میدونم دی سی جماعت بدرد پرواز نمیخورن
از همه اونایی که نشستن و تماشا کردن تشکر میکنم مخصوصا حسین جون .
مدیر بخش این موضوعو به تاریخ وصل کنه ممنون میشم چون ملت گمراه میشن
(۲۰-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۴۱:۵۹)a.mehran نوشته است: [ -> ]مطرح کردم ببینم چقدر مشکلات به ذهنمون میرسه .

اینو مرتضی (sharin) درست کرده بود؛
ما که از مشکلاتش سر در نمیاریم ولی از ظاهر خود مرتضی همون زمانا معلوم بود که خیلی خیلی مشکلات وجود داره!!!

کلا خیلی اطلاعات در زمینه‌های مختلف میخواد واسه ساخت این برادر

(۲۰-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۴۱:۵۹)a.mehran نوشته است: [ -> ]مدیر بخش این موضوعو به تاریخ وصل کنه ممنون میشم چون ملت گمراه میشن

بذارید مرتضی بیاد مشکلاتش رو میگه
ببینید کارا دوناBiggrin
من قرار بود نیام تو سایتاBiggrin
نکته اول که حالا چرا رد تاییدش می کنید؟ بالاخره مطلب توش هست تهش اینه که بقیه می فهمن نمی شهBiggrin
دوم از همه چه دلیلی داره که نشه؟ از هرچیزی باید اندازه خودش انتظار داشت! به نظر من که میشه که پرنده باهاش ساخت که فقط یکمی بلند بشه و بعدم بشینه! بالاخره پروژه به همینا می گن دیگه حتما نباید کار بردی باشن که!Biggrin
به نظر من ساده ترین کاری که می تونی بکنی اینه که چند لایه پلکسی رو برش بدی رو هم بزاری و موتور هارو بهش ببندی مثل شکلی که دادی یه میله هم از وسطش رد کنی و سوراخی که روی پرنده هست گشاد باشه که راحت توش حرکت کنه فقط اگه زیاد بند بشه یا از مسیر منحرف بشه به میله گیر کنه و به جایی نخوره
بعدم چهار تا سیم وصل کن به موتور ها بده به منبع تغذیه ببینی اصلا میتونن خودشون رو بلند بکنن یا نه و چقدر توان نیاز دارن برای این کار اگه تونستن بلند کنن و مشخص شد چقدر حدودا جریان می کشن میریم یه چیز بدرد بخور براش بسازیم
---
پست های اضافی به تاریح پیوست
اینکارو هزار بار کردم به محض وصل شدن ولتاژ لند میشن و تا بلند میششن میچرخن و سیم تغذیه قطع میشه (البته اگه تا اون موقع من زنده باشم)
(۲۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۵۲:۲۲)a.mehran نوشته است: [ -> ](البته اگه تا اون موقع من زنده باشم)
نقش اون میله حفاظت جانی شما هستBiggrin
---------
خوب کار سختی ندارید چون موتور ها فقط یک جهت باید بتابن
چیزایی که نیاز دارید
یه سنسور شتاب بگیرید که کج شدن رو بفهمیم
به نظر من MPU6050 بگیرید که ساده بشه کار ماژول هاش هم هست دونه ای 15 هزار تومن Javan و eca هم دارن
---
بعد چهار تا PWM با دقت 10 بیت می خوایم یه میکرو atmega64 بگیرید با این مبدل هاش که به dip تبدیلش می کنن
---
چهار تا ماسفت NChannel هم میخوایم برای درایو موتور یه 10 آمپری باید باشه
خیلی هم گرون نیست
مشخصات خاصی هم نیازی نیست داشته باشه
---
باطری و مخلفات هم که جای خود البته هنوز هم به نظر من از سیم استفاده کنید Biggrin سوپاپ اطمینان هستBiggrin
همه اینا رو روی برد برد می تونید ببندید ببینید چه میشهBiggrin
-----
جهت موتور هارو که مشخص کردید ولتاژ مثبت رو مستقیم بدید به باطری
منفی رو ازطریق ماسفت بدید
ماسفت هم برای گیتش یه مقاومت 10 کیلو پایین کش بزارید روشن نشه و مستقیما به پایه های PWM میکرو وصلش کنید
میکرو رو هم یه برنامه بنویسید فقط موتور هارو راه بندازه ببینیم چه میشهBiggrin
اگه کلا پرنده ساعت گرد چرخش داره PWM اون موتور هایی که ساعت گرد هستن رو کم کنید یا چپ گرد هارو زیاد کنید
اینقدر ور برید تا حداقل یواش بچرخن و یکی حزشو ببریدBiggrin
بعد خودتونو کنترل کنید Biggrin تا با شتاب سنج دقیق ترش کنیمBiggrin
صفحه‌ها: 1 2