۲۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۱۴:۲۸
صفحهها: 1 2
۲۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۲۲:۱۲
(۲۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۱۴:۲۸)a.mehran نوشته است: [ -> ]داداش دمت گرم من برم لوازم تهیه کنم چند روز بعد خبرشو بدماین ماسفت هارو چند تا بیشتر بگیر احتمال نیم سوز شدنشون هست
+
به الکتریسیته ساکنم حساسن
+
اگه یه ذره قوی تر هم پیدا کردی بگیر که خیلی داغ نکنن تا نیازی به هیت سینک هم نباشه
یه چیزی دور و بر 80 ولت 20 امپر باید خوب باشه
۲۲-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۱۸:۰۵
نقل قول: چیدمان ملخ ها باید اینجوری باشه. درسته ؟جهت هاي تعيين شده براي چرخش درست هستن.( البته راست گرد و چپ گرد ملخ ها هم دقت كنيد )
در كل موقع چرخش موتور زير موتور باد رو بايد احساس كنيد.
نقل قول: اگه من بتونم موتور هارو با یه سرعت روشن کنم باید بالا بره . باقیش که میمونه سنس کردن زاویه کواد که اونو تقریبا ثابت نگه دارهتئوري بخوايد تحليل كنيد بله همينطورهه ، اما در عمل نشدنيه. چه بخوايد چه نخوايد چه از خود سيستم و چه از خارج از اون ناپايداري هايي به سيستم وارد مي شه كه براي ستل كردن ناپايداري ها ، سيستم بايد قابليت جبرانسازي داشته باشه و در هر ثانيه چندين بار جبرانسازي هاي لازم رو براي خنثي كردن اثر ناپايداري ها انجام بدهه. سرعت 4 موتور در هر لحظه در عمل نمي شه گفت كاملا با هم برابرهه ، اما به كمك جبرانسازي تا حد زيادي مي شه بهش نزديك شد.
جدا از اون خود پره هاي يك ملخ هم با تفاوت كمي نسبت به هم بالانس نيستن ، خود همين موضوع باعث بوجود اومدن ناپايداري مي شه. جدا از سرعت موتورها بهتر اينطور بگيم كه فشار و گشتاور توليدي توسط موتورها بايد با هم برابر باشه براي صاف بلند شدن و ... .
نقل قول: اگه من این دوتا کارو انجام بدم آیا کواد میره هوا (البته مثل ادم و دور خودش نچرخه)با توجه به توضيحات بالا ، از نظر بنده جواب منفيه.
نقل قول: با قسمت مکانیک کاری ندارم فعلا میخوام الکترونیکش حل بشه بعد .اصل پروژه ي كواد الگوريتم محاسبه زاويه ها و الگوريتم جبرانسازيه. تا از اين 2 مطمئن نشديد سراغ باقيش نريد.
قسمت مكانيكيش هم بسيار مهم هست و گتره اي نمي شه سر همش كرد.
بخاطر نويزهايي كه توي سيستم مي يفته ترجيحا يه بورد بايستي طراحي بشه( يا از مدل آماده استفاده بشه ) و اقدامات نويز گيري از لرزش هاي مكانيكي هم انجام بشه كه يكي از مهمترين قسمت هاست( رو برد بورد و ... مي شه تست زد ، اما به اين صورت روي كواد هرگز استفاده نكنيد ).
موتورها هم بايد با هم مچ باشن. موتور براشلس هايي هست مخصوص مولتي روتورها مثل سري MT اگر اشتباه نكنم كه قيمت بالاتري دارن و خيلي با هم مچ هستن.
براشلس هم يه نوع موتور DC هست. با موتور DC هاي معمولي هم كواد هاي كوچيك به صورت تجاري توليد شده و شدني هست ، اما مهمه كه موتورها با هم مچ باشن( اگر مچ نباشن بايد ورودي غير خطي به موتورها اعمال بشه كه كمي كار سنگين و وقت گيري هست ) و معمولا نهايتا وزن خودشون رو مي تونن تحمل كنن.
--------------------
كار نشد ندارهه ، اما از من مي شنويد يا كاري نكنيد يا اصولي روش تحقيق كنيد و اصولي شروع و تمامش كنيد وگرنه وقت و پولتون رو هدر داديد. منم خيلي سعي كردم گتره اي بلندش كنم ، اما سيستم هاي تعادلي شوخي بردار نيست.
بهتره با بردهاي آماده مثل multi wii و ... شروع كنيد.
راستي 25000 دور در دقيقه در حالت با پره هست يا بي پره؟ -> با پره همچين سرعتي خيلي بعييده ...
۲۲-خرداد-۱۳۹۳, ۲۲:۴۵:۲۳
با پره و یه گیربکس کوچیک
---
برد های اماده هست ولی واسه براشلس هستن البته شاید بشه برای دی سی استفاده کرد(دی سی معمولی)
خیلی ممنون داداش
کم کم دارم نا امید میشم بهتره یکم وایسم با براشلس شروع کنم بهتره
---
برد های اماده هست ولی واسه براشلس هستن البته شاید بشه برای دی سی استفاده کرد(دی سی معمولی)
خیلی ممنون داداش
کم کم دارم نا امید میشم بهتره یکم وایسم با براشلس شروع کنم بهتره
۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۳۱:۱۵
سلام
ببخشید من متوجه نشدم که چرا از براشلس استفاده نمیکنید؟
ببخشید من متوجه نشدم که چرا از براشلس استفاده نمیکنید؟
۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۵:۵۲:۲۷
به نکته خیلی مهمی اشاره کردی
اونم اینه که براشلش ها خیلی گرونن مخصوصا سریmtو از خودشون گرون تر اسپید کنترلشونه که زورم نمیرسه بخرم
اونم اینه که براشلش ها خیلی گرونن مخصوصا سریmtو از خودشون گرون تر اسپید کنترلشونه که زورم نمیرسه بخرم
صفحهها: 1 2