ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال راجب ایجاد محدودیت در دسترسی به فایل و هاست
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
(من یه اسکریپت بازی به زبان پی اچ پی رو دارم که دیباگش کردم و امکاناتی روش گزاشتم,در کل این اسکریپت من قیمت براش تعیین کنم حدود 500ت می ارزه
این قیمت بالاست و خیلی ها که این اسکریپت رو میخوان توان پرداخت این مبلغ رو ندارن,بخاطر همین تصمیم گرفتم یه جورایی به صورت اجاره ای بدم سرور رو
مثلا 6 ماهه یا 1 ساله در عوض 1/3 همین قیمت و...)

حالا نکته اصلی اینجاست که وقتی اسکریپت رو روی یک هاست نصب میکنم میخوام از طرفی پسورد هاست رو به مشتری ندم تا به همه ی فایل های اسکریپت دسترسی نداشته باشه و نتونه اونو برداره و از طرف دیگه میخوام اون مشتری که اجاره کرده به بعضی از فایل های اسکریپت فقط دسترسی داشته باشه( مثل فایل هایی که به باکس اخبار مربوط میشه و.... ) که بتونه اونارو خودش تغییر بده (چون اسکریپت پنل مدیریت حرفه ای نداره که از اونجا مستقیم همه کار کرد و برای تغییر باکس اخبار باید فایل رو ادیت کنه و اخبارشو بنویسه توش)
میخواستم ببینم راهی وجود داره از طریق هاست یا مثلا اسکریپتی هست اینکارارو انجام بده یا از هر طریق دیگه ای بشه اینکار رو کرد و مشتری به فایل هایی که خودمون واسش مشخص میکنم دسترسی داشته باشه و تغییر بده؟
ممنون...
بهترین راه اینه که فایل اسکریپتتن رو قفل کنید؛ و قفل شده‌ی اونو بدید به مشتریا؛ بهترینشون هم zend‌ هست؛

اینطوری نگران دیکد دن و لو رفتن فایل نمیشید و از طرفی خودتون رو هم درگیر محوزها نمیکنید و همچنین کاربر رو هم با دادن مجوز و.. اذیت نمیکنید

----------

در مورد مجوز دادن؛ به هر حال برنامه‌ی مفسر باید بتونه فایل رو بخونه؛
هر برنامه‌‌ی دیگه‌ای هم که با مفسر اجرا میشه؛ محوزهای مفسر رو داره؛
پس میشه یه برنامه‌ای نوشت که اون فایل شما رو بخونه و نشونش یده!!

میتونید مثلا فایل خودتون رو در یک مسیر دیگه قرار بدید؛ و یک alias توی هاست از روش بسازید و کاربران و php رو محدود کنید به اینکه فقط به پوشه‌ی همون کاربر دسترسی داشته باشه...

ولی بهترین راه همون کد کردن اسکوریت هست

در نهاست هم فکر میکنم کلا بد فهمیدم چی میخواستید BiggrinBiggrin
(۲۷-خرداد-۱۳۹۳, ۰۵:۱۳:۵۶)babyy نوشته است: [ -> ]بهترین راه اینه که فایل اسکریپتتن رو قفل کنید؛ و قفل شده‌ی اونو بدید به مشتریا؛ بهترینشون هم zend‌ هست؛

اینطوری نگران دیکد دن و لو رفتن فایل نمیشید و از طرفی خودتون رو هم درگیر محوزها نمیکنید و همچنین کاربر رو هم با دادن مجوز و.. اذیت نمیکنید

----------

در مورد مجوز دادن؛ به هر حال برنامه‌ی مفسر باید بتونه فایل رو بخونه؛
هر برنامه‌‌ی دیگه‌ای هم که با مفسر اجرا میشه؛ محوزهای مفسر رو داره؛
پس میشه یه برنامه‌ای نوشت که اون فایل شما رو بخونه و نشونش یده!!

میتونید مثلا فایل خودتون رو در یک مسیر دیگه قرار بدید؛ و یک alias توی هاست از روش بسازید و کاربران و php رو محدود کنید به اینکه فقط به پوشه‌ی همون کاربر دسترسی داشته باشه...

ولی بهترین راه همون کد کردن اسکوریت هست

در نهاست هم فکر میکنم کلا بد فهمیدم چی میخواستید BiggrinBiggrin

خیلی سریع فایل ها دیکد میشن و لو میرن و کپی رایت رو عوض میکنن تو زمینه بازی های آنلاین و تو چندتا جا دیدم و برنامه نویس هایی که دوستام بودن همین روش رو استفاده کردن و زحماتشون آخرش هم هدر رفت و الان بیشترشون این روشی که من میخوام پیاده کنم رو میپسندن
ولی نکته دیگه ای هم هست که اگه دیکد بشن بلخره مشتری باز هم فایل هارو داره و میتونه به فروش برسونشون و من نمیخوام کلا فایل دست مشتری باشه که بتونه بفروششون ( حتی اگه دیکد نکنه و کپی رایت رو عوض نکنه باز میتونه بفروشه)
تو نت سرچ کردم یه سری فایل منیجر هست که قابلیت تعیین مدیر و کاربر داره و تعیین دسترسی میکنه واسه هرکدوم و خیلی کارای دیگه
میشه از اون استفاده کرد؟ ( از نظر امنیتی مشکل نداره یا....)
اونایی که کد کردن از روش‌هایی استفاده کردند که خودشون درست کردند!
من دیکدری واسه zend ندیدم!

همونطور که عرض کردم اگه هم فایل منیجر نصب کنی باز هم میشه با فایل دسترسی داشت!