ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مگنت يا آهنربا برق 220 ولت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
اگه ما يه مگنت كه قدرتش از آهنربا بيشتره رو نزديك يه كابل برق شهري 220 ولت كنيم چه اتفاقي ميافته؟ فاصله حدود يك سانتي متر
و اگر بجاي كابل فلز باشه باز چه اتفاقي ميفته؟
اگر كابل داراي شيلد باشه و بدون شيلد در هر دو حالت چه اتفاقي ميفته ؟
من الکترونیکی نیستم؛ ولی خب فر نکنم اتفاق خاصی بیافته!!
حداقل اتفاقی هم بیافته؛ چیزی نیست که به نظر بیاد!

از نظر تئوری میخوایین بدونید چی میشه؟
فقط ميخواستم بدونم خطري جاني داره؟
حالا چون شاید خطر جانی داشته باشه زیاد به حرفام اعتماد نکن تا یه متخصص بیاد اینطرفا BiggrinBiggrin

ولی فکر میکنم اگه خطری هم داشته باشه اینه که برقت میگیره! که اونم فکر نمیکنم!!
نه دادا مشکلی نداره Biggrin
من خودم تست کردم که میگم Biggrin
میدان سیم برق الکتریکیه ، اما میدان مگنت مغناطیسی ، بعدشم خود مگنت که رسانا نیست پس خیالت راحت بودن روکش هم نداشته باشه اتفاقی نمی افته (( البته اگه دور مگنت فلزی نباشه ))
حسین جون درست میگه مگنت رسانا نیست منم جونمو زیاد خطر انداختم واسه این ازمایشا خیالت راحت هیچ مشکلی پیش نمیاد
یعنی چی رسانا نیست؟ مثلا اگه وسیله‌ای میدان مگنت رو داشت و رسانا هم بود؛ برق میگیره آدمو؟!؟!

اگه میدان مگنت هم روی میدان الکتریکی اثر بذاره؛ ؛ جریان و . . که افزایش پیدا نمیکنه طرف به خطر بیافته!!
ممد جون مگنت رسانا نسیت Biggrin
حتی اگر فاز رو به یک سر مگنت وصل کنی و اون مگنت رو بزاری رو زبانت اتفاقی نمی افته چون رسانا نیست.
اما بلندگ ها چون یه قسمت فلزی دارند رسانا هستند ما اب اونا کاری نداریم ، خود مگنت رو داریم میگیم.
میدانشونم برهم اثری نداره چون از یک جنس نستن که.
محمد جون ببین تو یه اهن ربا بردار و مقاومتشو بگیر خودت حالی میشی
اگرم باز قانع نشدی یه اهن ربا بگیر دستت و یه فاز شهری هم بهش وصل کن اگه مردی دیه میدم (البته خدا نکنه )
نه منظورم این بود که کلا چیزی ؛ وسیله‌ای؛ ... نیست که اگه به جریان برق شهر نزدیک کنیم؛ جریان رو زیاد کنه و خطر جانی داشته باشه!
چرا یه راه بی دردسر وجود داره !
یه میخی چیزی بردار بزن تو پریز که خطر برق گرفتگی داره شایدم مرگ !!!(ناراحت نشی حس شوخیم زده بالا) اینی که شما گفتین فکر نکنم باشه چون میدان مغناطیسی برق 220 ولت کمه البته اگه جریان زیادی از سیم کشیده بشه میدانم بیشتره .
ترانسفور ماتور پس چیه ؟؟؟
شاید اگه یه سیم پیچ نزدیکش کنین یه 0.01 ولت برق بشه گرفت
صفحه‌ها: 1 2