ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده از یک مودم برای دو شرکت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان سلام
من یک مودم وابرلس دارم و دو خط تلفن که یکی از مخابرات و یکی از شاتل اینترنت داره. نمیخام هزینه کنم یک مودم وایرلس دیگه بخرم.
امکانش هست خودم کانفیگ کنم که هر وفت خواستم از مخابرات یا شاتل استفاده کنم؟
سلام
به فروم خوش اومدین

مودم‌ها یک خط ورودی تلفن دارند؛ که در این صورت نمیتونید کانفیگی انجام بدید..

فکر نمیکنم مودمی هم با دوخط ورودی تلفن وجود داشته باشه..
(۲۸-خرداد-۱۳۹۳, ۲۳:۱۵:۵۲)babyy نوشته است: [ -> ]سلام
به فروم خوش اومدین

مودم‌ها یک خط ورودی تلفن دارند؛ که در این صورت نمیتونید کانفیگی انجام بدید..

فکر نمیکنم مودمی هم با دوخط ورودی تلفن وجود داشته باشه..

ممنون
نه دو خونه متفاوت دو خط تلفن متفاوت ولی میخام از یک مودم استفاده کنم و مودم رو جابجا کنم
شما به صورت هم زمان نمیتونی ، باید هر بار که شاتل وصل کردی کانفیگ شاتل رو بش بدی و هر موقع از مخابرات استفاده کردی کانفیگ مخابرات رو بدی.
حالا که بحث باز شد بپرسم !
برنامه ای هست که اطلاعات کانفیگ توش ذخیره کنی بعد با یک کلیک تنظیماتو(روی مودم) عوض کنی؟
(۲۸-خرداد-۱۳۹۳, ۲۳:۲۶:۳۹)ستاره62 نوشته است: [ -> ]دو خونه متفاوت دو خط تلفن متفاوت ولی میخام از یک مودم استفاده کنم و مودم رو جابجا کنم
همونطور كه دوستان گفتن براي اين كار بايد هر بار مودموتون رو براي اتصال كانفيگ كنيد، البته برخي مودم ها به شما اجازه مي دن دو يا چندتا كانفيگ مختلف براي اتصال روشون ايچاد كنيد و هر بار مي تونيد انتخاب كنيد كه با كدوم كانفيگ متصل بشيد

اما در صورتي كه عدد VPI و VCI هر شركت برابر باشه مي تونيد مودم رو به صورت Bridging كانفيگ كنيد،‌در اين حالت يوزر و پسورد رو داخل مودم ست نمي كنيم بلكه روي ويندوز يك كانكشن مي سازيم و اونجا اطلاعات رو وارد مي كنيم، در اين صورت مي تونيد روي هر كامپيوتر كانكشن مخصوص خودش رو بسازيد و به سرعت به اينترنت متصل بشيد.

آموزش كانفيك مودم براي حالت هاي Bridging‌ يا PPPOE

آموزش ساخت كانكشن در ويندوز XP

آموزش ساخت كانكشن در ويندوز7 و 8

(۲۹-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۱۹:۴۷)a.mehran نوشته است: [ -> ]حالا که بحث باز شد بپرسم !
برنامه ای هست که اطلاعات کانفیگ توش ذخیره کنی بعد با یک کلیک تنظیماتو(روی مودم) عوض کنی؟
من براش برنامه اي نديدم اما به راحتي مي توني وارد تنظيمات مودمت بشي و از قسمت BackUp &‌ Restore يك بك آپ از كانفيگت بگيري و هر وقت خواستي اون رو برگردوني
(۲۹-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۲۴:۴۱)Di Di نوشته است: [ -> ]مي تونيد مودم رو به صورت Bridging كانفيگ كنيد،‌

در ابن حالت دیگه نمیتونه از وایرلس (برای استفاده با موبایل و . . .) استفاده کنند دیگه؛ درسته آقا مهدی؟
(۲۹-خرداد-۱۳۹۳, ۱۰:۰۳:۰۶)babyy نوشته است: [ -> ]
(۲۹-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۲۴:۴۱)Di Di نوشته است: [ -> ]مي تونيد مودم رو به صورت Bridging كانفيگ كنيد،‌

در ابن حالت دیگه نمیتونه از وایرلس (برای استفاده با موبایل و . . .) استفاده کنند دیگه؛ درسته آقا مهدی؟
بله درسته، در اين صورت مي شه با تترينگ گوگل يا نصب ويرچوال روتر روي لب تاب از وايرلس لب تاب به جاي روتر براي اشتراك گذاري اينترنت استفاده كرد اما من هيچ وقت ازش راضي نبودم و اگر مي خواي با گوشيت هم متصل بشي خيلي بهتره كه مودم رو ريكانفيگ كني !!
(۲۹-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۲۴:۴۱)Di Di نوشته است: [ -> ]
(۲۸-خرداد-۱۳۹۳, ۲۳:۲۶:۳۹)ستاره62 نوشته است: [ -> ]دو خونه متفاوت دو خط تلفن متفاوت ولی میخام از یک مودم استفاده کنم و مودم رو جابجا کنم
همونطور كه دوستان گفتن براي اين كار بايد هر بار مودموتون رو براي اتصال كانفيگ كنيد، البته برخي مودم ها به شما اجازه مي دن دو يا چندتا كانفيگ مختلف براي اتصال روشون ايچاد كنيد و هر بار مي تونيد انتخاب كنيد كه با كدوم كانفيگ متصل بشيد

اما در صورتي كه عدد VPI و VCI هر شركت برابر باشه مي تونيد مودم رو به صورت Bridging كانفيگ كنيد،‌در اين حالت يوزر و پسورد رو داخل مودم ست نمي كنيم بلكه روي ويندوز يك كانكشن مي سازيم و اونجا اطلاعات رو وارد مي كنيم، در اين صورت مي تونيد روي هر كامپيوتر كانكشن مخصوص خودش رو بسازيد و به سرعت به اينترنت متصل بشيد.

آموزش كانفيك مودم براي حالت هاي Bridging‌ يا PPPOE

آموزش ساخت كانكشن در ويندوز XP

آموزش ساخت كانكشن در ويندوز7 و 8

(۲۹-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۱۹:۴۷)a.mehran نوشته است: [ -> ]حالا که بحث باز شد بپرسم !
من براش برنامه اي نديدم اما به راحتي مي توني وارد تنظيمات مودمت بشي و از قسمت BackUp &‌ Restore يك بك آپ از كانفيگت بگيري و هر وقت خواستي اون رو برگردوني

برای من مهمه که از وایرلس واسه موبایل استفاده کنم.
پس به نظر شما از کانفیگ الان backup بگیرم بعد بدم مخابرات مودمو برام کانفیگ کنه دوباره backup بگیرم و هر زمان که خواستم جابجا کنم؟