(۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۳۸:۲۳)salehjg نوشته است: [ -> ]میشه بیشتر توضیح بدین؟
1-اگه جریان باشه که مقاومت سیم باعث میشه کلی اتلاف داشته باشبم
2-ولی اگه بر اساس ولتاژ ارسال بشه، و جریان تقریبا صفر باشه، دیگه مقاومت سیم ها بی اثر میشن
3-اگه هدف کاهش هزینه اس، فرستنده گیرنده هایی مثل nrf24l01 با تقویت کننده، شاید بدردبخورن
البته برای مسافت های زیاد
این رو من نمیگم،کاربرد در صنعت میگه،دوستان عزیز
چیزی هم هس که خودم با چشام دیدم(فاصله حداقل 500 متر ،حداکثر 2000 متر)،در مدل سادش مثلا خروجی مبدل رو تبدیل ب ولتاژ میکنن بعد تبدیل ب جریان و در انتها توسط سیم ارسال میشه به واحد کنترل(البته بین اینا باز چند تا اتفاق دیگه میافته،ک جلوتر بهش میرسیم)بعد از اون طرف خیلی ساده تغییرات جریان تبدیل میشه ب ولتاژ ور در اختیار کنترلر قرار میگیره و عکس همین اتفاق از سمت کنترلر به سمت خط تولید برای عملگرها میافته(مثلا باز و بسته کردن ی ولو یا روشن کردن ی کمپرسور...)
البته این گونه مدارات در صنعت خیلی پیچیده میشن تا اونجایی ک دیگه سیگنال جریان ب دلیل نویز زیاد محیط و برخی محدودیت های دیگه به تنهایی اکتفا نمیکنه و طراح رو وادار ب استفاده از مدارات تبدیل ولتاژ ب فرکانس میکنه!
ببخشید،حتما الان میگید ک مشکل ما با جریان هنوز حل نشده داری از فرکانس حرف میزنی
(تازه بعد فرکانس میزنیم تو کار ارسال دیجیتال
)؟؟!
1- قبلا هم مزیت ارسال جریانی گفتم،وباید دونست ک جریان در همه جای یک حلقه ی سری یکی هست(مثل منبع جریان)،پس مقاوت سری خط نمیتونه تا حد زیادی روش تاثیر بذاره(خودم هو هنوز از لحاظ تئوری تقریبا باهاش مشکل دارم ولی در عمل خیلی راحت میشه بهش رسید)
2- دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت عزیززززززززززززز ولتاژ بدون جریان ب چ درد ما میخوره؟؟؟؟؟
بله اینجوری میشه دور تا دور کره زمین رو سیم کشید بدون هیچ گونه افت ولتاژی در اون طرف خط(در حالت بی باری
)
3- ن ،هدف کاهش هزینه نیست ،هم یادگیری هم کسب تجربه است،شاید در انتهای مطلب ب این نتیجه برسیم ک باید از ی مدار تقریبا پیچیده ایی استفاده کنیم؛ک شاید هزینه رو ببره بالا تر(البته با مزیت هایی ک میتونه داشته باشه) ولی در مقابل؛ استفاده از ی ماژول رادیویی شاید آسون تر و ارزان تر
باشه. البته مطالبی ک اینجا بیان میشه شاید خیلی از مطالب ریز تری در دل خودش داشته باشه،ک نشه بیان کرد،مثلا زمین کردن،شیلد کردن و سیگنال مشترک مبدل،انتقال دهنده ،کنترلر،منابع تغذیه و...در محیط صنعتی خودش کلی مبحث ریز و درشت داره(اگه دسم ب تایپ بره و خدا قسمت کنه و سوادش رو داشته باشیم بهش میرسیم،روش بحث میکنیم)
(۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۳۵:۵۲)behzady نوشته است: [ -> ]1-اول از همه که جریان رو برای مصافت های بالا استفاده نمی کنن
بعد در مورد پروتکول هایی که گفتم:
2-شما باید داده رو تبدیل کنید و به وسیله یه مبدل انتقال بدید مثلا یه میکرو کوچیک بزارید سنسور رو بخونه و ارسال کنه
بعد هم نیازی نیست به صورت full duplex باشه half duplex هم کفایت می کنه و با دو سیم این کار انجام میشه
دیگه هرچی بزارید این دوتا سیم رو می خواد
1- چیزی ک بیان میشه،داره عملا در صنعت استفاده میشه،از لحاظ تئوریک هم قابل تعمق هست
2- واسه این مورد هم ممنون؛دوستان فعلا میشه ب این نتیجه رسید ک برای ارسال دیتا در فواصل دور(بالا تر از چند سانتی متر) نمیشه از پروتکل های I2C,TWI,SPI,1-wire استفاده کرد(البته تا اینجاها،چون من بر این عقیده هستم ک هیچ کاری نشد چییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟ نداره)فرمایش تون صحیح
؛
برا سنسورهای دیجیتال از این روش استفاده میکنیم،ولی برای آنالوگا بهتره از مدارات ساده تر استفاده کرد،هم پیچیدگی کمتر میشه،هم سخت افزار سبک تر و هم هزینه
دیروز سنسور محبوببببببببببببب LM35 رو در فاصله 40 متری راه اندازی کردم(با ی مدار خیلی ساده)،و با استفاده از ی مدار تبدیل ولتاژ ب جریان مقادیر رو ارسال کردم ؛خواسته مون بدون عیب و نقص انجام شد
،فعلا دارم رو مبدل جریان ب ولتاژش کار میکنم برا اون ور خط ک بشه سیگنال خروجی سنسور رو بازسازی کرد،
ایشالا وقت شد(وقت چ عرض کنم ؛بهتره بگیم حوصله
) ی شماتیک میذارم.
(بازم تشکر از همراهی شما
،ولی نمیدونم موضوعی ک عنوان کردم چ مشکلی داره ک استقبال نمیشه!!!!!)