سلام دوستان
من برنامه ای نوشتم که دیتابیسش sqlهست و از sqlexpressاستفاده میکنه آیا لازمه که روی سیستم کلاینت هم sqlexpressرو نصب کنیم؟
کلا چه تنظیماتی توی سیستم کلاینت باید اعمال بشه؟
کافیه تو کانکشن استرینگ کلاینتها ip سرور و پورت sql server رو قرار بدید
میشه بیشتر توضیح بدین؟
منظورتون از پورت sql server چیه؟
نیازی نیست توی سرور چیز خاصی shareبشه؟
ممنونم
پورت پیشفرض 1344 هست بعضی ها موقع نصب پورت رو عوض میکنن
نیازی به share چیز خاصی نیست فقط باید تو sql server 2 تا چیز رو تنظیم کنید
اول properties/security =>مقدار رو روی sql server and windows authentication mode میزارین
بعد sqlserver configuration managment/sql server network configuration/ protecol for mssqlserver رفته و مقدار tcp/ip رو enable میکنید
همین
مبین جان فکر کنم دوستمون بانکی که واسه ذخیره دادهها روی سیستم ذخیره میکنه اکسپرس هستا!!
منظورم اینه که احتمالا یه سروری نداره که روش sqlserver نصب شده باشه؛ از اکسپرس به عنوان بانک محلی برای ذحیره دادههای کلاینت استفاده کرده
فکر نمیکنم تحت سرور باشه بانکش! اگه اینطوری باشه باشد روی هر سیستم اکسپرس رو نصب کنه! درسته؟
(۰۱-تير-۱۳۹۳, ۱۴:۵۱:۵۱)taksa2012 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
من برنامه ای نوشتم که دیتابیسش sqlهست و از sqlexpressاستفاده میکنه آیا لازمه که روی سیستم کلاینت هم sqlexpressرو نصب کنیم؟
کلا چه تنظیماتی توی سیستم کلاینت باید اعمال بشه؟
میشه روند کارتون را توضیح بدین تا بهتر بشه راهنمایی کرد؟؟
[code]سلام
ممنون از پاسخگویی شما
من از بانک اس کیو ال اکسپرس استفاده میکنم .ما حدودا ده تا کلاینت هستیم که توی یه شبکه داخلی قرار داریم .بانکی روی سیستم من نصبه که با اس کیو ال اکسپرس تولید شده.حالا من میخوام برنامه ای بنویسم که روی بقیه کلاینت ها نصب بشه و از بانک اکسپرس که توی سیستم منه استفاده کنه.اگه میشه راهنمایی بفرماین.من فقط توی کانکشن استرینگ از آی پی سیستم خودم به صورت زیر استفاده کردم اما جواب نمیده .
از تمام محبتی که نسبت به بنده دارین ممنونم .
کد php:
Data Source=192.168.1.100\sqlexpress;Initial Catalog=Dana40831407;Integrated Security=True
شما باید برای بانکتون userو pass برای لاگین تعریف کنید و اونو تو کانکشن استرینگ کلاینتها قرار بدید
InstanceName==sqlexpress
با نامم کاربری و رمز عبور
کد:
string sConnection = @"Server=MARNUS-PC\InstanceName; User ID=MARNUS-PC\MARNUS_HOME; Password=somepassword; Initial Catalog=TestDB;";
Windows Authentication
کد:
string sConnection = @"Server=MARNUS-PC\InstanceName; Initial Catalog=TestDB; integrated security=SSPI";