سلام
قصد دارم برنامه ای بنویسم که 3کلاینت از آن استفاده میکنن و بانک اطلاعاتی sqlروی یکی از آنها نصب شده.اما این 3کلاینت در 3شهر مختنلف هستند و تنها راه ارتباطی اینها اینترنت هستش و امکان lanوجود نداره.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.
راستی بنا به دلایلی نمیتونیم از سایت استفاده کنیم و حتما باید نرم افزار باشه.
میتونید یه سایت بگیرید و فقط از بانک اطلاعاتیش استفاده کنید!
اینطوری یه بانک اطلاعاتی دارید و کلاینتها میتونند متصل بشن بهش و...
یا اینکه اگه یکی از اون سه طرف آیپی ولید دارند؛ بقیه میتونند متصل بشن بهش و مشکلی نیست؛ فقط باید آیپی استاتیک باشه که مشکلی نیست
در غیر اینصورت یه سرور اختصاصی باید بخرید و خودتون تنظیمش کنید ...
ما الان دوتا سیستم هستیم که به اینترنت متصلیم میدونم ip ما با قطع و وصل مجدد تغییر میکنه اما الان دارم امتحان میکنم
مثلا ip سیستم دوستم 25.63.256.10هستش و پایگاه روی سیستم اونه حالا من توی کانکشن استرینگ همونجوری که فرمودین 25.63.256.10/sqlexpressرو وارد کردم اما بازهم خطا میگیره و اجازه نمیده چر؟
به خاطر اینه که ip شما valid نیست و مجازیه به همین خاطر نمیتونه به اون ip وصل بشه
سلام
اگر از بانک اطلاعاتی استفاده میکنید بهترین روش اونی هست که جناب babyy گفتند!
باید یه هاست ویندوزی بخرید و دیتابیس را روی اون قرار بدین و...
موفق باشید
همونطور که لرد گرامی فرمودند؛ باید آیپی ولید باشه
و علاوه بر این؛ اگه مودموتون در حالت PPPoE تنظیم شده؛ یعنی خودش اتوماتیک وصل میشه به اینترت؛ باید براش NAT تنظیم کنید!
به این شکل که داخل تنظیمات در قسمت NAT باید براش تعیین کنی که هروقت بستهای با شماره پورت XXX (نمیدونم پورت sqlsever چنده) واستون اومد؛ اونو به دستگاهی سیستمی با آیپی x.x.x.x (که اگه شما فز وصل هستید معمولا 192.168.1.2 هست) فوروارد کنه!!
من پیشنهاد میکنم اول مطمن بشید مسیر بین شما و دوستتون درسته و بعد بحث sql رو ادامه بدید
سلام
من با کمک شما نرم افزار ویندوز اپلیکشن رو نوشتم که کلاینت ها بوسیله اینترنت درخواست برای سرور میفرستن و ضمنا سرور یه هارد شخصیه که از مخابرات براش آی پی ولید استاتیک گرفتیم.حالا سوال اینجاست که این نرم افزار حدود 40کاربر در نقاط مختلفی داره که ممکنه با هم اطلاعات درج کنن و حذف کنن و .....
چه راهکاری داره که برنامه هنگ نکنه یا سرور دچار اشکال نشه و یا غیره؟
کارایی اس کیو ال اکسپرس برای اینجور مواقع چطوره؟
اگه 10کاربر همزمان کوئری درج یا حذف بفرستن برا اس کیو ال اکسپرس مشکلی پیش نمیاد؟
مثلا یکی میخواد کانکشن رو باز کنه و کوئری اجرا کنه؟دیگری کوریش تمام شده و میخواد کانکشن رو ببنده و .....
ممنونم از لطفتون.
نقل قول: کارایی اس کیو ال اکسپرس برای اینجور مواقع چطوره؟
افتضاح .
چرا اینترپرایز نمیگیری ؟
مهندس جان من مثلا ip سرورم 2.150.63.20 و نام یوزر ویندوز eduوپسورد نداره و نیز نام دیتابیسم studهستش.ضمنا نسخه اکسپرس اس کیو ال رو دارم.لطفا کانکشن استرینگ رو بنویسین کدش رو.ضمنا تنظیمات اس کیو ال روی ویندوز آتونیکیشن هستش.ممنونم.
راستی اگه از نسخه اینترپرایز اس کیو ال استفاده کنیم این مشکلااتی که گفتم حذف میشه؟
بازهم ممنون
آره بابا ، از اسمش معلومه دیگه اینترپرایز.
کانکشن استرینگ چطور میشه مهندس جان؟