سلام به دوستان عزیز
درخواست یک مبدل داشتم بتونم کد هگز به خط برنامه نویسی بیسیک تبدیل کنم
ایا همچین برنامه ای دارین ؟

برنامه نوشته شده کد هگز شو دارم میخوام تبدیل کنم به بیسیک به سورس برنامه دسترسی داشته باشم بتونم ویرایش کنم با ببینم دوباره خودم بنویسمش
ممنون میشم از دوستانم بهم کمک کنین مرسی تشکر

سلام نمیشه
باید بشینی برنامه رو از اول بنویسی
(۰۸-تير-۱۳۹۳, ۱۵:۲۵:۱۱)hadikh73 نوشته است: [ -> ]سلام نمیشه
اخه مشکل من اینه اصل برنامه رو ندارم پاک شده
این کد هم از تو میکرو گرفتم
هیچی راهی نداره؟
به خط های دیگه نمیشه تبدیل کرد بعد به بیسیک؟
مثلا c بعد بیسیک
نه دوست عزیز هیچ راهی نداره
همونطور که دوستان هم گفتن ، راهی نداره.
چون کامپایل شدن یک برنامه یک طرفس.
(۰۸-تير-۱۳۹۳, ۱۵:۲۵:۱۱)hadikh73 نوشته است: [ -> ]سلام نمیشه
(۰۸-تير-۱۳۹۳, ۲۱:۵۵:۱۶)h.unique نوشته است: [ -> ]همونطور که دوستان هم گفتن ، راهی نداره.
چون کامپایل شدن یک برنامه یک طرفس.
راه داره برنامه c رو به بیسیک تبدیل کنم دوستان ؟
(۱۲-تير-۱۳۹۳, ۰۲:۱۸:۵۰)Ali.mashaei نوشته است: [ -> ]راه داره برنامه c رو به بیسیک تبدیل کنم دوستان ؟
نگاه کنید شاید بتونید برنامهای پیدا کنید واسه اینکار! ولی قطعا جواب درست و قطعی و یدون ایراد رو به شما نخواهد داد!
دلیلشم اینه که هر زبانی یکسری امکانات دارند؛ کسی که میخواد چنین برنامهای برای تبدیل مثلا سی به بیسیک بنویسه باید به تمام امکانات دو زبان واقف باشه! و بعد برنامای بنویسه برای اینکه اولا زبان مبدا رو درک کنه! دوما هوش مصنوعیای داشته باشه که اونو تبدیل به زبان مقصد کنه!!! این یعنی کار خیلی سخت و دشواری!! و واسه این کار هیچ گوه استانداری ایجاد نشه!!
اگه کسی اینکارو بتونه انجام بده یعنی اندازهای توانایی داره که میتونه یه زبان جدید ایجاد کنه!! و کسی که چنین توانایی داشته باشه نمیاد وقتشو سر اینگونه تبدیل ها نمیذاره!!
(اینهمه حرف زدم الان یکی پیدا میشه یه برنامه معرفی میکنه

)
نه اونم نمیشه
باید بشینی برنام رو بنویسی
فقط کلیات عوض میشه
منظق برنامه ثابت میمونه
(۱۲-تير-۱۳۹۳, ۰۲:۲۹:۱۷)babyy نوشته است: [ -> ] (۱۲-تير-۱۳۹۳, ۰۲:۱۸:۵۰)Ali.mashaei نوشته است: [ -> ]راه داره برنامه c رو به بیسیک تبدیل کنم دوستان ؟
نگاه کنید شاید بتونید برنامهای پیدا کنید واسه اینکار! ولی قطعا جواب درست و قطعی و یدون ایراد رو به شما نخواهد داد!
دلیلشم اینه که هر زبانی یکسری امکانات دارند؛ کسی که میخواد چنین برنامهای برای تبدیل مثلا سی به بیسیک بنویسه باید به تمام امکانات دو زبان واقف باشه! و بعد برنامای بنویسه برای اینکه اولا زبان مبدا رو درک کنه! دوما هوش مصنوعیای داشته باشه که اونو تبدیل به زبان مقصد کنه!!! این یعنی کار خیلی سخت و دشواری!! و واسه این کار هیچ گوه استانداری ایجاد نشه!!
اگه کسی اینکارو بتونه انجام بده یعنی اندازهای توانایی داره که میتونه یه زبان جدید ایجاد کنه!! و کسی که چنین توانایی داشته باشه نمیاد وقتشو سر اینگونه تبدیل ها نمیذاره!!
(اینهمه حرف زدم الان یکی پیدا میشه یه برنامه معرفی میکنه 
)
ممنونم از شما دوست عزیز راهنمایی خوبی بوده
کلا برام جالب بود بببینم میشه یا نه
--
به اين آدرس سري بزن سايت مهندس لاچيني نرم افزار آن لاين تبديل كد هگز
(۲۱-تير-۱۳۹۳, ۱۷:۳۶:۴۲)networkamn2014 نوشته است: [ -> ]--
به اين آدرس سري بزن سايت مهندس لاچيني نرم افزار آن لاين تبديل كد هگز
این تبدیل فرق میکنه! بحثهاشون جداست!