ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال اس ام اس با #C
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستا
خسته نباشید
از اینکه همیشه به سوالاتم جواب میدین آن هم جواب های صحیح و کارشناسانه تقدیرو تشکر میکنم.
راستش مثل همیشه چندتا سوال داشتم؟
چطور میشه با #cپیامک ارسال کرد ؟چه کامپوننتی بهتر جواب میده؟از کجا باید دانلودش کرد؟
من قصد دارم برنامه ای بنویسم که مثلا خودکار برای دانش آموزانی که نمره زیر 10آوردن پیامک بزنه و یا اینکه با کلیک روی دکمه ای نمرات هر دانش آموزی را برای خودش یا اولیاش پیامک کنه و .......
اگه روال کار رو برام توضیح بدین ممنون میشم.
قرا هست از شماره موبایل شخصیتون پیامک ارسال کنه؟
یا از طریق سرویس‌های ارسال پیامک که اینترنتی هستند؟!

اگه میخوایین شخصی ارسال کنه باید گوشیتون چنین قابلیتی داشته باشه (گوشی هایی که وصل میشن به کامپیوتر چنرن قابلی دارند معمولا) و توسط چندتا کامپوننت اقدام به ارسال کنید

اگه توسط سایت هست که معمولا خودشون چنین امکانات مشابه‌ای رو دارند!

این که افرادی که نمرشون زیر ۱۰ هست برمیگرده به اینکه این اطلاعات رو چطوری ذخیره کردید!
توی اکسل؟ توی بانک‌های اطلاعاتی؟ توی فایل؟
نه میخوام از وب سرویس استفاده کنم منتهامشکل من اینجاست که میخوام مثلا برا شماره هایی که خروجی یک کوئری هست ارسال کنه مثلا تو یه فرم سال رو انتخاب کنیم درس رو انتخاب کنیم و پس از عملیات جستجو دانش آموزهایی که در اون سال در اون درس نمره نمره تجدیدی داشتن رو برا اولیاشون پیامک بزنیم.میشه همچنین کارهایی کرد؟
لطفا روند کلیتش توضیح بدین.تشکر
اگه میخوایین توسط یه برنامه از پنل sms ارسال داشته باشید؛ باید پنل sms ای که خریدین چنین امکانی داشته باشه؛

اگه چنین امکانی داره رونند کار خیلی سادست! به این شکل میشه که شما اطلاعات مربوط به دانش‌آموزاتون رو باید داشته باشید؛ و بعد میتونید هر متنی رو به هر شماره‌ای که میخوایین توسط api ای که خود دنل در اختیارتون میذاره به راحتی ارسال کنید!!

اما نمیتونید خروجی یک کوئری رو مستقیما به وب سرویس ارسال sms بدید؛ باید کوئری بگیرید و بعد از برگست نتیجه کوئری اونو به شکل مورد نطر در بیارید و به پنل sms بدید و ارسال کنه...

کل کاری که میگید رو میشه به راحتی انحام داد! چرا نشه!